Gastenboek

Enthousiast over Thomas Alexander?

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.
Wij zijn benieuwd!

Gastenboek

Wat leuk dat je ons Gastenboek bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
willem janson uit zoeterwoude heeft geschreven op september 29, 2021 om 4:24 pm
Sublieme Thomas Alexander, Voor ons evenement moest Thomas vijf keer 20 minuten spelen. Hij heeft dit gedaan met passie en overgave. Het publiek zo'n 250 man genoot met volle teugen. Een heerlijk mens in de omgang maar bovenal een zeer goede pianist. Een aanrader!!
Mariska en Roy heeft geschreven op september 5, 2021 om 11:58 am
Op onze bruiloft hebben we het erg genoten van de pianomuziek van Thomas. We hebben tijdens de receptie kunnen genieten van het uitgebreide muziekrepertoire die hij op onze wensen heeft afgestemd. Samen met de prachtige stem van Jolanda, hebben ze een geweldige sfeer gegeven aan onze onvergetelijke dag. We kijken er met veel plezier op terug. We zijn vreselijk dankbaar dat jullie dit voor ons gedaan hebben.
Sharissa en Jorden heeft geschreven op augustus 11, 2021 om 9:20 pm
Thomas heeft de pianomuziek voor en tijdens onze huwelijksceremonie verzorgd. Hij deed dit met verve, ontzettend mooi gespeeld, met hierbij perfecte timing van de verzoeknummers zoals afgesproken. Voorafgaand aan de grote dag goed de tijd genomen ter kennismaking en het doornemen van de wensen. Onze dank is groot!
Ton Hoofwijk heeft geschreven op december 3, 2020 om 8:31 pm
Als verrassing bood onze familie ons op 2 december 2020 een huiskamerconcert door Thomas Alexander aan. Een geweldige avond! Chopin, Debussy, Beethoven maar ook Rachmaninoff en Gershwin's Rhapsody in Blue. Daarbij eigen variaties en een toegift op verzoek met o.a. Mozart. Absolute aanrader! En grote dank aan de familie.
Josรฉ hoofwijk heeft geschreven op december 3, 2020 om 1:25 pm
Thomas Alexander heeft ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van mijn broer en schoonzus รฉn de 23 ste verjaardag van hun overleden dochter een heel sfeervol huiskamerconcert (coronaproof) gegeven. Een absolute aanrader! Heel bijzonder !
Maria ter Wee heeft geschreven op februari 28, 2020 om 4:11 pm
Thomas Alexander heeft bij ons een privรฉ dinertje met zijn fantastische optreden omlijst. Ik ben wat laat met mijn berichtje maar de gasten hebben het er nog steeds over. Heel afwisselend klassiek en meezingers. Mijn man en ik kijken terug op een heel geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader .
Wilma heeft geschreven op januari 14, 2020 om 11:41 pm
Thomas Alexander, nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en sfeerverhogende pianospel tijdens het 60 jarige bruiloftsfeest in Herberg Vlietzigt in Rijswijk. De prachtige muziek is natuurlijk al een beleving op zich, maar de manier waarop je dit aanpakt maakt het compleet. De flexibiliteit, zowel qua tempo/ inspelen op publiek, als ook de kwaliteit van het geluid zorgde voor een moment waarover nog jaren gepraat zal worden".
Emiel heeft geschreven op januari 8, 2020 om 10:01 pm
Heerlijke avond gehad bij Hotel de Cantarel voor de viering van het oudejaar. De muziek van Thomas Alexander tijdens het overheerlijke diner heeft daar sterk aan bijgedragen. Wij hebben genoten!
Eric Pauli heeft geschreven op november 19, 2019 om 7:06 pm
Aan boord van de SS Rotterdam trof ik het volgende bericht uit captain's logbook: Op zaterdag 9 november 2019, was er in de Ambassador Lounge een bijzondere avond. Een bondgezelschap had zich verzamelt rond het feestvarken die zijn 75ste verjaardag vierde. Tussen het vrolijk gekakel door was de pianist Thomas Alexander niet onopgemerkt gebleven. Zijn keurig voorkomen en zijn groot talent brachten extra cachet aan dat mooie feest. Hij wist zijn repertoire telkens aan te passen: van Jazzachtig muziek tijdens de grande ontvangst naar meer Klassikaal muziek tijdens het rijk buffet en met daarna wat lichtere genres muziek tijdens het feestavond. De muzikale omlijsting gedurende 7 uur lang liep goed in elkaar over. De gasten hadden heel erg genoten. Thomas Alexander is een aanrader. Je vous le recommande tout ร  la fois pour sa discrรฉtion et son omniprรฉsence!
