Pianist gezocht in Zwolle?

Pianist Zwolle: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Zwolle boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zwolle, pianist boeken of inhuren in Zwolle

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zwolle een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas op uw eigen piano of vleugel en wilt u deze vooraf nog laten stemmen? Dan beveel ik u van harte het vakmanschap aan van Alex Van Der Waals:

https://www.alexpianostemmer.nl/pianostemmer-zwolle/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Zwolle

Zwolle – Stad als geen ander!

De dynamische hanzestad Zwolle bruist als weinig andere steden in Nederland en is populairder dan ooit! Overal in de binnenstad word je herinnerd aan het rijke verleden van Zwolle en zul je het ene na het andere historische monument tegenkomen.

De stad zit vol met culinaire verrassingen door de vele internationaal vertegenwoordigde keukens en qua cultuur en uitgaan hoeft u zich er ook geen moment te vervelen. Zwolle is een unieke combinatie van historische charme en eigentijdse moderne gemakken.

Pianist boeken/inhuren in zwolle

Zwolle - Natuur

Voor het Engelse Werk hoeft u de stad niet eens uit. Dit schitterende park ligt aan de Ijssel en is ideaal om te wandelen, fietsen of te skaten. Ook voor kinderen is het Engelse Werk zeer geschikt.

Gelegen op ongeveer een half uurtje rijden ligt de Lemelerberg, met als letterlijke zowel als figurlijke hoogtepunt de berg zelf (60m) .
Meerdere wandelroutes tot wel 10km per route zijn hier te vinden.

Deze wandelroute is 11 km langen brengt je o.a. langs het Heerderstrand en een flink stuk Veluws bos. Een echte aanrader in de herfst, met het wisselen van de kleuren.Meerdere wandelroutes tot wel 10km per route zijn hier te vinden.

Toeristische trekpleisters

Een van de bekendste bezienswaardigheden in de hanzestad is de 14e eeuwse Sassenpoort. Deze poort is onderdeel van de stadsmuur van Zwolle en werd indertijd gebouwd met als doel de stadsverdediging. Allicht kunt u er langs wandelen en de mooie poort van buiten aanschouwen, maar tijdens bezoekuren valt de poort ook van binnen te bezoeken.

Een andere ‘must’ in Zwolle is de Onze Lieve Vrouwe Toren ofwel de ‘Peperbus’ in de volksmond. Aan te raden is om de Peperbus niet alleen te bezichtigen, maar ook te beklimmen. Niet alleen kunt u dan uw dagje fitness overslaan, maar de uiteindelijke beloning van het uitzicht maakt de klim nog eens dubbel zoveel waard!

Een mooie rondvaart door de grachten hoort eigenlijk ook op het programma van een bezoekje Zwolle. Rondvaarten kunnen geboekt worden voor grote zowel als kleine groepen (op mini bootjes voor 6 man) en in – of exclusief lunch of gebak.

Kunst & Cultuur

Zwolle heeft een groot cultureel en muzikaal aanbod voor haar bezoekers. Met regelmaat zijn er orgelconcerten te beluisteren in de Grote Kerk, maar ook grote pop evenementen worden er georganiseerd (uitzonderingen i.v.m. Corona nagelaten).

Zwolle bezit ook een groot aantal culturele instellingen zoals bijvoorbeeld de stadsschouwburg, het filmhuis en de stadkamer.

En hoewel technisch een winkel; éen van de grotere trekpleisters in Zwolle die óok onder de noemer cultuur te scharen valt is Nederlands mooiste boekwinkel Waanders in den Broere.

Deze winkel ligt in de Broerenkerk zelf, is zeer divers en u kunt er ongestoord lezen zonder te kopen, genieten van uw koffie of thee en gebak, en natuurlijk genieten van de pracht en praal van de kerk zelf.

Wining & Dining

Wanneer u uw toeristische attracties bezocht heeft wilt u aan het eind van de dag natuurlijk genieten van een heerlijke maaltijd in een leuk en gezellig restaurant. Geen zorgen, want Zwolle heeft hiervoor keus te over.

Zomers is een gezellig terras waar ook gegeten kan worden een uitstekende keus, terwijl de winter natuurlijk vraagt om de intimiteit van een warm en knus restaurant.

Beide kan prima in het supergezellige Museumkwartier, waar het barst van de café’s en restaurants!

* Tip: Wanneer u een pianist wilt inhuren op locatie in Zwolle, zijn de volgende gelegenheden goed om te overwegen:

(Huwelijk op locatie)

(Chique of zakendiner)

Winkelen in Zwolle

De echte shop-aholic vraagt zich natuurlijk af: “dat is allemaal leuk en aardig, maar kan ik ook goed wínkelen in Zwolle?!’
En ja, dat kan prima! Sterker nog… het is gewoon ONMOGELIJK voor de shopper om zich ook maar één moment te vervelen.

 

Zwolle heeft vrijwel alles; van grote ketens tot kleine unieke winkeltjes, en ongeacht wat u zoekt, u vindt er werkelijk ALLES, van mode tot kookgerei, boeken tot interieur design en allerlei unieke vintage producten. Ook hiervoor kunt u goed terecht in het Museumkwartier.

Nu bellen