Pianist Rotterdam boeken

Pianist gezocht in Rotterdam?

Wilt u graag een pianist in Rotterdam boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren

Thomas tijdens een bruiloftsreceptie

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Thomas entertaint zijn publiek met de Bohemian Rahpsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Rotterdam een succes te maken.

Pianist thema feest Thomas alexander als Mozart

Als Wolfgang Amadeus Mozart…

Pianist Amsterdam, Pianist Amsterdam boeken

Tijdens een klassiek concert

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Getalenteerd en gepolijst pianist!

” Ik heb Thomas meerdere malen zien optreden, zowel in grotere klassieke concerten als in meer ontspannen club settings. Thomas is een enorm getalenteerde en gepolijste klassieke pianist, maar ook een echte entertainer. Degenen die het geluk hebben hem in een club/bar te zien, zullen met verbazing ontdekken dat hij op vrijwel elk nummer in elke stijl kan improviseren. Aarzel niet om je favoriet te vragen, hij kent hem vast wel! Ik heb ook het voorrecht gehad om een ​​paar jaar Thomas’ leerling te zijn. Ik heb mijn techniek met Thomas verbeterd, maar ook mijn muzikaliteit en mijn vermogen om emoties in mijn muziek te leggen. “

Victor Couture


Schitterend zoals altijd!

” Heb inmiddels 6 huisconcerten gevolgd, geweldig. Zoals altijd Thomas heb je weer schitterend gespeeld! Wacht met spanning het volgende af. Iedere keer weer iets nieuws en verrassend. Een pluim! En voor geïnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden. ” 

Yvonne Goede


Past zijn repertoire constant aan!

“Aan boord van de SS Rotterdam trof ik het volgende bericht uit captain’s logbook: Op zaterdag 9 november 2019, was er in de Ambassador Lounge een bijzondere avond. Een bondgezelschap had zich verzameld rond het feestvarken die zijn 75ste verjaardag vierde. Tussen het vrolijk gekakel door was de pianist Thomas Alexander niet onopgemerkt gebleven. Zijn keurig voorkomen en zijn groot talent brachten extra cachet aan dat mooie feest. Hij wist zijn repertoire telkens aan te passen: van Jazzachtig muziek tijdens de grande ontvangst naar meer Klassikaal muziek tijdens het rijk buffet en met daarna wat lichtere genres muziek tijdens het feestavond. De muzikale omlijsting gedurende 7 uur lang liep goed in elkaar over. De gasten hadden heel erg genoten. Thomas Alexander is een aanrader. Je vous le recommande tout à la fois pour sa discrétion et son omniprésence! “

Eric Pauli


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

* Wilt u graag uw piano of vleugel van te voren laten stemmen? Dan raad ik u van harte aan gebruik te maken van het vakmanschap van:

https://www.rotterdamse-pianostemmer.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Rotterdam

Pianist inhuren in Rotterdam/ Zuid Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com


*Over Rotterdam:

Het unieke aan Rotterdam

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat Rotterdam, ook wel ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd, een enorm vibrerende, bedrijvige en dynamische stad is. De Rotterdamse haven alleen al, overigens de op een na grootste ter wereld, verhandelt per dag meer dan een miljoen ton aan goederen. Maar Rotterdam biedt natuurlijk veel meer dan dat. Van cultuursnuiven tot culinair genieten, daguitjes of winkelen, museum bezoek of genieten van een van de jaarlijkse evenementen, in ‘010’ kan het allemaal!

Rotterdam bezienswaardigheden

Rotterdam heeft zoals bekend veel te lijden gehad onder de bombardementen tijdens de 2e wereldoorlog. Grote delen van de stad werden verwoest en het resultaat is dan ook dat er niet superveel historische gebouwen zijn te bewonderen. De Rotterdammers hebben de stad echter weer prachtig opgebouwd en in deze periode zijn er ook een aantal straffe staaltjes van moderne architectuur ontstaan. Het centraal station is hier een prachtig voorbeeld van. Ook de inmiddels befaamde ‘kubuswoningen’ moet u gezien hebben als u van een eigentijdse bouwstijl houdt.

En natuurlijk is de eind jaren 50/begin jaren 60 gebouwde Euromast tevens een knap stukje bouwwerk dat in Rotterdam al jaren vele bezichtigers trekt.

‘Foodies’ kunnen in Rotterdam prima terecht bij de Markthal. Hier kan je heerlijk genieten van allerlei soorten veelzijdige hapjes, verse producten uit binnen- en buitenland en diverse gezellige restaurantjes.

De SS Rotterdam (waar Thomas al meerdere malen als pianist optrad) is het vermelden waard. Deze boot van de Holland Amerika lijn is nog steeds ingericht in de stijl van de jaren 50 en is een superleuke plek om te dineren, een drankje te doen en zelfs te overnachten. Hier kunt u ook zalen privé afhuren voor een dagdeel en dit maakt de SS Rotterdam een prima plek om een pianist op een leuke locatie te boeken. De boot is niet meer actief en ligt hij permanent geankerd, maar dat mag de pret niet drukken!

Musea

Zoals men mag verwachten van een stad van het formaat en de allure van Rotterdam heeft deze stad tientallen musea te bieden aan haar bezoekers. Een kleine selectie volgt hieronder:

  • Museum Boijmans Van Beuningen
  • Kunsthal Rotterdam
  • Nederlands Fotomuseum
  • Maritiem Museum
  • Museum Rotterdam ‘40-’45 NU
  • Het Nieuwe Instituut
  • Wereldmuseum Rotterdam
  • TENT en Kunstinstituut Melly
  • Natuurhistorisch Museum Rotterdam
  • Chabot Museum

Eten & drinken

Rotterdam biedt vele leuke buurten om simpelweg wat doorheen te zwalken tot je een leuk en knus plekje vindt voor een gezellig diner. Zo kunt u prima terecht in “Het Oude Noorden” en “Het Oude Westen” , maar ook de Delftshaven is een aanrader om te genieten van een avondje uit eten in Rotterdam.

* TIP: Wilt u graag een pianist op locatie in Rotterdam boeken voor een bruiloft? Bekijk dan ook eens de onderstaande pagina:

https://koetshuis.net/trouwen/

Of u nou een Rotterdammer bént, of deze prachtige stad simpelweg bezoekt… Héél veel plezier in Rotterdam!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Den Haag
Pianist Dordrecht
Pianist Leiden
Pianist boeken/inhuren