Gastenboek

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.
Wij zijn benieuwd!

Wat leuk dat je ons Gastenboek bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Charo schreef op november 11, 2020 om 7:57 am
10 november werden we getrakteerd op een pianoconcert bij onze vrienden. Het is overigens niet de eerste keer dat wij van het pianospel van Thomas hebben genoten. Opnieuw heeft hij ons verrast en ontroerd. Graag tot een volgende keer!!! Rob en Charo
Fup (Ferdinand) Hulst schreef op oktober 18, 2020 om 1:46 pm
Huiskamerconcert en voor de achtste maal Thomas bij ons aan de Steinway vleugel, dat zegt toch eigenlijk al genoeg. Ongeveer 20 van onze muzikale vrienden dragen hem op handen. Een fantastische pianoplayer en een gezellige gast in ons midden. WE HOUDEN GEWOON VAN HEM.
Annemarie schreef op oktober 11, 2020 om 4:27 pm
You are my sunshine! Wat een heerlijke middag weer. Dank zij het prachtige pianospel en de warme persoonlijkheid van Thomas alexander.
Gerrit schreef op september 9, 2020 om 6:31 am
Wat hadden wij een fantastische middag dankzijThomas! Hij paart prachtige pianomuziek aan leuke communicatie. Saskia en ik hopen nog lang in de toekomst van hem te genieten!
Annemarie Reisiger-Bultema schreef op september 2, 2020 om 5:29 pm
Thomas heeft prachtig gespeeld op onze bruiloft. Ik, als bruid zijnde, wilde graag een nummer zingen voor de bruidegom. Thomas was heel flexibel in het oefenen hiervan, wat erg prettig was. Thomas heeft een hele vriendelijke, enthousiaste, open houding. We hebben de samenwerking als heel positief ervaren en we zouden hem zeker nog een keer boeken voor bijzondere gelegenheden!
Bistro allo allo schreef op juni 10, 2020 om 3:46 pm
Altijd volle bak als Thomas bij ons speelt
Fleur en Jeroen schreef op juni 10, 2020 om 1:37 pm
Via een zoekslag op internet toevallig op de site van Thomas gekomen en dat bleek een succesvolle treffer! Telefonisch en via e-mail hebben we het e.e.a. afgestemd en op de dag van onze bruiloft is het precies gegaan zoals afgesproken. Thomas is een enthousiaste, opgewekte en gemotiveerde man die kundig en met veel plezier de muzikale omlijsting van onze bruiloft heeft verzorgd. Niet alleen wij maar ook onze gasten waren erg te spreken over Thomas, zowel over zijn spel als over hem als persoon. Hij speelt goed in op de sfeer en wensen van gasten. Ik zou hem zeker aanraden! Thomas, bedankt dat je hebt meegeholpen onze bruiloft tot een succes te maken!!
Andre Peterson schreef op mei 14, 2020 om 6:53 pm
22 april 2018 heeft Thomas op de begrafenis van mijn vader prachtige muziekstukken gespeeld. Onder andere van Ludovico Einaudi (Fly) van de film Intouchables. ZIjn spel was formidabel en heeft een extra cachet geven aan de uitvaart. De aanwezigen waren onder de indruk en allemaal zeer te spreken over zijn pianospel. Alsook dat het een bijzondere ervaring was in positieve zin dat er live piano werd gespeeld tijdens de uitvaart. Bedankt voor je mooie spel Thomas.
Peter Mater schreef op mei 12, 2020 om 5:52 pm
5 mei!! Voor ons een speciale dag. Nm de 50e verjaardag van Norma Mater. Deze werd door jou Thomas nog specialer gemaakt!! Met jouw zoals altijd boeiend piano spel wist jij deze avond te omlijsten met een gouden randje!! Als toetje mochten we genieten van de zang kwaliteiten van Jolanda Coenen door jou begeleid. Kippenvel!! Dit moeten jullie vaker doen! Dank jullie wel!! Ik ben fan. Groetjes Peter Mater
Maarten schreef op maart 31, 2020 om 9:06 am
Net een leuk interview met Thomas gehoord op L1 radio....te gek! Klik hier om mee te genieten ๐Ÿ™‚
Nacho schreef op maart 21, 2020 om 8:13 pm
It was a pleasure to listen to your magical performance the other day. Pure eargasm โค๏ธ
Bart de Bruin schreef op maart 13, 2020 om 10:45 am
Zaterdag 10 maart in Cafรฉ t'Pleintje in Valkenburg een fantastische performance van Thomas mee mogen maken. Geweldig genoten van de 5e van Beethoven, The Rolling Stones, Elton John, Abba en als uitsmijter de Bohemian Rapsody van Queen. Thomas weet, zelfs van een bruine kroeg op een electrische piano, de akoestiek juist te benutten. In รฉรฉn woord GEWELDIG!
Rick schreef op maart 11, 2020 om 12:35 am
We lopen rond 00:30u zo maar een cafรฉ binnen in Valkenburg (L) waar Thomas op onnavolgbare wijze nummers speelt op verzoek. Van Beethoven tot Queen en van ABBA tot Frank Sinatra. Het was zijn eerste staande ovatie ooit in een cafรฉ.
Louisa Zoรฉ schreef op maart 6, 2020 om 11:24 pm
I saw Thomas playing one night at the train station, (he missed his bus anyways, as I found out later) and it sounded so incredibly passionate that I had to stop and listen. Bach's Italian concerto moved me to tears and I feel grateful that I was lucky enough to deserve listening to Thomas โ˜€๏ธ
Dimphy schreef op maart 5, 2020 om 11:43 am
Gisteren getuige mogen zijn van een pianoshow verzorgd door Thomas Alexander , een ware virtuoos op de piano en van alle markten thuis. Ik heb genoten , en hoop nog vaak een concert van Thomas bij te wonen .
Sandra van Berkum schreef op maart 2, 2020 om 2:13 pm
Een paar dagen geleden gaf Thomas een bijzonder huisconcert waarbij hij speelde op een prachtige vleugel van 125 jaar oud. Zijn bijna hemelse vertolking van Schuberts 'Impromptus' raakte het hele gezelschap. Een geniaal pianist. En ook nog eens een met wie het zeer goed toeven is in gezelschap!
Victor Couture schreef op februari 28, 2020 om 4:22 am
I have seen Thomas perform in Canada, both in larger classical concerts, and in more relaxed club settings. Thomas is an enormously talented and polished classical pianist, and also a true entertainer. Those lucky enough to see him in a club/bar will discover his ability to improvise on pretty much any song in any style. Do not hesitate to ask for your favorite, he probably knows it! I have also had the privilege to be Thomas' student (we now have remote sessons!) for a few years. I've improved my technique with Thomas, but also my musicality, and my ability to channel emotions into my music.
Diane Cochrane schreef op februari 18, 2020 om 3:36 am
I appreciated you teaching me for 18 months while in Canada Thomas. Still working at it. Thank you so much. Diane
Jimmy schreef op februari 15, 2020 om 5:34 pm
Overtuig u zelf en bezoek Thomas op de eerste Zondag van de maand bij Allo Allo in het Bassin. Thomas nodigt zijn publiek altijd uit mee te doen in zijn passie voor muziek. Zijn piano spel is een genot en een lust voor uw oor.
Jack bistro allo allo schreef op februari 6, 2020 om 8:54 pm
Iedere 1e zondag van de maand vermaakt Thomas onze gasten in onze bistro. De reacties zijn geweldig. Gewoon top.