Pianist Zwolle

Pianist gezocht in Zwolle?

Wilt u graag een pianist in Zwolle boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Zwolle

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zwolle, Pianist Zwolle boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zwolle een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Zwolle

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Meer dan uitstekend!

– “Thomas was meer dan uitstekend en heeft echt geholpen om ons bedrijfsfeest speciaal te maken. Hij nam enkele weken eerder contact met ons op om te controleren welke muziek we wilden en hielp ons een aantal problemen met onze boeking op te lossen. Hij gaf ook graag zijn eigen advies en aanbevelingen en ging ook akkoord met een van onze speciale verzoeken. Op de dag zelf kwam hij heel vroeg aan, zette hij alles snel en geraffineerd op en speelde hij een groot scala aan muziek die echt hielp om de sfeer te bepalen. Al met al was het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en we aarzelen niet om hem aan te bevelen!”

Ronald


Ronduit verbluffend!

– “Thomas kwam op tijd en speelde anderhalf uur fantastisch goed. Ik ben ervan overtuigd dat hij langer zou zijn doorgegaan, maar het avondeten moest worden geserveerd. De veelzijdigheidheid van zijn catalogus was fantastisch en sprak het hele gezelschap aan. Aanvankelijk speelde hij een verscheidenheid aan stukken uit zijn repertoire. Toen kwamen er aanvragen binnen en hij speelde ze vrijwel allemaal op het gehoor. Wat aanvankelijk een of twee verzoeken bleek te zijn, veranderde al snel in een verzoekshow en Thomas’ vermogen om een ​​nummer / stuk uit zijn hoofd te horen spelen was adembenemend. Zijn improvisatievermogen is ronduit verbluffend. Als u overweegt een pianist in te huren voor een evenement, hoeft u niet verder te zoeken. Thomas is gewoon geweldig. Een echte emotionele en energieke muzikant en een goede kerel om op te bouwen !!” 

José

Absoluut perfect!

– “Iedereen op onze bruiloft was erg onder de indruk van Thomas’ pianospel. De achtergrondmuziek die hij speelde was absoluut perfect in wat al met al een perfecte dag was. Thomas gaf ons een muziekkeuze voor de bruiloft, en het werd absoluut prachtig gespeeld. Je kunt zien dat hij echt houdt van wat hij doet, en ik weet dat ik het niet zou moeten zeggen, maar ik weet zeker dat Thomas veel langer speelde dan de 90 minuten die we hadden gevraagd, wat een genot was voor ons en onze gasten. Bedankt Thomas, we bevelen je ten zeerste aan!”

Saskia


Kon niet vechten tegen mijn tranen!

– “Thomas was uiterst professioneel en speelde prachtig voor onze huwelijksceremonie, borrel en huwelijksontbijt! De communicatie vooraf was erg goed en we planden samen precies wanneer hij zou spelen en wanneer ik muziek nodig zou hebben via mijn iPad. Ik had hem gevraagd om muziek uit films af te spelen, en zijn selecties waren perfect. Hij was ook erg flexibel met de drie specifieke liedjes die ik had aangevraagd voor de verschillende onderdelen van de ceremonie, en kon tijdens zijn spelen niet vechten tegen mijn tranen.

Claudia


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas op uw eigen piano of vleugel en wilt u deze vooraf nog laten stemmen? Dan beveel ik u van harte het vakmanschap aan van Alex Van Der Waals:

https://www.alexpianostemmer.nl/pianostemmer-zwolle/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Zwolle

Pianist inhuren in Zwolle / Overijssel?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Zwolle:

Zwolle – Stad als geen ander!

De dynamische hanzestad Zwolle bruist als weinig andere steden in Nederland en is populairder dan ooit! Overal in de binnenstad word je herinnerd aan het rijke verleden van Zwolle en zul je het ene na het andere historische monument tegenkomen.

De stad zit vol met culinaire verrassingen door de vele internationaal vertegenwoordigde keukens en qua cultuur en uitgaan hoeft u zich er ook geen moment te vervelen. Zwolle is een unieke combinatie van historische charme en eigentijdse moderne gemakken.

