Gastenboek

Enthousiast over Thomas Alexander?

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.
Wij zijn benieuwd!

Gastenboek

Wat leuk dat je ons Gastenboek bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
41 berichten.
Ton Hoofwijk uit Sittard heeft geschreven op december 3, 2020 om 8:31 pm
Als verrassing bood onze familie ons op 2 december 2020 een huiskamerconcert door Thomas Alexander aan. Een geweldige avond! Chopin, Debussy, Beethoven maar ook Rachmaninoff en Gershwin's Rhapsody in Blue. Daarbij eigen variaties en een toegift op verzoek met o.a. Mozart. Absolute aanrader! En grote dank aan de familie.
Josรฉ hoofwijk uit Sittard heeft geschreven op december 3, 2020 om 1:25 pm
Thomas Alexander heeft ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van mijn broer en schoonzus รฉn de 23 ste verjaardag van hun overleden dochter een heel sfeervol huiskamerconcert (coronaproof) gegeven. Een absolute aanrader! Heel bijzonder !
Maria ter Wee uit Ulft heeft geschreven op februari 28, 2020 om 4:11 pm
Thomas Alexander heeft bij ons een privรฉ dinertje met zijn fantastische optreden omlijst. Ik ben wat laat met mijn berichtje maar de gasten hebben het er nog steeds over. Heel afwisselend klassiek en meezingers. Mijn man en ik kijken terug op een heel geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader .
Wilma uit Venray heeft geschreven op januari 14, 2020 om 11:41 pm
Thomas Alexander, nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en sfeerverhogende pianospel tijdens het 60 jarige bruiloftsfeest in Herberg Vlietzigt in Rijswijk. De prachtige muziek is natuurlijk al een beleving op zich, maar de manier waarop je dit aanpakt maakt het compleet. De flexibiliteit, zowel qua tempo/ inspelen op publiek, als ook de kwaliteit van het geluid zorgde voor een moment waarover nog jaren gepraat zal worden".
Emiel heeft geschreven op januari 8, 2020 om 10:01 pm
Heerlijke avond gehad bij Hotel de Cantarel voor de viering van het oudejaar. De muziek van Thomas Alexander tijdens het overheerlijke diner heeft daar sterk aan bijgedragen. Wij hebben genoten!
Eric Pauli uit Liessel heeft geschreven op november 19, 2019 om 7:06 pm
Aan boord van de SS Rotterdam trof ik het volgende bericht uit captain's logbook: Op zaterdag 9 november 2019, was er in de Ambassador Lounge een bijzondere avond. Een bondgezelschap had zich verzamelt rond het feestvarken die zijn 75ste verjaardag vierde. Tussen het vrolijk gekakel door was de pianist Thomas Alexander niet onopgemerkt gebleven. Zijn keurig voorkomen en zijn groot talent brachten extra cachet aan dat mooie feest. Hij wist zijn repertoire telkens aan te passen: van Jazzachtig muziek tijdens de grande ontvangst naar meer Klassikaal muziek tijdens het rijk buffet en met daarna wat lichtere genres muziek tijdens het feestavond. De muzikale omlijsting gedurende 7 uur lang liep goed in elkaar over. De gasten hadden heel erg genoten. Thomas Alexander is een aanrader. Je vous le recommande tout ร  la fois pour sa discrรฉtion et son omniprรฉsence!
Sandra van Berkum uit Baarn heeft geschreven op november 1, 2019 om 1:06 pm
Thomas Alexander was gisteren in Landsmeer wederom fenomenaal!! Spelend op de fraaie Steinwayvleugel uit 1892 van concertpianiste Corry van der Veen. Lieflijk, bruut, gepassioneerd en humoristisch tegelijk! Hij kan echt รกlles, van klassiek tot ABBA en Queen. Zijn โ€˜Rhapsody in blueโ€™ van Gershwin is een 18 minuten durend feest. En hij is ook nog eens supersympathiek. Ik verheug me nu al op het volgende concert!
Xander Smid uit Amsterdam heeft geschreven op augustus 8, 2019 om 12:24 am
Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!
Stephanie uit Huizen heeft geschreven op augustus 2, 2019 om 10:22 am
Thomas Alexander heeft tijdens het diner op onze bruiloft gespeeld. Hij kan fantastisch spelen en weet een leuke diversiteit aan te brengen in de muziek. Tevens staat hij open voor verzoeknummers en houd hij in de gaten of zijn muziek goed aansluit bij het publiek. Het volume was perfect en het creรซerde een hele mooie sfeer. Thomas Alexander zelf vonden wij een sympathieke man met een verzorgd voorkomen. Wij zouden hem zeker weten aanraden!
