Gastenboek

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.
Wij zijn benieuwd!

Wat leuk dat je ons Gastenboek bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Piet de Vries uit Assen schreef op maart 9, 2023 om 10:16 pm
Tja, feestje, muzikale omlijsting. Pianist ofzo. Als achtergrondmuziek zodat de gasten op normaal volume een gesprek kunnen voeren. Klinkt een beetje saai hรฉ? Zulke muzikanten zijn er in overvloed. Maar wij wilden graag achtergrondmuziek om af en toe even aandacht kunnen vragen voor een spectaculair luistermoment. Of een 'meezing' moment. Na een internet zoektocht kwam ik terecht bij Thomas Alexander. 'A touch of Ivory'. Mailcontact, whattsapp contact, telefonisch contact. Maar wat het meest belangrijk was waren de filmpjes van zijn optredens. Thomas bleek In vele (muziek) genres thuis. Stipt op tijd aanwezig ondanks de grote afstand. Gasten druppelden binnen. Thomas Alexander nam plaats achter de piano. Speelde achtergrondmuziek. De goede luisteraar en/of de muziekliefhebber en overigens ook de niet liefhebber hadden het direct in de gaten. Prima pianist. Het volume werd beduidend hoger toen hij Bohemian Rhapsody begon te spelen. Geroezemoes van gasten verstomde en alle aanwezigen genoten van de ultieme uitvoering van dit nummer. Een aantal gasten zong dit mee. Fantastisch. We blijken inderdaad te maken te hebben met een virtuoos. Een absolute aanrader!
Ton Hoofwijk schreef op december 3, 2022 om 7:31 pm
Als verrassing bood onze familie ons op 2 december 2020 een huiskamerconcert door Thomas Alexander aan. Een geweldige avond! Chopin, Debussy, Beethoven maar ook Rachmaninoff en Gershwin's Rhapsody in Blue. Daarbij eigen variaties en een toegift op verzoek met o.a. Mozart. Absolute aanrader! En grote dank aan de familie.
Josรฉ hoofwijk schreef op december 3, 2022 om 12:25 pm
Thomas Alexander heeft ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van mijn broer en schoonzus รฉn de 23 ste verjaardag van hun overleden dochter een heel sfeervol huiskamerconcert (coronaproof) gegeven. Een absolute aanrader! Heel bijzonder !
willem janson uit zoeterwoude schreef op september 29, 2022 om 2:24 pm
Sublieme Thomas Alexander, Voor ons evenement moest Thomas vijf keer 20 minuten spelen. Hij heeft dit gedaan met passie en overgave. Het publiek zo'n 250 man genoot met volle teugen. Een heerlijk mens in de omgang maar bovenal een zeer goede pianist. Een aanrader!!
Mariska en Roy schreef op september 5, 2022 om 9:58 am
Op onze bruiloft hebben we het erg genoten van de pianomuziek van Thomas. We hebben tijdens de receptie kunnen genieten van het uitgebreide muziekrepertoire die hij op onze wensen heeft afgestemd. Samen met de prachtige stem van Jolanda, hebben ze een geweldige sfeer gegeven aan onze onvergetelijke dag. We kijken er met veel plezier op terug. We zijn vreselijk dankbaar dat jullie dit voor ons gedaan hebben.
Sharissa en Jorden schreef op augustus 11, 2022 om 7:20 pm
Thomas heeft de pianomuziek voor en tijdens onze huwelijksceremonie verzorgd. Hij deed dit met verve, ontzettend mooi gespeeld, met hierbij perfecte timing van de verzoeknummers zoals afgesproken. Voorafgaand aan de grote dag goed de tijd genomen ter kennismaking en het doornemen van de wensen. Onze dank is groot!
Maria ter Wee schreef op februari 28, 2022 om 3:11 pm
Thomas Alexander heeft bij ons een privรฉ dinertje met zijn fantastische optreden omlijst. Ik ben wat laat met mijn berichtje maar de gasten hebben het er nog steeds over. Heel afwisselend klassiek en meezingers. Mijn man en ik kijken terug op een heel geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader .
Wilma schreef op januari 14, 2022 om 10:41 pm
Thomas Alexander, nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en sfeerverhogende pianospel tijdens het 60 jarige bruiloftsfeest in Herberg Vlietzigt in Rijswijk. De prachtige muziek is natuurlijk al een beleving op zich, maar de manier waarop je dit aanpakt maakt het compleet. De flexibiliteit, zowel qua tempo/ inspelen op publiek, als ook de kwaliteit van het geluid zorgde voor een moment waarover nog jaren gepraat zal worden".
Emiel schreef op januari 8, 2022 om 9:01 pm
Heerlijke avond gehad bij Hotel de Cantarel voor de viering van het oudejaar. De muziek van Thomas Alexander tijdens het overheerlijke diner heeft daar sterk aan bijgedragen. Wij hebben genoten!
