Pianist Amersfoort boeken

Pianist gezocht in Amersfoort?

Wilt u graag een pianist in Amersfoort inhuren voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de scherpste prijzen speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Amersfoort

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Amersfoort, Pianist Amersfoort boeken

Met de wereldwijde ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de zestien jaar die hij in Amerika en Canada doorbracht is hij de juiste pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Amersfoort een succes te maken.

Heeft u speciale wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van uw eigen verzoeken die veel voor u betekenen?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Amersfoort

Naar aanleiding van recente optredens

“Thomas is erg energiek en speelt met enorm veel passie. Hij speelde klassiek voor de pauze en populair/verzoeknummers tijdens het tweede gedeelte. Onze gasten waren verbaasd over zijn virtuositeit en de veelzijdigheid van zijn repertoire en hebben het er nog stééds over!”

Michelle

“Via een zoekslag op internet toevallig op de site van Thomas gekomen en dat bleek een succesvolle treffer! Telefonisch en via e-mail hebben we het e.e.a. afgestemd en op de dag van onze bruiloft is het precies gegaan zoals afgesproken. Thomas is een enthousiaste, opgewekte en gemotiveerde man die kundig en met veel plezier de muzikale omlijsting van onze bruiloft heeft verzorgd. Niet alleen wij maar ook onze gasten waren erg te spreken over Thomas, zowel over zijn spel als over hem als persoon. Hij speelt goed in op de sfeer en wensen van gasten. Ik zou hem zeker aanraden! Thomas, bedankt dat je hebt meegeholpen onze bruiloft tot een succes te maken!!” 

Fleur

“Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verrassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!”

Xander

“Voor ons huwelijk in Amersfoort wilden wij absoluut live muziek. Via via kwamen we aan het telefoonnummer van Thomas. Omdat al de al eerder geboekte pianist kort tevoren gecanceld had was onze bruiloft al in juli 2020, maar Thomas nam deze taak zonder problemen aan. Al onze verzoeknummers zijn perfect ingestudeerd en ten gehore gebracht. Ook zorgde hij voor een goede balans met de geluidsman.
Zijn aandeel speelde een grote rol in het slagen van de ceremonie.
Een blije bruid!”

Irene


Wat krijgt u als u Thomas boekt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin uw wensen goed besproken worden. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 200% geeft om uw gelegenheid zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Amersfoort

Pianist inhuren in Amersfoort?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com

*Over Amersfoort:

Wat maakt Amersfoort zo’n leuke stad?

De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten en subtiele details voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Je kunt hier op vele manieren van genieten, dankzij de organisatoren en vrijwilligers die de cultuur en historie van Amersfoort graag aan je onthullen.Lees meer

Terug naar HOME