Pianist Kampen boeken

Pianist gezocht in Kampen?

Wilt u graag een pianist in Kampen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Kampen

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Kampen, Pianist Kampen boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Kampen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Kampen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Zeer getalenteerd!

– “Thomas was een fantastische pianist en maakte ons feest in Kampen echt geweldig. Al onze gasten waren onder de indruk van hem, en hij had niet aardiger of meegaander voor ons kunnen zijn. Hij ging zelfs langs de tafels en vroeg om verzoekjes van onze gasten, dus zorgde hij ervoor dat er voor iedereen iets werd gespeeld. De muziek was praktisch continu en hield het feest echt gaande. Het was perfect voor het evenement en iedereen vond het geweldig. Zijn professionaliteit was geweldig en hij is zeer getalenteerd. We waren zo blij dat we hem op ons evenement hadden en we prijzen ons gelukkig dat we hem hebben gevonden!”

Aart-Jan


Een echte professional!

– “Punctueel, professioneel, flexibel en vriendelijk! Echt een professional, in staat om een ​​groot aantal genres en stijlen te bieden, zeer attent op optredens op een volume dat bijdroeg aan de avond, en nog steeds onze 30 gasten toestond om te converseren. Nam verzoeken op en gaf vooraf ook een lijst met mogelijke selecties. Uitstekend in elk opzicht!” 

Lisa

Voor elk wat wils!

– “Thomas Alexander heeft ons evenement echt speciaal gemaakt. Iedereen bracht uiteindelijk op een bepaald moment in de avond tijd door met rondhangen aan de piano, gewoon luisterend of meezingen. De variëteit was uitstekend – voor elk wat wils. Van broadway tot pop, standards, klassiek, Thomas speelde talloze deuntjes. Hij deed ook aankondigingen als dat nodig was en stond me zelfs toe om mijn vrouw een serenade te geven met een mooi deuntje dat we voor het feest hadden gerepeteerd. Thomas arriveerde ruimschoots op tijd om de piano en versterker op te zetten en zich voor te bereiden voordat onze gasten arriveerden. Hij kleedde zich gepast. Strikt professioneel, redelijk geprijsd, en je kon zien dat hij het leuk vond om het optreden te doen.”

Issam


Precies de benodigde sfeer!

– “Thomas was professioneel en bereid om aan al onze behoeften te voldoen. Hij deed zelfs zijn uiterste best voor een aantal speciale verzoeken goed tevoren in te studeren. Voor ons bedrijfsevenement hadden we iemand nodig die het niet erg vond om een ​​”bijgerecht” van het evenement te zijn en die motiverend en energiek zou zijn. Hij voegde de muziek toe aan het evenement en creëerde precies de sfeer die het nodig had.”

Floor


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Komt Thomas spelen op uw eigen instrument en wilt u deze graag van te voren laten stemmen? Dan beveel ik u van harte aan bij Muziekhuis Souman. Ook kunt u bij Muziekhuis Souman terecht voor de huur van vleugels&piano’s.

https://www.souman.nl

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Kampen

Pianist inhuren in Kampen/ Overijssel?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Kampen:

Kampen, mooie stad aan de IJssel

Aan de monding van de IJssel gelegen vindt men de Hanzestad Kampen. In het pittoreske, historische centrum zijn nog vele monumentale panden en stadspoorten uit de tijd dat Kampen een belangrijke handelsstad was. Vandaar dat een wandeling door deze mooie stad dan ook zeer aan te bevelen is. Ook vanaf het water is Kampen mooi te bezichtigen. Boek eens een leuke vaartocht langs het stadsfront of een Rivercruise, of dwaal door de talloze straatjes op zoek naar al die mooie stukjes geschiedenis die Kampen te bieden heeft!

Kampen trekpleisters

In Kampen valt een groot aantal (rijks)monumenten te bewonderen. een kleine greep uit dit aantal volgt hieronder:

  • Het kleinste huisje van Kampen
    Dit huisje van slechts 1,4 x 4,5 meter is te vinden aan de Burgwal 98 en werd begin 20ste eeuw bewoond door een gezin met heel veel kinderen.
  • De Nieuwe Toren
    Van deze toren werd de bouw voltooid in 1663, in werkelijkheid is hij dus niet zo ‘nieuw’ meer. Hij is zelfs door ouderdom schuin gaan staan en al enkele keren gerenoveerd. Desalniettemin de moeite waard om te bekijken aangezien hij kenmerkend is voor Kampen.
  • Het oude Raadhuis
    Een bezoek aan dit UNESCO-monument is zeker de moeite waard. In vervlogen tijden werd vanuit de mooie schepentoren of de rijkelijk versierde raadszaal de stad bestuurd. Ook is er een unieke verzameling geschilderde portretten van de vorsten van het Huis van Oranje te bekijken.

Ambachtelijke bedrijvigheid

Er valt nog veel ambachtelijke bedrijvigheid te vinden in de oude straten van Kampen. Ooit stonden er 100 sigarenfabrieken, maar tegenwoordig is er nog meer één actief. Je vindt deze in de Voorstraat en is genaamd ‘De Olifant’. Wekelijks worden hier nog 80.000 sigaren geproduceerd. Als je wat verder loopt ontdek je een meestersmid in de enige smederij die Kampen nog rijk is. Ook van de tientallen bierbrouwerijen is er in Kampen nog eentje over: De Wereld. Proeven van dit gerstenat kan in het bruinste café van Kampen: de Stomme van Campen.

Culinair Kampen

Voor een leuke culinaire smaakbeleving kun je prima in Kampen terecht. Vele restaurantjes zijn te vinden aan het Plantageplein, maar ook in de omliggende straatjes zijn er zeker lekkere eetgelegenheden die u niet mag missen. Van klassiek en verfijnd tot hip en happening…er is altijd wel iets naar ieders smaak te vinden.

Winkelen

Wist u dat Kampen de langste winkelstraat van Nederland heeft? De Oudestraat baant zich een weg door het mooie centrum en is bezaaid met de meest diverse winkeltjes en boetiekjes. 

Muzikaal Kampen

In de Bovenkerk worden regelmatig orgelconcerten gegeven. Een zeer aparte ervaring in deze prachtige kerk met zijn meerdere orgels. Tevens worden er op zaterdag in de maanden juli en augustus zeer toegankelijke zaterdagmiddag-/stadsconcerten gegeven die zelfs geschikt zijn voor kinderen. Toegang is gratis, echter een gift wordt op prijs gesteld. Maar natuurlijk kunt u voor de allerbeste ervaring, helemaal privé, het beste gewoon zélf een pianist boeken in Kampen!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Almere
Pianist Amersfoort
Pianist Zwolle
Pianist boeken/inhuren