Eric Pauli schreef op november 19, 2021 om 6:06 pm
Aan boord van de SS Rotterdam trof ik het volgende bericht uit captain's logbook: Op zaterdag 9 november 2019, was er in de Ambassador Lounge een bijzondere avond. Een bondgezelschap had zich verzamelt rond het feestvarken die zijn 75ste verjaardag vierde. Tussen het vrolijk gekakel door was de pianist Thomas Alexander niet onopgemerkt gebleven. Zijn keurig voorkomen en zijn groot talent brachten extra cachet aan dat mooie feest. Hij wist zijn repertoire telkens aan te passen: van Jazzachtig muziek tijdens de grande ontvangst naar meer Klassikaal muziek tijdens het rijk buffet en met daarna wat lichtere genres muziek tijdens het feestavond. De muzikale omlijsting gedurende 7 uur lang liep goed in elkaar over. De gasten hadden heel erg genoten. Thomas Alexander is een aanrader. Je vous le recommande tout ร  la fois pour sa discrรฉtion et son omniprรฉsence!
Sandra van Berkum schreef op november 1, 2021 om 12:06 pm
Thomas Alexander was gisteren in Landsmeer wederom fenomenaal!! Spelend op de fraaie Steinwayvleugel uit 1892 van concertpianiste Corry van der Veen. Lieflijk, bruut, gepassioneerd en humoristisch tegelijk! Hij kan echt รกlles, van klassiek tot ABBA en Queen. Zijn โ€˜Rhapsody in blueโ€™ van Gershwin is een 18 minuten durend feest. En hij is ook nog eens supersympathiek. Ik verheug me nu al op het volgende concert!
Margaret schreef op augustus 19, 2021 om 6:47 am
Geweldig leuke muzikale avond gehad bij Gerard & Janneke met Thomas Alexander. Het was een dag met een gouden randje dankzij deze prachtige pianist!
Xander Smid schreef op augustus 7, 2021 om 10:24 pm
Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!
Stephanie schreef op augustus 2, 2021 om 8:22 am
Thomas Alexander heeft tijdens het diner op onze bruiloft gespeeld. Hij kan fantastisch spelen en weet een leuke diversiteit aan te brengen in de muziek. Tevens staat hij open voor verzoeknummers en houd hij in de gaten of zijn muziek goed aansluit bij het publiek. Het volume was perfect en het creรซerde een hele mooie sfeer. Thomas Alexander zelf vonden wij een sympathieke man met een verzorgd voorkomen. Wij zouden hem zeker weten aanraden!
fam van der Kraats schreef op juni 5, 2021 om 7:17 am
Thomas heeft voor ons de muzikale omlijsting verzorgd van onze 50 jarige bruiloftdiner. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd en zijn bijdrage heeft zeker geleid tot een prachtig feest. 5 sterren is hier zeker op zijn plaats en wij bevelen hem bijzonder bij u aan.
Yvonne schreef op februari 18, 2021 om 2:05 pm
Heb inmiddels 6 huisconcerten gevolgd, geweldig. Zoals altijd Thomas heb je weer schitterend gespeeld! Wacht met spanning het volgende af. Iedere keer weer iets nieuws en verrassend. Een pluim! En voor geรฏnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden.
Henny Bayer schreef op januari 7, 2021 om 12:28 pm
Wat hadden we weer een geweldig leuke middag bij vrienden thuis. Gast/artiest Thomas Alexander speelde virtuoos op de vleugel. We waren allemaal zeer onder de indruk. Geweldig zo goed en mooi hij speelt. Zeer, zeer aan te bevelen !
Marie-Dominique schreef op december 3, 2020 om 5:14 pm
Beste Thomas, ik reis op jouw vleugel mee als ik naar jou luister. Ik ben onder de indruk van jouw virtuositeit. Jouw handen dansen en vliegen op het klavier. Wat mij raakt is jouw interpretatie en improvisatie tussen de melodie door om er jouw eigen passievolle stuk muziek van te maken! Het is goed voor mijn hart en ziel! Merci ร  toi!
Henk Clausen schreef op november 26, 2020 om 11:45 am
Zie het bericht van Fup Hulst van 18 oktober. Helemaal mee eens. Thomas speelt fantastisch en is ook een goede causeur. Geweldige middag met hem gehad. Zeer aan te bevelen.
Frank Gieben schreef op november 25, 2020 om 6:46 pm
Iedereen was verrast door het gevarieerde piano spel van Thomas, zonder ook maar een noot van papier te lezen! de vrolijkheid van zijn repertoire en de flair waarmee hij iedereen meekrijgt en er echt een feestje van maakt zijn fantastisch. Wij hebben van alle gasten zeer positieve reacties ontvangen. zoek niet verder en boek Thomas, er is geen betere pianist. nogmaals bedankt voor de geweldige middag.
Nu bellen