Pianist Vlissingen boeken

Pianist gezocht in Vlissingen?

Wilt u graag een pianist in Vlissingen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Vlissingen

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Vlissingen, Pianist Vlissingen boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Vlissingen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Vlissingen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

– “Ik ben zo blij dat Thomas toevallig beschikbaar was voor een verrassend huwelijksaanzoek dat ik had gepland. Thomas is zeer professioneel, responsief, attent en getalenteerd. Hij werkte met mij samen om ervoor te zorgen dat alles perfect was gepland voor de grote dag.

Zijn spel is adembenemend. Hij voelde de sfeer goed aan, paste zijn spel aan en anticipeerde op de omgeving. Het was zo speciaal en mooi om Thomas te zien spelen tijdens het voorstel – mijn verloofde en ik zouden willen dat we het steeds opnieuw konden doen. Vijf van de vijf sterren en ik zou Thomas 100% aanbevelen en boeken voor toekomstige evenementen.”

Ralph

– “Ik huurde Thomas in om elegante achtergrondmuziek te spelen voor het feestelijke etentje van mijn huwelijksavond. Het was echt een ZEER elegante avond en Thomas paste er precies bij.

We wisten op een gegeven moment niet eens meer dat hij er was en de muziek live was, zo goed ging hij op in het geheel. Het zette een mooie toon voor de avond van cocktailuurgebabbel en een goed verzorgd diner. Hij speelde alle nummers die ik had aangevraagd plus zijn lijst met klassiekers. Het was de perfecte pianist voor de perfecte avond! ZEER AANBEVOLEN!!!” 

Greta

– “Ik kan niet genoeg zeggen over Thomas Ik wilde mijn ouders in Vlissingen verrassen met een pianist voor hun 60e verjaardag, en Thomas was de perfecte muzikant voor de gelegenheid.

Ik wist, nadat ik met hem had gesproken, dat mijn ouders van hem zouden houden. Niet alleen vanwege zijn begaafde pianospel, maar ook vanwege zijn warme, menselijke persoonlijkheid … en hij heeft het zeker waargemaakt. Nogmaals bedankt Thomas voor het helpen om de grote mijlpaalverjaardag van mijn ouders extra speciaal te maken!”

Chloë

– “Niets van onze verzoeken was Thomas te gek . Hij maakte aantekeningen van favorieten uit ons gesprek en speelde ze de hele avond af. Begeleidde enkele zangers die hun talenten wilden delen en bereidde de muziek vooraf in hun toonsoort voor. Was vriendelijk en boeiend en een echte professional.”

Michael


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas op uw eigen piano of vleugel en wilt u het instrument van te voren nog even laten stemmen? Dan beveel ik u de volgende lokale pianoservice aan:

https://pianoservicepaulien.nl/stemmen/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Vlissingen

Pianist inhuren in Vlissingen / Zeeland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Vlissingen:

Wat maakt Vlissingen tot zo’n leuk plaatsje om te bezoeken?

De levendige kuststad Vlissingen is een populaire toeristische bestemming en trekt elk jaar weer duizenden bezoekers.
En niet zonder reden!


Zo biedt Vlissingen vele strandpaviljoenen en een gevariëerd nachtleven, maar dit is lang niet het enige wat er in het stadje te doen is. Laten we een aantal van de top bezienswaardigheden van dit gezellige visserstadje eens nader belichten…

Vlissingen toeristische hotspots

  • Boulevard strand promenade

    Iets dat een ieder die Vlissingen bezoekt gezien (en/of) bewandeld moet hebben, is de Boulevard/strandpromenade. Met maar liefst 6km lengte is dit de langste strandboulevard in Nederland. Tijdens het wandelen zul je moderne architectuur kunnen bezichtigen, maar ook overblijfselen uit de zeeheldentijd zijn tijdens de wandeling te bewonderen. Als u Vlissingen in de zomer bezoekt maakt u grote kans dat er tijdens uw bezoek ook nog eens een festival aan de gang is op of rond de promenade.
  • Het Arsenaal

    Een andere populaire attractie in Vlissingen is ‘Het Arsenaal’. Het Arsenaal is zeer geschikt als leuk uitje voor de gehele familie. Uw kleintjes zullen zich hier dan ook compleet kunnen amuseren. Zo biedt het Arsenaal o.a. een 65 meter hoge toren, met schitterend panorama uitzicht over de gehele omgeving, maar ook een ‘piratenpark’ en een zee-aqarium.
  • Jachthaven

    Aanrader in Vlissingen is ook een bezoekje aan de knusse jachthaven. De jachthaven wordt ook gebruikt voor de productie van ‘s werelds duurste, grootste en meest opulente jachten, een activiteit die van dichtbij te bewonderen is in het overigens al even aan te bevelen MuZEEum.

Vlissingen eten en drinken

Een romantisch zomerdiner aan de boulevard met uitzicht op de zee? Opwarmen na een winterwandeling in een van de vele gezellige strandtentjes? Een lekkere kop koffie op het Bellamypark, waarna u het Vlissingse nachtleven induikt?

Voor elk van deze culinaire ervaringen bent u in Vlissingen op de juiste plaats!


Hoewel Vlissingen verrassend uit de bus komt met een ruim aanbod aan internationale keukens blijft mosselen toch wel dé lokale specialiteit, die de visliefhebber zeker eens moet proberen.

* Tip: Overweegt u een pianist in Vlissingen te boeken voor een bruiloft op locatie? Of voor bijvoorbeeld een chique en stijlvol (zaken)diner? Bekijk dan eens de volgende locaties:

Winkelen in Vlissingen

Hoewel u prima kunt winkelen in Vlissingen, staat de stad hier niet echt bekend om en zal het nabij gelegen Goes u hier meer mogelijkheden bieden.

Wilt u echter toch graag een dagje shoppen in Vlissingen zelf, dan kunt u goed terecht bij de overdekte winkelstraat Lange Zelke. Andere shoplocaties in Vlissingen zijn o.a. het Scheldeplein, de Walstraat, de St Jacobstraat en de Fonteyne.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Middelburg
Pianist Oostende
Pianist Rotterdam
Pianist boeken/inhuren