Gastenboek

 

Enthousiast over Thomas Alexander of hebt u opmerkingen, vragen of suggesties, laat het ons weten! Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Wij zijn benieuwd!

Gastenboek

 

Wat leuk dat je ons Gastenboek bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Xander Smid uit Amsterdam schreef op augustus 8, 2019 om 12:24 am:
Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!
Stephanie uit Huizen schreef op augustus 2, 2019 om 10:22 am:
Thomas Alexander heeft tijdens het diner op onze bruiloft gespeeld. Hij kan fantastisch spelen en weet een leuke diversiteit aan te brengen in de muziek. Tevens staat hij open voor verzoeknummers en houd hij in de gaten of zijn muziek goed aansluit bij het publiek. Het volume was perfect en het creรซerde een hele mooie sfeer. Thomas Alexander zelf vonden wij een sympathieke man met een verzorgd voorkomen. Wij zouden hem zeker weten aanraden!
fam van der Kraats uit Hellevoetsluis schreef op juni 5, 2019 om 9:17 am:
Thomas heeft voor ons de muzikale omlijsting verzorgd van onze 50 jarige bruiloftdiner. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd en zijn bijdrage heeft zeker geleid tot een prachtig feest. 5 sterren is hier zeker op zijn plaats en wij bevelen hem bijzonder bij u aan.
Marie-Dominique uit Maastricht schreef op december 3, 2018 om 6:14 pm:
Fijn om jou weer te zien spelen in Bistro Allo Allo in Maastricht na een paar maanden niet kunnen komen op de eerste zondag van de maand. Ik reis op jouw vleugel mee als ik naar jou luister. Ik ben onder de indrukt van jouw virtuositeit. Jouw handen dansen vliegen op het klavier. Wat mij raakt is jouw interpretatie en improvisatie tussen de melodie door om jouw eigen stuk muziek ervan te maken vol met passie! Het is goed voor mijn hart en ziel! Merci ร  toi!
Yvonne uit Amsterdam schreef op december 1, 2018 om 4:05 pm:
Zoals altijd Thomas je hebt weer schitterend gespeeld! En voor geรฏnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden.
Henny Bayer uit Landsmeer schreef op december 1, 2018 om 2:28 pm:
Wat hadden we weer een geweldig leuke middag bij Fup thuis. Thomas speelde virtuoos op de vleugel.we waren allemaal zeer onder de indruk. Geweldig zo goed en mooi hij speelt. Zeer, zeer aan te bevelen !
Annemarie uit Landsmeer schreef op november 27, 2018 om 8:27 pm:
You are my sunshine! Wat een heerlijke middag weer. Dank zij het prachtige pianospel en warme persoonlijkheid
Henk Clausen uit Landsmeer schreef op november 26, 2018 om 12:45 pm:
Zie het bericht van Fup Hulst van 18 oktober. Helemaal mee eens. Thomas gaat steeds beter spelen en is ook een goede causeur. Geweldige middag met hem gehad. Zeer aan te bevelen.?
Gerrit uit Hoevelaken schreef op november 26, 2018 om 10:31 am:
Wat was het weer een fantastische middag met Thomas! Hij paart prachtige pianomuziek aan leuke communicatie. Saskia en ik hopen nog lang in de toekomst van hem te genieten. Met ook dank aan Fup de organisator!
Charo uit Landsmeer schreef op november 26, 2018 om 9:57 am:
24 november werden we getrakteerd op een pianoconcert bij onze vrienden. Het is niet de eerste keer dat wij van het pianospel van Thomas hebben genoten. Opnieuw heeft hij ons verrast en ontroerd. Graag tot een volgende keer!!! Rob en Charo
Frank Gieben uit Landgraaf schreef op november 25, 2018 om 7:46 pm:
Iedereen was verrast door het gevarieerde piano spel van Thomas, zonder ook maar een noot van papier te lezen! de vrolijkheid van zijn repertoire en de flair waarmee hij iedereen meekrijgt en er echt een feestje van maakt zijn fantastisch. Wij hebben van alle gasten zeer positive reacties ontvangen. zoek niet verder en boek Thomas, er is geen betere pianist. nogmaals bedankt voor de geweldige middag.?