Toeristische trekpleisters

Een van de bekendste bezienswaardigheden in de hanzestad is de 14e eeuwse Sassenpoort. Deze poort is onderdeel van de stadsmuur van Zwolle en werd indertijd gebouwd met als doel de stadsverdediging. Allicht kunt u er langs wandelen en de mooie poort van buiten aanschouwen, maar tijdens bezoekuren valt de poort ook van binnen te bezoeken.

Een andere ‘must’ in Zwolle is de Onze Lieve Vrouwe Toren ofwel de ‘Peperbus’ in de volksmond. Aan te raden is om de Peperbus niet alleen te bezichtigen, maar ook te beklimmen. Niet alleen kunt u dan uw dagje fitness overslaan, maar de uiteindelijke beloning van het uitzicht maakt de klim nog eens dubbel zoveel waard!

Een mooie rondvaart door de grachten hoort eigenlijk ook op het programma van een bezoekje Zwolle. Rondvaarten kunnen geboekt worden voor grote zowel als kleine groepen (op mini bootjes voor 6 man) en in – of exclusief lunch of gebak.

Zwolle en omgeving – Natuur

De ligging van Zwolle is perfect voor de natuurliefhebber; zo kunt u heerlijk tot rust komen in bijvoorbeeld:

 • Het Engelse Werk
  Voor het Engelse Werk hoeft u de stad niet eens uit. Dit schitterende park ligt aan de Ijssel en is ideaal om te wandelen, fietsen of te skaten. Ook voor kinderen is het Engelse Werk zeer geschikt.
 • De Lemelerberg
  Gelegen op ongeveer een half uurtje rijden ligt de Lemelerberg, met als letterlijke zowel als figurlijke hoogtepunt de berg zelf (60m) .
  Meerdere wandelroutes tot wel 10km per route zijn hier te vinden.
 • Rondwandeling in Heerde
  Deze wandelroute is 11 km langen brengt je o.a. langs het Heerderstrand en een flink stuk Veluws bos. Een echte aanrader in de herfst, met het wisselen van de kleuren.

Kunst en Cultuur

Zwolle heeft een groot cultureel en muzikaal aanbod voor haar bezoekers. Met regelmaat zijn er orgelconcerten te beluisteren in de Grote Kerk, maar ook grote pop evenementen worden er georganiseerd (uitzonderingen i.v.m. Corona nagelaten).

Zwolle bezit ook een groot aantal culturele instellingen zoals bijvoorbeeld de stadsschouwburg, het filmhuis en de stadkamer.

En hoewel technisch een winkel; éen van de grotere trekpleisters in Zwolle die óok onder de noemer cultuur te scharen valt is Nederlands mooiste boekwinkel Waanders in den Broere.

Deze winkel ligt in de Broerenkerk zelf, is zeer divers en u kunt er ongestoord lezen zonder te kopen, genieten van uw koffie of thee en gebak, en natuurlijk genieten van de pracht en praal van de kerk zelf.

Wining & Dining

Wanneer u uw toeristische attracties bezocht heeft wilt u aan het eind van de dag natuurlijk genieten van een heerlijke maaltijd in een leuk en gezellig restaurant. Geen zorgen, want Zwolle heeft hiervoor keus te over.

Zomers is een gezellig terras waar ook gegeten kan worden een uitstekende keus, terwijl de winter natuurlijk vraagt om de intimiteit van een warm en knus restaurant.

Beide kan prima in het supergezellige Museumkwartier, waar het barst van de café’s en restaurants!

* Tip: Wanneer u een pianist wilt inhuren op locatie in Zwolle, zijn de volgende gelegenheden goed om te overwegen:

Winkelen in Zwolle

De echte shop-aholic vraagt zich natuurlijk af: “dat is allemaal leuk en aardig, maar kan ik ook goed wínkelen in Zwolle?!’
En ja, dat kan prima! Sterker nog… het is gewoon ONMOGELIJK voor de shopper om zich ook maar één moment te vervelen.


Zwolle heeft vrijwel alles; van grote ketens tot kleine unieke winkeltjes, en ongeacht wat u zoekt, u vindt er werkelijk ALLES, van mode tot kookgerei, boeken tot interieur design en allerlei unieke vintage producten. Ook hiervoor kunt u goed terecht in het Museumkwartier.

Welkom in Zwolle!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Amersfoort
Pianist Arnhem
Pianist Kampen
Pianist boeken/inhuren