Pianist gezocht in Zeist?

Pianist Zeist: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Zeist boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zeist, pianist boeken of inhuren in Zeist

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zeist een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Mocht er op uw locatie geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan raad ik u aan eens een kijkje te nemen op de site van Jaap Blauwendraat.
Hier huurt u prachtige instrumenten tegen zeer vriendelijke prijzen. Ook het stemmen van uw/een piano of vleugel kunt u regelen via deze pianoservice.

https://pianoservice.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Zeist

Wat maakt Zeist zo speciaal?

Het eerste dat opvalt aan Zeist is het groene, lommerrijke karakter en de statige, koninklijke sfeer die het dorp en de directe omgeving uitademt (Ja, Zeist heeft officiëel geen stadsrechten).

Zeist heeft een praktische centrale ligging in Nederland en is omgeven door schitterende natuur, zoals bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug.

Het imposante Slot Zeist ligt in deze gemeente en daarom wordt Zeist ook wel eens de Slotstad genoemd.
Maar afgezien van Slot Zeist heeft de nabije omgeving een zeer hoge concentratie van landgoederen, kastelen en sloten; het ene nog mooier dan het andere.
De omgeving, rijkdom en pracht en praal van Zeist maakt dat het tot een uitstekende locatie om een (klassiek) pianist te boeken!

Zeist natuur
De schitterende natuur in de omgeving van Zeist
Pianist boeken in Slot Zeist, pianist inhuren in slot Zeist
Het imposante Slot Zeist

Zeist bezienswaardigheden

Het bovengenoemde Slot Zeist mag tijdens een bezoek aan Zeist niet worden overgeslagen.
Voor bezichtiging van het slot zelf kunt u een rondleiding boeken. In slot Zeist zijn regelmatig mooie exposities te bewonderen.
De tuin van dit slot staat ook wel bekend als de slottuin en is een in Engelse stijl aangelegde tuin waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen.
In de slottuinen worden regelmatig voorstellingen gegeven die gratis te bezoeken zijn.

Ook aan te raden is een bezoekje aan het Hernhutterhuis. hier kunt u tentoonstellingen bekijken over de rijke historie van het zendingswerk in en rond Zeist. Of u nu gelovig bent of niet; van deze leerzame en entertainende expositie krijgt u absoluut geen spijt!

Voor meer kunst&cultuur in Zeist en omgeving neemt u een kijkje op https://www.cultuurinzeist.nl/

Winkelen in Zeist

Voor de shop-aholic is Zeist wellicht niet de állerbeste keuze, temeer omdat de steden Utrecht en Amersfoort erg dicht in de buurt liggen en simpelweg meer te bieden hebben.

Mocht u toch per sé in Zeist willen winkelen, dan kunt u het beste terecht bij het Emmaplein, de Slotlaan of de Voorheuvel.
Hier kunt u leuke winkeltjes vinden met een uniek en individualistisch karakter.

Eten en drinken

Hier wint kwaliteit het van kwantiteit.
Zeist is natuurlijk relatief klein en dus zult u er geen honderden restaurants vinden, maar u kunt er héerlijk eten!

Een aantal voorbeeldjes:

* Tip: Pianist boeken in Zeist op een unieke locatie tijdens een chique zaken diner of een stijlvol avondje uit?

Overweeg dan eens restaurant de Hermitage. Op deze plek heeft Thomas al vele malen als pianist voor allerlei uiteenlopende evenementen mogen entertainen.

Ook voor het organiseren van een huwelijk op locatie met schitterende live muziek van deze pianist bent u in Zeist op de juiste plek.

Bekijk eens de website van landgoed Kerkebosch. Kerkebosch is omgeven door een prachtig bosrijk gebied en het chique landgoed biedt het ideale decor voor een bruiloft.

Kortom: In de prachtige omgeving van Zeist, tezamen met haar kwalitatief hoge aantal culinaire opties kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen!

Nu bellen