Pianist Arnhem boeken

Pianist gezocht in Arnhem?

Wilt u graag een pianist in Arnhem boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Arnhem

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Arnhem, Pianist Arnhem boeken

Door de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Arnhem een succes te maken.

Heeft u daarnaast specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Arnhem

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Muziek paste perfect!

“Hoi Thomas, Ik wilde je even een berichtje sturen om je enorm te bedanken voor je prachtige spel op ons diner. De muziek was prachtig en paste perfect bij de sfeer van de dag. Veel gasten hebben achteraf gereageerd en ons bedankt voor de geslaagde avond – mede dankzij jou! Ik zal je in de toekomst dan ook zeker aanbevelen. Het spijt me zo dat ik toen niet in de gelegenheid was om je te bedanken.”

Milena


Een aanrader!

“Pianist van hoge kwaliteit. Speelt klassiek, jazz en populair. Fantastisch optreden tijdens ons lustrum diner. Een aanrader !”

Carel / Groote sociëteit Arnhem


Alle verwachtingen overtroffen!

“We waren op zoek naar een pianist die een breed scala aan nummers kon spelen en zijn website toonde aan dat Thomas hierin kon voorzien. We luisterden naar de voorbeeldnummers en vonden die fantastich!. Onze grootste zorg was het vinden van de perfecte Pianist en natuurlijk was het ook belangrijk dat de service niet te duur was. Aan al deze eisen werd ruimschoots voldaan en alle verwachtingen zijn overtroffen!”

Koen

Zeer soepel boekingsproces!

“Zeer soepel boekingsproces en Thomas was een erg aardige kerel en mooi op tijd!”

Vincent


Vriendelijk, beleefd en professionele houding!

“Thomas was uiterst vriendelijk, beleefd en goed gepresenteerd met een professionele houding. Hij nam voorafgaand aan het evenement nog even snel contact met me op en we waren blij met de communicatie van zijn kant . Thomas was het geld meer dan waard en we zouden hem zeker aanbevelen!

Kamilla


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een veelzijdige pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas op uw éigen instrument en wilt u deze van te voren nog even laten stemmen/reviseren? Dan beveel ik u ten zeerste aan bij:

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Arnhem

Pianist inhuren in Arnhem / Gelderland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com



*Over Arnhem:

Waarom is Arnhem zo leuk en uniek?

Arnhem is een enorm veelzijdige en gezellige stad en een prima plaats om een pianist te boeken. Met z’n ligging aan de Rijn en pal naast de Veluwe en de Betuwe is er voor zowel stadsmensen als outdoor-types heel veel te beleven. Ook heeft Arnhem een rijke historie en kan je er heerlijk eten, drinken en winkelen.

Tel dit alles bij elkaar op en het zal je niet verbazen dat Arnhem in 2007 en 2009 is verkozen tot beste binnenstad van Nederland. Uniek aan Arnhem is ook dat de stad de enige in Nederland is waar Trolleybussen rijden.

Arnhem bezienswaardigheden

 • Eusebiuskerk
  De prachtige Eusebiuskerk is zeker een bezoekje waard wanneer je in Arnhem bent. Deze 5 eeuwen oude protestantse kerk is een van de bekendste stadsgezichten van Arnhem.
 • Centraal station
  Het centraal station van Arnhem behoort tot een knap staaltje moderne kunst en is tegenwoordig het modernste station dat Nederland rijk is. Een echte aanrader voor liefhebbers van architectuur!
 • Jonh frost brug
  Deze brug is de befaamde brug uit de film ‘One bridge too far’, de brug die de Duitsers maar niet konden veroveren. Diegenen die geïnteresseerd zijn in de militaire geschiedenis van de Slag om Arnhem mogen een tour van deze brug absoluut niet overslaan.
 • Modekwartier
  Arnhem heeft in Nederland een grote naam op modegebied. Het ArtEZ institute of the arts is gevestigd in Arnhem; vele grote namen in de (Nederlandse) mode hebben hier hun opleiding genoten. Het modekwartier zelf is een wijk die geheel is toegewijd aan kunst en modewinkeltjes. Supergezellig en heel leuk om te bezoeken!

Arnhem natuur

Het nationale park De Hoge Veluwe behoeft natuurlijk geen introductie.
De Veluwe ligt pal naast Arnhem en is dus supermakkelijk te bereiken. Met meer dan 5400 hectare aan oppervlakte en een willekeur aan wilde en bedreigde diersoorten is dit een fantastisch park om te bezichtigen en bewandelen.
Ook de Betuwe ligt niet ver uit de buurt en is erg de moeite waard.

Horeca en winkels

Voor de shopper is Arnhem een geweldige stad met een overdaad aan aanbod. Van leuke speciaalzaakjes, vintage winkeltjes tot grote (en kleine) winkelketens; in Arnhem vind je het allemaal. Kuier simpelweg wat door de binnenstad van Arnhem heen en je komt gegarandeerd winkeltjes tegen die je hart sneller doen kloppen.

Eten & drinken kan natuurlijk ook prima in Arnhem. Van ouderwets en ambachtelijk eten bij ‘Mejuffrouw Janssen’ tot moderne gastronomische ervaringen bij ‘Graaf Otto’ ; Arnhem biedt u op culinair gebied een grote veelzijdigheid.

*Tip: Pianist boeken in Arnhem op locatie?

Voor bijvoorbeeld een bruiloft of een stijlvol diner kunt u goed terecht bij:


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Nijmegen
Pianist Enschede
Pianist Den Bosch
Pianist boeken/inhuren