Pianist Arnhem boeken

Pianist gezocht in Arnhem?

Pianist Arnhem: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Arnhem boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Arnhem, pianist boeken of inhuren in Arnhem

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Arnhem een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Arnhem

Waarom is Arnhem zo leuk en uniek?

Arnhem is een enorm veelzijdige en gezellige stad en een prima plaats om een pianist te boeken. Met z’n ligging aan de Rijn en pal naast de Veluwe en de Betuwe is er voor zowel stadsmensen als outdoor-types heel veel te beleven. Ook heeft Arnhem een rijke historie en kan je er heerlijk eten, drinken en winkelen.

 

Tel dit alles bij elkaar op en het zal je niet verbazen dat Arnhem in 2007 en 2009 is verkozen tot beste binnenstad van Nederland. Uniek aan Arnhem is ook dat de stad de enige in Nederland is waar Trolleybussen rijden.

Pianist gezocht in Arnhem, John frostbrug

Arnhem bezienswaardigheden

De prachtige Eusebiuskerk is zeker een bezoekje waard wanneer je in Arnhem bent. Deze 5 eeuwen oude protestantse kerk is een van de bekendste stadsgezichten van Arnhem.

Het centraal station van Arnhem behoort tot een knap staaltje moderne kunst en is tegenwoordig het modernste station dat Nederland rijk is. Een echte aanrader voor liefhebbers van architectuur!

Deze brug is de befaamde brug uit de film ‘One bridge too far’, de brug die de Duitsers maar niet konden veroveren. Diegenen die geïnteresseerd zijn in de militaire geschiedenis van de Slag om Arnhem mogen een tour van deze brug absoluut niet overslaan.

Arnhem heeft in Nederland een grote naam op modegebied. Het ArtEZ institute of the arts is gevestigd in Arnhem; vele grote namen in de (Nederlandse) mode hebben hier hun opleiding genoten. Het modekwartier zelf is een wijk die geheel is toegewijd aan kunst en modewinkeltjes. Supergezellig en heel leuk om te bezoeken!

Pianist Arnhem foto 2

Arnhem natuur

Het nationale park De Hoge Veluwe behoeft natuurlijk geen introductie.
De Veluwe ligt pal naast Arnhem en is dus supermakkelijk te bereiken. Met meer dan 5400 hectare aan oppervlakte en een willekeur aan wilde en bedreigde diersoorten is dit een fantastisch park om te bezichtigen en bewandelen.
Ook de Betuwe ligt niet ver uit de buurt en is erg de moeite waard.

Horeca en winkels

Voor de shopper is Arnhem een geweldige stad met een overdaad aan aanbod. Van leuke speciaalzaakjes, vintage winkeltjes tot grote (en kleine) winkelketens; in Arnhem vind je het allemaal. Kuier simpelweg wat door de binnenstad van Arnhem heen en je komt gegarandeerd winkeltjes tegen die je hart sneller doen kloppen.

Eten & drinken kan natuurlijk ook prima in Arnhem. Van ouderwets en ambachtelijk eten bij ‘Mejuffrouw Janssen’ tot moderne gastronomische ervaringen bij ‘Graaf Otto’ ; Arnhem biedt u op culinair gebied een grote veelzijdigheid.

*Tip: Pianist boeken in Arnhem op locatie?

Voor bijvoorbeeld een bruiloft of een stijlvol diner kunt u goed terecht bij:

Nu bellen