fam van der Kraats uit Hellevoetsluis heeft geschreven op juni 5, 2019 om 9:17 am
Thomas heeft voor ons de muzikale omlijsting verzorgd van onze 50 jarige bruiloftdiner. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd en zijn bijdrage heeft zeker geleid tot een prachtig feest. 5 sterren is hier zeker op zijn plaats en wij bevelen hem bijzonder bij u aan.
Marie-Dominique uit Maastricht heeft geschreven op december 3, 2018 om 6:14 pm
Fijn om jou weer te zien spelen in Bistro Allo Allo in Maastricht na een paar maanden niet kunnen komen op de eerste zondag van de maand. Ik reis op jouw vleugel mee als ik naar jou luister. Ik ben onder de indrukt van jouw virtuositeit. Jouw handen dansen vliegen op het klavier. Wat mij raakt is jouw interpretatie en improvisatie tussen de melodie door om jouw eigen stuk muziek ervan te maken vol met passie! Het is goed voor mijn hart en ziel! Merci ร  toi!
Yvonne uit Amsterdam heeft geschreven op december 1, 2018 om 4:05 pm
Zoals altijd Thomas je hebt weer schitterend gespeeld! En voor geรฏnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden.
Henny Bayer uit Landsmeer heeft geschreven op december 1, 2018 om 2:28 pm
Wat hadden we weer een geweldig leuke middag bij Fup thuis. Thomas speelde virtuoos op de vleugel.we waren allemaal zeer onder de indruk. Geweldig zo goed en mooi hij speelt. Zeer, zeer aan te bevelen !
Annemarie uit Landsmeer heeft geschreven op november 27, 2018 om 8:27 pm
You are my sunshine! Wat een heerlijke middag weer. Dank zij het prachtige pianospel en warme persoonlijkheid
Henk Clausen uit Landsmeer heeft geschreven op november 26, 2018 om 12:45 pm
Zie het bericht van Fup Hulst van 18 oktober. Helemaal mee eens. Thomas gaat steeds beter spelen en is ook een goede causeur. Geweldige middag met hem gehad. Zeer aan te bevelen.
Gerrit uit Hoevelaken heeft geschreven op november 26, 2018 om 10:31 am
Wat was het weer een fantastische middag met Thomas! Hij paart prachtige pianomuziek aan leuke communicatie. Saskia en ik hopen nog lang in de toekomst van hem te genieten. Met ook dank aan Fup de organisator!
Charo uit Landsmeer heeft geschreven op november 26, 2018 om 9:57 am
24 november werden we getrakteerd op een pianoconcert bij onze vrienden. Het is niet de eerste keer dat wij van het pianospel van Thomas hebben genoten. Opnieuw heeft hij ons verrast en ontroerd. Graag tot een volgende keer!!! Rob en Charo
Frank Gieben uit Landgraaf heeft geschreven op november 25, 2018 om 7:46 pm
Iedereen was verrast door het gevarieerde piano spel van Thomas, zonder ook maar een noot van papier te lezen! de vrolijkheid van zijn repertoire en de flair waarmee hij iedereen meekrijgt en er echt een feestje van maakt zijn fantastisch. Wij hebben van alle gasten zeer positieve reacties ontvangen. zoek niet verder en boek Thomas, er is geen betere pianist. nogmaals bedankt voor de geweldige middag.
Mimi Bos uit Landsmeer heeft geschreven op november 25, 2018 om 5:47 pm
Gisteren heb ik een fantastisch huiskamercomcert bijgewoond van Thomas bij Fup Hulst. Ik heb genoten! Het was heel gevarieerd en sommige stukken technisch moeilijk te spelen! Daar moet hij zeker lang op hebben geoefend. Na de pauze een heel ontspannen programma waar we allemaal veel plezier aan hebben beleefd! Top hoor Thomas, ik ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken! Veel sukses in je verdere carriรจre!
Dimphy uit Landsmeer heeft geschreven op november 25, 2018 om 1:43 pm
Ook ik bezocht gisteren het huisconcerrt bij Fup Hulst verzorgd door Thomas , een virtuoos op de piano van alle markten thuis ik heb genoten , en hoop nog vaak een concert van Thomas bij te wonen .

                                                                                             Terug naar HOME