Pianist Kampen boeken

Pianist gezocht in Kampen?

Pianist Kampen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Kampen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Kampen, pianist boeken of inhuren in Kampen

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Kampen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Komt Thomas spelen op uw eigen instrument en wilt u deze graag van te voren laten stemmen? Dan beveel ik u van harte aan bij Muziekhuis Souman. Ook kunt u bij Muziekhuis Souman terecht voor de huur van vleugels&piano’s.

https://www.souman.nl

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Kampen

Kampen, mooie stad aan de IJssel

Aan de monding van de IJssel gelegen vindt men de Hanzestad Kampen. In het pittoreske, historische centrum zijn nog vele monumentale panden en stadspoorten uit de tijd dat Kampen een belangrijke handelsstad was. Vandaar dat een wandeling door deze mooie stad dan ook zeer aan te bevelen is. Ook vanaf het water is Kampen mooi te bezichtigen. Boek eens een leuke vaartocht langs het stadsfront of een Rivercruise, of dwaal door de talloze straatjes op zoek naar al die mooie stukjes geschiedenis die Kampen te bieden heeft!

pianist kampen stadspagina foto 3

Kampen trekpleisters

In Kampen valt een groot aantal (rijks)monumenten te bewonderen. een kleine greep uit dit aantal volgt hieronder:

* Het kleinste huisje van Kampen
Dit huisje van slechts 1,4 x 4,5 meter is te vinden aan de Burgwal 98 en werd begin 20ste eeuw bewoond door een gezin met heel veel kinderen.

* De Nieuwe Toren
Van deze toren werd de bouw voltooid in 1663, in werkelijkheid is hij dus niet zo ‘nieuw’ meer. Hij is zelfs door ouderdom schuin gaan staan en al enkele keren gerenoveerd. Desalniettemin de moeite waard om te bekijken aangezien hij kenmerkend is voor Kampen.

* Het oude Raadhuis
Een bezoek aan dit UNESCO-monument is zeker de moeite waard. In vervlogen tijden werd vanuit de mooie schepentoren of de rijkelijk versierde raadszaal de stad bestuurd. Ook is er een unieke verzameling geschilderde portretten van de vorsten van het Huis van Oranje te bekijken.

Ambachtelijke bedrijvigheid

Er valt nog veel ambachtelijke bedrijvigheid te vinden in de oude straten van Kampen. Ooit stonden er 100 sigarenfabrieken, maar tegenwoordig is er nog meer één actief. Je vindt deze in de Voorstraat en is genaamd ‘De Olifant’. Wekelijks worden hier nog 80.000 sigaren geproduceerd. Als je wat verder loopt ontdek je een meestersmid in de enige smederij die Kampen nog rijk is. Ook van de tientallen bierbrouwerijen is er in Kampen nog eentje over: De Wereld. Proeven van dit gerstenat kan in het bruinste café van Kampen: de Stomme van Campen.

pianist kampen stadspagina foto 2

Culinair Kampen

Voor een leuke culinaire smaakbeleving kun je prima in Kampen terecht. Vele restaurantjes zijn te vinden aan het Plantageplein, maar ook in de omliggende straatjes zijn er zeker lekkere eetgelegenheden die u niet mag missen. Van klassiek en verfijnd tot hip en happening…er is altijd wel iets naar ieders smaak te vinden.

Winkelen

Wist u dat Kampen de langste winkelstraat van Nederland heeft? De Oudestraat baant zich een weg door het mooie centrum en is bezaaid met de meest diverse winkeltjes en boetiekjes. 

pianist kampen stadspagina foto 1

Muzikaal Kampen

In de Bovenkerk worden regelmatig orgelconcerten gegeven. Een zeer aparte ervaring in deze prachtige kerk met zijn meerdere orgels. Tevens worden er op zaterdag in de maanden juli en augustus zeer toegankelijke zaterdagmiddag-/stadsconcerten gegeven die zelfs geschikt zijn voor kinderen. Toegang is gratis, echter een gift wordt op prijs gesteld. Maar natuurlijk kunt u voor de allerbeste ervaring, helemaal privé, het beste gewoon zélf een pianist boeken in Kampen!

Nu bellen