Pianist Vlissingen boeken

Pianist gezocht in Vlissingen?

Pianist Vlissingen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Vlissingen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Vlissingen, pianist boeken of inhuren in Vlissingen

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Vlissingen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas op uw eigen piano of vleugel en wilt u het instrument van te voren nog even laten stemmen? Dan beveel ik u de volgende lokale pianoservice aan:

https://pianoservicepaulien.nl/stemmen/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Vlissingen

Wat maakt Vlissingen tot zo’n leuk plaatsje om te bezoeken?

De levendige kuststad Vlissingen is een populaire toeristische bestemming en trekt elk jaar weer duizenden bezoekers.
En niet zonder reden

Zo biedt Vlissingen vele strandpaviljoenen en een gevariëerd nachtleven, maar dit is lang niet het enige wat er in het stadje te doen is. Laten we een aantal van de top bezienswaardigheden van dit gezellige visserstadje eens nader belichten…

Vlissingen in de avond

Vlissingen toeristische hotspots

  • Boulevard strand promenade

Iets dat een ieder die Vlissingen bezoekt gezien (en/of) bewandeld moet hebben, is de Boulevard/strandpromenade. Met maar liefst 6km lengte is dit de langste strandboulevard in Nederland. Tijdens het wandelen zul je moderne architectuur kunnen bezichtigen, maar ook overblijfselen uit de zeeheldentijd zijn tijdens de wandeling te bewonderen. Als u Vlissingen in de zomer bezoekt maakt u grote kans dat er tijdens uw bezoek ook nog eens een festival aan de gang is op of rond de promenade.

  • Het Arsenaal

    Een andere populaire attractie in Vlissingen is ‘Het Arsenaal’. Het Arsenaal is zeer geschikt als leuk uitje voor de gehele familie. Uw kleintjes zullen zich hier dan ook compleet kunnen amuseren.

Zo biedt het Arsenaal o.a. een 65 meter hoge toren, met schitterend panorama uitzicht over de gehele omgeving, maar ook een ‘piratenpark’ en een zee-aqarium.

  • De Jachthaven

Aanrader in Vlissingen is ook een bezoekje aan de knusse jachthaven. De jachthaven wordt ook gebruikt voor de productie van ‘s werelds duurste, grootste en meest opulente jachten, een activiteit die van dichtbij te bewonderen is in het overigens al even aan te bevelen MuZEEum.

Vlissingen eten & drinken

Een romantisch zomerdiner aan de boulevard met uitzicht op de zee? Opwarmen na een winterwandeling in een van de vele gezellige strandtentjes? Een lekkere kop koffie op het Bellamypark, waarna u het Vlissingse nachtleven induikt?

Voor elk van deze culinaire ervaringen bent u in Vlissingen op de juiste plaats!

Hoewel Vlissingen verrassend uit de bus komt met een ruim aanbod aan internationale keukens blijft mosselen toch wel dé lokale specialiteit, die de visliefhebber zeker eens moet proberen.

* Tip: Overweegt u een pianist in Vlissingen te boeken voor een bruiloft op locatie? Of voor bijvoorbeeld een chique en stijlvol (zaken)diner? Bekijk dan eens de volgende locaties:

Ook zeer geschikt voor bruiloften!

Leuke plek voor een stijlvol diner

Winkelen in Vlissingen

Hoewel u prima kunt winkelen in Vlissingen, staat de stad hier niet echt bekend om en zal het nabij gelegen Goes u hier meer mogelijkheden bieden.

Wilt u echter toch graag een dagje shoppen in Vlissingen zelf, dan kunt u goed terecht bij de overdekte winkelstraat Lange Zelke. Andere shoplocaties in Vlissingen zijn o.a. het Scheldeplein, de Walstraat, de St Jacobstraat en de Fonteyne.

Nu bellen