Pianist Zeist

Pianist gezocht in Zeist?

Wilt u graag een pianist boeken in Zeist voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Zeist

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zeist, Pianist Zeist inhuren

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zeist een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Zeist

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Zeer professioneel!

– “Op kerstavond speelde pianist Thomas Alexander in bij mij thuis voor een uitgebreid familiediner. Iedereen was dol op hem. Hij is zeer getalenteerd en beschikt over een uitgebreid repertoire aan liedjes; hij was in staat om verschillende verzoeken uit te voeren om iedereen tevreden te stellen! Zeer professioneel. Ik heb enorm genoten van het spel van Thomas en zou hem ten zeerste aanbevelen voor elk evenement of elke bijeenkomst om de juiste sfeer te creëren. Hij speelde drie uur, en ik heb me geen moment verveeld, want hij herhaalt geen nummers en weet nummers af te wisselen zodat het constant fris klinkt. Ik kijk ernaar uit om weer met Thomas samen te werken.”

Eric


Bedankt uit de grond van ons hart!

– “Met zijn pianobegeleiding heeft Thomas Alexander een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat onze bruiloft zo mooi en vooral zo emotioneel was! Hij heeft de vier nummers die we wilden prachtig op zijn eigen manier uitgevoerd, zo dat iedereen kon zien welk stuk het was en toch een persoonlijk tintje had. De gasten waren allemaal erg geraakt door de livemuziek en ik ben blij dat we voor hem hebben gekozen. Voor de bruiloft legde Thomas ons uit dat het voor hem belangrijk was om te kunnen reageren op de respectievelijke situatie en het publiek tijdens de bruiloft en om te beslissen hoe en hoe lang hij welk stuk speelde volgens de stemming. En dat is precies wat hij deed. Er waren een paar kleine “foutjes” tijdens de bruiloft en Thomas nam de situatie zoals die was en paste zijn pianostukken dienovereenkomstig aan, zodat alles gewoon perfect bleek te zijn. Al met al bedanken we hem echt uit de grond van ons hart voor de mooie herinnering die overblijft!” 

Juliëtte

We waren verrukt!

– “Ik heb pianist Thomas Alexander ingehuurd voor een verjaardagsfeestje. Ondanks een last-minute aanvraag hebben we toch een leuk verrassingsprogramma kunnen samenstellen. De jarige en de gasten waren verrukt. We kunnen de Thomas alleen maar aanbevelen. Heel erg bedankt!”

Yvonne


Bedankt voor je inzet!

– “We willen Thomas nogmaals bedanken voor zijn inzet. Thomas heeft een ongelooflijk groot repertoire aan muziektitels en mocht het voorkomen dat jouw gewenste titel er niet tussen staat, studeert hij het nummer perfect in. We wensten een aantal minder bekende pianostukken voor de kerk en deze werden zo voortreffelijk gereproduceerd dat ik nu gewoon nogmaals DANK U kan zeggen. Boek deze man!!!

Huib


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er op geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan raad ik u aan eens een kijkje te nemen op de site van Jaap Blauwendraat.
Hier huurt u prachtige instrumenten tegen zeer vriendelijke prijzen. Ook het stemmen van uw/een piano of vleugel kunt u regelen via deze pianoservice.

https://pianoservice.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Zeist

Pianist inhuren in Zeist ?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Zeist:

Wat maakt Zeist zo speciaal?

Het eerste dat opvalt aan Zeist is het groene, lommerrijke karakter en de statige, koninklijke sfeer die het dorp en de directe omgeving uitademt (Ja, Zeist heeft officiëel geen stadsrechten).

Zeist heeft een praktische centrale ligging in Nederland en is omgeven door schitterende natuur, zoals bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug.

Het imposante Slot Zeist ligt in deze gemeente en daarom wordt Zeist ook wel eens de Slotstad genoemd.
Maar afgezien van Slot Zeist heeft de nabije omgeving een zeer hoge concentratie van landgoederen, kastelen en sloten; het ene nog mooier dan het andere.
De omgeving, rijkdom en pracht en praal van Zeist maakt dat het tot een uitstekende locatie om een (klassiek) pianist te boeken!

Zeist bezienswaardigheden

Het bovengenoemde Slot Zeist mag tijdens een bezoek aan Zeist niet worden overgeslagen.
Voor bezichtiging van het slot zelf kunt u een rondleiding boeken. In slot Zeist zijn regelmatig mooie exposities te bewonderen.
De tuin van dit slot staat ook wel bekend als de slottuin en is een in Engelse stijl aangelegde tuin waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen.
In de slottuinen worden regelmatig voorstellingen gegeven die gratis te bezoeken zijn.

Ook aan te raden is een bezoekje aan het Hernhutterhuis. hier kunt u tentoonstellingen bekijken over de rijke historie van het zendingswerk in en rond Zeist. Of u nu gelovig bent of niet; van deze leerzame en entertainende expositie krijgt u absoluut geen spijt!

Voor meer kunst&cultuur in Zeist en omgeving neemt u een kijkje op https://www.cultuurinzeist.nl/

Winkelen in Zeist

Voor de shop-aholic is Zeist wellicht niet de állerbeste keuze, temeer omdat de steden Utrecht en Amersfoort erg dicht in de buurt liggen en simpelweg meer te bieden hebben.

Mocht u toch per sé in Zeist willen winkelen, dan kunt u het beste terecht bij het Emmaplein, de Slotlaan of de Voorheuvel.
Hier kunt u leuke winkeltjes vinden met een uniek en individualistisch karakter.

Eten en drinken

Hier wint kwaliteit het van kwantiteit.
Zeist is natuurlijk relatief klein en dus zult u er geen honderden restaurants vinden, maar u kunt er héerlijk eten!

Voorbeelden zijn:

  • Grand café Figi
  • First
  • Bij Lex
  • HFSLG

* Tip: Pianist boeken in Zeist op een unieke locatie tijdens een chique zaken diner of een stijlvol avondje uit?

Overweeg dan eens restaurant de Hermitage. Op deze plek heeft Thomas al vele malen als pianist voor allerlei uiteenlopende evenementen mogen entertainen.

Ook voor het organiseren van een huwelijk op locatie met schitterende live muziek van deze pianist bent u in Zeist op de juiste plek.

Bekijk eens de website van landgoed Kerkebosch. Kerkebosch is omgeven door een prachtig bosrijk gebied en het chique landgoed biedt het ideale decor voor een bruiloft.

Kortom: In de prachtige omgeving van Zeist, tezamen met haar kwalitatief hoge aantal culinaire opties kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Amersfoort
Pianist Arnhem
Pianist Utrecht
Pianist boeken/inhuren