Pianist Amersfoort boeken

Pianist gezocht in Amersfoort?

Pianist Amersfoort: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Amersfoort boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Amersfoort, Pianist boeken of inhuren in amersfoort

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Amersfoort een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Geen piano of vleugel aanwezig maar heeft u toch liever een akoestisch instrument i.p.v. een digitale piano? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Peter Kaldenbach (Stemmen&verhuur) > Zie link hieronder:

https://kaldenbachpiano.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, pianist gezocht
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Amersfoort

Wat maakt Amersfoort zo bijzonder?

Het eerste wat meteen opvalt tijdens een wandeling door deze prachtige stad is de rijke historie van Amersfoort.
Al in 1259 verkreeg Amersfoort stadsrechten, waarna er snel een stenen burcht om de stad werd gebouwd, die nu nóg deels overeind staat.

Door deze stadsomheining, samen met o.a. de koppelpoort, waan je je meteen in de middeleeuwen.

Maar ook het Amersfoort anno nu is bepaald geen verkeerde plek. Zo werd de stad door o.a. haar sterke economie en gunstige centrale ligging in 2015 en 2016 verkozen tot beste stad in Nederland om te wonen en werken.

Koppelpoort in Amersfoort

Bezienswaardigheden

Amersfoort heeft vele bezienswaardigheden, met maar liefst 500 rijksmonumenten met als grootste trekker de schitterende Koppelpoort. Mooi gelegen aan de rivier de Eem is deze poort de enige land zowel als waterpoort in Nederland.

De Onze Lieve Vrouwentoren is ook een aanrader. Vanaf hier vallen er stadswandelingen te boeken onder leiding van een gids.

Verder heeft Amersfoort een aantal musea die een bezoekje waard zijn.
De bekenste zijn:

Eten en drinken in amersfoort, achtergrondmuziek pianist

Culinair genieten

Lekker eten in drinken is in Amersfoort absoluut geen probleem. Het oude en compacte centrum zit boordevol met leuke en gezellige caféetjes en restaurants. Buuf in de Serre en Madonna zijn echte culinaire hotspots in Amersfoort. Maar een van de vele eetgelegenheden aan het plein ‘De Hof’ is ook supergezellig.

*tip: Pianist boeken in Amersfoort tijdens een diner of bruiloft? Wellicht vindt u een van de volgende plekken hiervoor goed geschikt:

Winkelen

In 2015 werd Amersfooort uitgeroepen tot leukste winkelstad van de provincie Utrecht. dit is niet zonder reden, want de winkelervaring in Amersfoort is inderdaad super.

Sla tijdens het winkelen de Lange straat absoluut niet over; hier vindt u een zeer breed aanbod van winkels en modezaken, en ook de grote winkelketens zien gooed vertegenwoordigd op de Langestraat.

De Krommestraat en De Kamp daarentegen staan weer garant voor kleine en unieke boetiekjes. Ook vind je hier vele gezellige horecazaakjes waar je na het winkelen even lekker tot rust kan komen.