Pianist Middelburg boeken

Pianist gezocht in Middelburg?

Wilt u graag een pianist in Middelburg boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Middelburg

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Middelburg, Pianist Middelburg boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Middelburg een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Middelburg

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Ten zeerste aan te raden!

– “Ik heb vorige week een etentje georganiseerd voor ongeveer 50 gasten en Thomas was geweldig. Hij speelde een mix van klassiek en hedendaagse muziek, wat voor een geweldige sfeer voor de avond zorgde. Hij was ook zeer aangenaam en professioneel. Raad hem ten zeerste aan om hem in te huren als u op zoek bent naar een pianist!”

Isa


Nog steeds over gepraat!

– “We zagen pianist Thomas Alexander op een verlovingsfeest in Middelburg en vonden hem ongelooflijk. Hij speelde een verscheidenheid aan muziek gedurende het hele feest, van klassiek tot recente popsongs. Op een gegeven moment liet hij een meerderheid van de mensen op het feest dansen. Nadat we de hele avond naar zijn muziek hadden geluisterd, besloten we hem te boeken voor een klein etentje bij mij thuis voor het volgende weekend. Thomas heeft me voor het evenement verschillende keren een e-mail gestuurd en we stelden samen een muzieklijst op met onze voorkeuren. Hij arriveerde een half uur voor mijn gasten en speelde de hele avond door. De mensen op het feest praten nog steeds over hem. Hij deed het fantastisch en liet de gasten door mijn huis dansen en meezingen. Ik zou Thomas Alexander aanbevelen voor elk feest of evenement. Ik kan niet wachten om hem weer te boeken.” 

Arthur

Meer dan tevreden!

– “Thomas was alles en meer dat je zou willen in een pianist voor een evenement … Super aangenaam, snel, aanpasbaar aan last-minute veranderingen, groot scala aan stijlen van klassiek tot jazz. Fantastische getalenteerde muzikant! Huur hem in .. we waren meer dan tevreden !!!”

Björn 


Een must om te huren!

– “Thomas speelde prachtig een breed scala aan pianostukken voor een etentje van ons bedrijf. Hij ving de sfeer van het evenement op briljante wijze op en paste zich aan de omstandigheden aan. Hij produceert een mooi, elegant en helder geluid. Het repertoire was gevarieerd en interessant met prachtige arrangementen. Al mijn gasten waren enorm onder de indruk van zijn spel en prettige houding. Een must om te huren.”

Thomas


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas up uw eigen instrument en wilt u deze nog graag laten stemmen en/of reviseren? Dan raadt ik u de volgende lokale pianostemmer aan:

https://www.herrmansch.nl/middelburg

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Middelburg

Pianist inhuren in Middelburg / Zeeland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Middelburg:

Mooi Middelburg

De Vikingen deden in de 9de eeuw Europa aan tijdens hun veroveringstochten en kwamen zo ook uit in de buurt van Walcheren. Men had echter een hoge aarden muur gemaakt om zich te beschermen tegen deze barbaarse veroveraars. In Walcheren had men 3 van deze ringwalburchten gemaakt en de middelste hiervan ontpopte zich later tot het huidige Middelburg.

Middelburg was de tweede belangrijkste stad van Nederland in de tijd van de VOC. De scheepswerven boden zeer veel werkgelegenheid en er zijn dan ook ruim 300 nieuwe schepen gebouwd om mee te reizen naar Azië. Hier dreven de “Hollanders” hun handel in allerlei exotische specerijen, stoffen en porselein. Alleen Amsterdam speelde een nog grotere rol in deze tijd. Veel monumenten en panden in Middelburg geven je nog een beeld van deze historische periode.

Tevens was Middelburg ooit de 2de stad van Nederland met de meeste oude gebouwen. Helaas heeft het tijdens de Tweede Wereldoorlog veel te lijden gehad en de bombardementen hebben een groot deel van de stad verwoest. Men bouwde de stad weer op en heden ten dage zijn er nog steeds meer dan 1100 rijksmonumenten te bezichtigen in de stad.

Een vergelijking met Amsterdam is niet zo vreemd voor Middelburg aangezien het ook vele grachten met schitterende grachtenpanden bezit. Veel aanbod van verschillende horecagelegenheden en een stadscentrum die het beste te voet of per fiets is te bezichtigen. Het kleine Amsterdam van Zeeland dus. Wandel door de oude steegjes en adem de tijden van weleer in…de Gouden Eeuw is in deze stad volop aanwezig. Wat je ook doet in Middelburg…de historie komt je tegemoet!

Wat moet je gezien hebben?

 • Lange jan
  Als je al in de buurt komt van Middelburg springt hij je in het oog…..de Lange Jan. Deze 90,5 meter hoge abdijtoren steekt riant boven de stad uit. Om van het prachtige uitzicht over Middelburg en andere Zeeuwse dorpjes te kunnen genieten moet je maar liefst 207 treden beklimmen….maar dan heb je wel wat. Soms, als het weer meewerkt, kunnen zelfs de Zeeuwse eilanden vanaf dit punt te zien zijn.
 • Abdij van Middelburg
  De middeleeuwse abdij van Middelburg is ingericht als museum. In dit Zeeuws Museum zijn hele zeldzame wandtapijten te bezichtigen die de zeeslagen van de Tachtigjarige oorlog weergeven. Deze zijn uniek in de wereld. Zeeuwse klederdracht en mode is er ook te bewonderen, evenals allerlei schatten en curiosa die door de eeuwen heen in Middelburg zijn verzameld.
 • Stadhuis
  Het Stadhuis van Middelburg ligt aan de Markt. Dit in gotische stijl gebouwde stadhuis is een van de mooiste middeleeuwse stadhuizen van Nederland. Dus absoluut een bezoek waard.

Shop-hoppen en Cultuur snuiven

 • Winkelen
  Winkelen in Middelburg doe je vast en zeker in de Lange Delft waar veel bekende winkelketens te vinden zijn. Voor de meer bijzondere en aparte winkeltjes kun je terecht in de Segeerstraat, Langeviele en de Sint Jansstraat.
 • Theater & Musicals
  In de Stadsschouwburg kun je natuurlijk terecht voor een mooie theatervoorstelling, musical, cabaret en nog veel meer. Veelbelovende talenten en grote namen zullen je verbazen op het podium.
 • Muziek & Concerten
  De Zeeuwse Concertzaal dompelt je onder in muziek van alle stijlen…van Beethoven tot Hardrock en van koren tot beats…alles wat er klinkt is de muziek die geen grenzen kent.

Culinaire provincie

Door de ideale ligging aan zee eet je geweldig lekkere vis en schelpdieren natuurlijk in deze streek het lekkerst. Zo vanuit het water op je bord. Bezoek eens restaurant Scherp, gelegen in het prachtige oude centrum en geniet van de heerlijke streekgerechten. Maar ook op en in de omgeving van de Markt zijn vele heerlijke, gezellige restaurants, cafés en terrasjes te vinden. Of op een van de andere pleinen die Middelburg rijk is…allen met hun eigenkarakter. Gezelligheid ten top!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Oostende
Pianist Rotterdam
Pianist Vlissingen
Pianist boeken/inhuren