Pianist Rotterdam boeken

Pianist gezocht in Rotterdam?

Pianist Rotterdam: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Rotterdam boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Rotterdam, pianist boeken of inhuren in Rotterdam

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Rotterdam een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Wilt u graag uw piano of vleugel van te voren laten stemmen? Dan raad ik u van harte aan gebruik te maken van het vakmanschap van:

https://www.rotterdamse-pianostemmer.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Rotterdam

Het unieke aan Rotterdam

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat Rotterdam, ook wel ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd, een enorm vibrerende, bedrijvige en dynamische stad is. De Rotterdamse haven alleen al, overigens de op een na grootste ter wereld, verhandelt per dag meer dan een miljoen ton aan goederen. Maar Rotterdam biedt natuurlijk veel meer dan dat. Van cultuursnuiven tot culinair genieten, daguitjes of winkelen, museum bezoek of genieten van een van de jaarlijkse evenementen, in ‘010’ kan het allemaal!

Rotterdam - het 'Manhatten-aan-de Maas'. Skyline Rotterdam
Rotterdam centraal station

Rotterdam - Bezienswaardigheden

Rotterdam heeft zoals bekend veel te lijden gehad onder de bombardementen tijdens de 2e wereldoorlog. Grote delen van de stad werden verwoest en het resultaat is dan ook dat er niet superveel historische gebouwen zijn te bewonderen. De Rotterdammers hebben de stad echter weer prachtig opgebouwd en in deze periode zijn er ook een aantal straffe staaltjes van moderne architectuur ontstaan. Het centraal station is hier een prachtig voorbeeld van. Ook de inmiddels befaamde ‘kubuswoningen’ moet u gezien hebben als u van een eigentijdse bouwstijl houdt.

En natuurlijk is de eind jaren 50/begin jaren 60 gebouwde Euromast tevens een knap stukje bouwwerk dat in Rotterdam al jaren vele bezichtigers trekt….

Ook de SS Rotterdam (waar Thomas al meerdere malen als pianist optrad) is het vermelden waard. Deze boot van de Holland Amerika lijn is nog steeds ingericht in de stijl van de jaren 50 en is een superleuke plek om te dineren, een drankje te doen en zelfs te overnachten. Hier kunt u ook zalen privé afhuren voor een dagdeel en dit maakt de SS Rotterdam een prima plek om een pianist op een leuke locatie te boeken. De boot is niet meer actief en ligt hij permanent geankerd, maar dat mag de pret niet drukken!

Rotterdam Euromast

Musea

Zoals men mag verwachten van een stad van het formaat en de allure van Rotterdam heeft deze stad tientallen musea te bieden aan haar bezoekers. Een kleine selectie volgt hieronder:

Eten & drinken

Rotterdam biedt vele leuke buurten om simpelweg wat doorheen te zwalken tot je een leuk en knus plekje vindt voor een gezellig diner. Zo kunt u prima terecht in “Het Oude Noorden” en “Het Oude Westen” , maar ook de Delftshaven is een aanrader om te genieten van een avondje uit eten in Rotterdam.

Nu bellen