Mimi Bos uit Landsmeer schreef op november 25, 2018 om 5:47 pm:
Gisteren heb ik een fantastisch huiskamercomcert bijgewoond van Thomas bij Fup Hulst. Ik heb genoten! Het was heel gevarieerd en sommige stukken technisch moeilijk te spelen! Daar moet hij zeker lang op hebben geoefend. Na de pauze een heel ontspannen programma waar we allemaal veel plezier aan hebben beleefd! Top hoor Thomas, ik ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken! Veel sukses in je verdere carriรจre!
Dimphy uit Landsmeer schreef op november 25, 2018 om 1:43 pm:
Ook ik bezocht gisteren het huisconcerrt bij Fup Hulst verzorgd door Thomas , een virtuoos op de piano van alle markten thuis ik heb genoten , en hoop nog vaak een concert van Thomas bij te wonen .
Margaret uit Landsmeer schreef op november 25, 2018 om 10:47 am:
Geweldig leuke muzikale middag gehad bij Ferdinand & Yvonne met Thomas Alexander. Het was een middag met een gouden randje dankzij deze prachtige pianist!
FUP (FERDINAND) HULST uit LANDSMEER schreef op oktober 18, 2018 om 5:46 pm:
ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018, HUISKAMERCONCERT EN VOOR DE ACHTSTE MAAL THOMAS BIJ ONS AAN DE STEINWAY VLEUGEL, DAT ZEGT TOCH EIGENLIJK AL GENOEG. ONGEVEER 20 VAN ONZE MUZIKALE VRIENDEN DRAGEN HEM OP HANDEN. EEN FANTASTISCHE PIANOPLAYER EN EEN GEZELLIGE GAST IN ONS MIDDEN. WE HOUDEN GEWOON VAN HEM
Annemarie Reisiger-Bultema uit Groningen schreef op september 2, 2018 om 7:29 pm:
Thomas heeft prachtig gespeeld op onze bruiloft. Ik, als bruid zijnde, wilde graag een nummer zingen voor de bruidegom. Thomas was heel flexibel in het oefenen hiervan, wat erg prettig was. Thomas heeft een hele vriendelijke, enthousiaste, open houding. We hebben de samenwerking als heel positief ervaren en we zouden hem zeker nog een keer boeken voor bijzondere gelegenheden!
Bistro allo allo uit Maastricht schreef op juni 10, 2018 om 5:46 pm:
Altijd volle bak als Thomas bij ons speelt
Fleur en Jeroen schreef op juni 10, 2018 om 3:37 pm:
Via een zoekslag op internet toevallig op de site van Thomas gekomen en dat bleek een succesvolle treffer! Telefonisch en via e-mail hebben we het e.e.a. afgestemd en op de dag van onze bruiloft is het precies gegaan zoals afgesproken. Thomas is een enthousiaste, opgewekte en gemotiveerde man die kundig en met veel plezier de muzikale omlijsting van onze bruiloft heeft verzorgd. Niet alleen wij maar ook onze gasten waren erg te spreken over Thomas, zowel over zijn spel als over hem als persoon. Hij speelt goed in op de sfeer en wensen van gasten. Ik zou hem zeker aanraden! Thomas, bedankt dat je hebt meegeholpen onze bruiloft tot een succes te maken!!
Andre Peterson uit Rotterdam schreef op mei 14, 2018 om 8:53 pm:
22 april 2018 heeft Thomas op de begrafenis van mijn vader prachtige muziekstukken gespeeld. Onder andere van Ludovico Einaudi (Fly) van de film Intouchables. ZIjn spel was formidabel en heeft een extra cachet geven aan de uitvaart. De aanwezigen waren onder de indruk en allemaal zeer te spreken over zijn pianospel. Alsook dat het een bijzondere ervaring was in positieve zin dat er live piano werd gespeeld tijdens de uitvaart. Bedankt voor je mooie spel Thomas.
Peter Mater uit Gronsveld schreef op mei 12, 2018 om 7:52 pm:
5 mei!! Voor ons een speciale dag. Nm de 50e verjaardag van Norma Mater. Deze werd door jou Thomas nog specialer gemaakt!! Met jouw zoals altijd boeiend piano spel wist jij deze avond te omlijsten met een gouden randje!! Als toetje mochten we genieten van de zang kwaliteiten van Jolanda Coenen door jou begeleid. Kippenvel!! Dit moeten jullie vaker doen! Dank jullie wel!! Ik ben fan. Groetjes Peter Mater

 

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย Terug naar HOME

Call Now ButtonNu bellen