Sandra van Berkum heeft geschreven op november 1, 2019 om 1:06 pm
Thomas Alexander was gisteren in Landsmeer wederom fenomenaal!! Spelend op de fraaie Steinwayvleugel uit 1892 van concertpianiste Corry van der Veen. Lieflijk, bruut, gepassioneerd en humoristisch tegelijk! Hij kan echt รกlles, van klassiek tot ABBA en Queen. Zijn โ€˜Rhapsody in blueโ€™ van Gershwin is een 18 minuten durend feest. En hij is ook nog eens supersympathiek. Ik verheug me nu al op het volgende concert!
Margaret heeft geschreven op augustus 19, 2019 om 8:47 am
Geweldig leuke muzikale avond gehad bij Gerard & Janneke met Thomas Alexander. Het was een dag met een gouden randje dankzij deze prachtige pianist!
Xander Smid heeft geschreven op augustus 8, 2019 om 12:24 am
Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!
Stephanie heeft geschreven op augustus 2, 2019 om 10:22 am
Thomas Alexander heeft tijdens het diner op onze bruiloft gespeeld. Hij kan fantastisch spelen en weet een leuke diversiteit aan te brengen in de muziek. Tevens staat hij open voor verzoeknummers en houd hij in de gaten of zijn muziek goed aansluit bij het publiek. Het volume was perfect en het creรซerde een hele mooie sfeer. Thomas Alexander zelf vonden wij een sympathieke man met een verzorgd voorkomen. Wij zouden hem zeker weten aanraden!
fam van der Kraats heeft geschreven op juni 5, 2019 om 9:17 am
Thomas heeft voor ons de muzikale omlijsting verzorgd van onze 50 jarige bruiloftdiner. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd en zijn bijdrage heeft zeker geleid tot een prachtig feest. 5 sterren is hier zeker op zijn plaats en wij bevelen hem bijzonder bij u aan.
Yvonne heeft geschreven op februari 18, 2019 om 3:05 pm
Heb inmiddels 6 huisconcerten gevolgd, geweldig. Zoals altijd Thomas heb je weer schitterend gespeeld! Wacht met spanning het volgende af. Iedere keer weer iets nieuws en verrassend. Een pluim! En voor geรฏnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden.
Henny Bayer heeft geschreven op januari 7, 2019 om 1:28 pm
Wat hadden we weer een geweldig leuke middag bij vrienden thuis. Gast/artiest Thomas Alexander speelde virtuoos op de vleugel. We waren allemaal zeer onder de indruk. Geweldig zo goed en mooi hij speelt. Zeer, zeer aan te bevelen !
Marie-Dominique heeft geschreven op december 3, 2018 om 6:14 pm
Beste Thomas, ik reis op jouw vleugel mee als ik naar jou luister. Ik ben onder de indruk van jouw virtuositeit. Jouw handen dansen en vliegen op het klavier. Wat mij raakt is jouw interpretatie en improvisatie tussen de melodie door om er jouw eigen passievolle stuk muziek van te maken! Het is goed voor mijn hart en ziel! Merci ร  toi!
Henk Clausen heeft geschreven op november 26, 2018 om 12:45 pm
Zie het bericht van Fup Hulst van 18 oktober. Helemaal mee eens. Thomas speelt fantastisch en is ook een goede causeur. Geweldige middag met hem gehad. Zeer aan te bevelen.
Frank Gieben heeft geschreven op november 25, 2018 om 7:46 pm
Iedereen was verrast door het gevarieerde piano spel van Thomas, zonder ook maar een noot van papier te lezen! de vrolijkheid van zijn repertoire en de flair waarmee hij iedereen meekrijgt en er echt een feestje van maakt zijn fantastisch. Wij hebben van alle gasten zeer positieve reacties ontvangen. zoek niet verder en boek Thomas, er is geen betere pianist. nogmaals bedankt voor de geweldige middag.
Charo heeft geschreven op november 11, 2018 om 8:57 am
10 november werden we getrakteerd op een pianoconcert bij onze vrienden. Het is overigens niet de eerste keer dat wij van het pianospel van Thomas hebben genoten. Opnieuw heeft hij ons verrast en ontroerd. Graag tot een volgende keer!!! Rob en Charo

                                                                                             Terug naar HOME