Pianist Utrecht boeken

Pianist gezocht in Utrecht?

Wilt u graag een pianist in Utrecht boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Utrecht

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Utrecht, Pianist Utrecht boeken

Dankzij de internationale ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Utrecht een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Utrecht

Wat zeggen klanten over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Volgend feestje weer opnieuw!

– “Voor onze bruiloft in Utrecht gingen we op zoek naar een pianist. Op het internet vonden we Thomas Alexander. We kenden hem niet, maar na zijn uitgebreide website te hebben gelezen en telefonisch contact met hem te hebben gehad, hadden wij er alle vertrouwen in dat onze bruiloftsreceptie een bijzonder feest zou worden dankzij hem…..en niets was minder waar!! Onze gasten vonden het geweldig en wijzelf hebben op en top genoten! Kortom….een aanrader voor je bruiloft…en tijdens een volgend feestje zal hij er zeker weer bij zijn!”

Nathan & Sophie – Vleuten


Super leuk!

– “Thomas werd door ons geboekt om de achtergrondmuziek te verzorgen tijdens het diner van ons 40-jarig huwelijksfeest. Zo mooi en ingetogen als hij speelde tijdens het diner….zo gezellig en sfeervol werd het ook na afloop van het diner J Wij en alle gasten stonden rond de piano om mee te zingen….super leuk! Thomas speelde veel verzoeknummers…van klassiek tot meezinger…voor ieder wat wils. Het was SUPER! Een absolute aanrader.” 

Karel – Utrecht

Al met al een topavond!

– “Zoekend naar een muzikant om ons bedrijfsfeestje op te leuken kwamen we via google terecht bij Thomas Alexander. Het concept van ‘piano-bar’ stijl sprak ons erg aan. Echt eens wat anders dan een standaard muzikant. Na email contact met Thomas bleek hij erg flexibel, dacht goed mee en stond open voor vele mogelijkheden. Voorkeuren voor speciale nummers en bepaald repertoire waren geen probleem. Enkele nummers kende hij niet en heeft deze nog extra ingestudeerd voor ons feestje. Al met al een top-avond waar nog lang over nagepraat zal worden!”

Vladimir – Utrecht


Nog nooit zoiets bijzonders meegemaakt!

– “Ik heb kennis gemaakt met Thomas tijdens een huiskamerconcert bij vrienden. Deze hadden Thomas ingehuurd om te vieren dat ze een nieuwe vleugel hadden gekocht. Nou…ik kan u verzekeren dat na het concert van Thomas dit instrument meer dan ingespeeld is…haha. Wat een virtuoos pianist! Van Rachmaninov tot Beethoven…Liszt, Bach…prachtige klassieke stukken en improvisaties kwamen voorbij…zonder ook maar 1 noot op bladmuziek te hebben. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel ademloos te luisteren. Na het klassieke gedeelte mochten we á la minute verzoeknummers indienen…van 3 verschillende stukken tegelijk maakte Thomas een ongelofelijke muzikale mix ter plekke…wat een techniek!..met de ene hand het ene nummer en de andere hand speelt het andere nummer. Je moet het meemaken om het te geloven! Nog nooit zoiets bijzonders meegemaakt…een absolute topper!!

Sanne – Nieuwegein


Vol emotie en diep geraakt!

– “Thomas heeft een mooie, respectvolle muzikale omlijsting gegeven aan de crematie van onze vader. Zijn muziek zat vol emotie en raakte ons diep. Thomas heeft ons goed geholpen met de muziekkeuze en de momenten waarop deze gespeeld werden. Erg prettig als iemand meedenkt in een toch al zo moeilijke periode. Een verzorgd voorkomen en bescheiden opstelling was zeer prettig. Dank je Thomas dat je deze zo verdrietige dag toch ook mooi hebt gemaakt.”

Margot – Utrecht


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele pianist.
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin uw wensen goed beproken worden. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ De beste prijzen in de business.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Wanneer er geen vleugel of piano op locatie aanwezig is, kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Utrecht

Pianist inhuren in Utrecht?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Utrecht:

Wat maakt Utrecht zo’n speciale stad?

Dat Utrecht een prachtige stad is, hoeven we je niet meer te vertellen.
Wandelend door het oude centrum vergaap je je aan de schitterende architectuur met als pareltje natuurlijk de Domkerk.

Dom toren

Maar ook de Pieterskerk en de Janskerk zijn zeer de moeite waard om te bezoeken.

Kunst & Cultuur

Het culturele aanbod van Utrecht is op Amsterdam na het grootste van Nederland.
Jaarlijks worden er vele evenementen georganiseerd (denk aan bijv. de jaarbeurs) , en Muziekcentrum Vredenburg bied u op muzikaal gebied een zeer groot aanbod van concerten.

*Tip: Pianist boeken in Utrecht op locatie? Bekijk dan eens de website van Kasteel Montfoort. Deze schitterende locatie is erg geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, chique lunch of diner.

https://www.kasteel-montfoort.nl/

Ook de museumfanaat zal niet door Utrecht teleurgesteld worden; de stad heeft zelfs een ‘museumkwartier’ , waar de meeste musea te vinden zijn.

Een greep uit het aanbod bevat o.a.:

  • Rietveld Schröderhuis
  • Centraal Museum
  • Spoorwegmuseum
  • Catharijne convent
  • Domtoren
  • Waterlinie Museum

Shoppen

Wanneer je met de trein in Utrecht arriveert kun je meteen al beginnen met winkelen in een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland – Hoog Catharijne. Maar ook bijvoorbeeld winkelcentrum Leidschenrijn heeft een buitengewoon aanbod en de gezellige boetiekjes van de binnenstad maken shoppen in Utrecht tot een super dagje uit.

Eten & Drinken

Utrecht is een prima stad om heerlijk uit eten te gaan. Voor elke prijsklasse is er wel wat te vinden en qua diversiteit heeft u ook keuze te over. Van exotisch tot lokaal, hippe en trendy eetcafés tot chique restaurants; in Utrecht vind u het allemaal.


Maar misschien wel de leukste plek om te eten is ergens aan de Oudegracht.
Het unieke ontwerp van dit kanaal zorgt voor twee lagen, een op straat niveau en een op water niveau, waar u supergezellig aan de kade van uw diner kunt genieten!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Amsterdam
Pianist Gouda
Pianist Zeist
Pianist boeken/inhuren