Pianist Middelburg boeken

Pianist gezocht in Middelburg?

Pianist Middelburg: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Middelburg boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Middelburg, pianist boeken of inhuren in Middelburg

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Middelburg een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas up uw eigen instrument en wilt u deze nog graag laten stemmen en/of reviseren? Dan raadt ik u de volgende lokale pianostemmer aan:

https://www.herrmansch.nl/middelburg

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Middelburg

Mooi Middelburg

De Vikingen deden in de 9de eeuw Europa aan tijdens hun veroveringstochten en kwamen zo ook uit in de buurt van Walcheren. Men had echter een hoge aarden muur gemaakt om zich te beschermen tegen deze barbaarse veroveraars. In Walcheren had men 3 van deze ringwalburchten gemaakt en de middelste hiervan ontpopte zich later tot het huidige Middelburg.

Middelburg was de tweede belangrijkste stad van Nederland in de tijd van de VOC. De scheepswerven boden zeer veel werkgelegenheid en er zijn dan ook ruim 300 nieuwe schepen gebouwd om mee te reizen naar Azië. Hier dreven de “Hollanders” hun handel in allerlei exotische specerijen, stoffen en porselein. Alleen Amsterdam speelde een nog grotere rol in deze tijd. Veel monumenten en panden in Middelburg geven je nog een beeld van deze historische periode.

Middelburg zicht vanuit de lucht

Tevens was Middelburg ooit de 2de stad van Nederland met de meeste oude gebouwen. Helaas heeft het tijdens de Tweede Wereldoorlog veel te lijden gehad en de bombardementen hebben een groot deel van de stad verwoest. Men bouwde de stad weer op en heden ten dage zijn er nog steeds meer dan 1100 rijksmonumenten te bezichtigen in de stad.

Een vergelijking met Amsterdam is niet zo vreemd voor Middelburg aangezien het ook vele grachten met schitterende grachtenpanden bezit. Veel aanbod van verschillende horecagelegenheden en een stadscentrum die het beste te voet of per fiets is te bezichtigen. Het kleine Amsterdam van Zeeland dus. Wandel door de oude steegjes en adem de tijden van weleer in…de Gouden Eeuw is in deze stad volop aanwezig. Wat je ook doet in Middelburg…de historie komt je tegemoet!

Middelburg stadhuis

Wat moet je gezien hebben?

* Lange jan
Als je al in de buurt komt van Middelburg springt hij je in het oog…..de Lange Jan. Deze 90,5 meter hoge abdijtoren steekt riant boven de stad uit. Om van het prachtige uitzicht over Middelburg en andere Zeeuwse dorpjes te kunnen genieten moet je maar liefst 207 treden beklimmen….maar dan heb je wel wat. Soms, als het weer meewerkt, kunnen zelfs de Zeeuwse eilanden vanaf dit punt te zien zijn.

* Abdij van Middelburg
De middeleeuwse abdij van Middelburg is ingericht als museum. In dit Zeeuws Museum zijn hele zeldzame wandtapijten te bezichtigen die de zeeslagen van de Tachtigjarige oorlog weergeven. Deze zijn uniek in de wereld. Zeeuwse klederdracht en mode is er ook te bewonderen, evenals allerlei schatten en curiosa die door de eeuwen heen in Middelburg zijn verzameld.

* Stadhuis
Het Stadhuis van Middelburg ligt aan de Markt. Dit in gotische stijl gebouwde stadhuis is een van de mooiste middeleeuwse stadhuizen van Nederland. Dus absoluut een bezoek waard.

Shop-hoppen en cultuursnuiven

Winkelen in Middelburg doe je vast en zeker in de Lange Delft waar veel bekende winkelketens te vinden zijn. Voor de meer bijzondere en aparte winkeltjes kun je terecht in de Segeerstraat, Langeviele en de Sint Jansstraat.

In de Stadsschouwburg kun je natuurlijk terecht voor een mooie theatervoorstelling, musical, cabaret en nog veel meer. Veelbelovende talenten en grote namen zullen je verbazen op het podium.

De Zeeuwse Concertzaal dompelt je onder in muziek van alle stijlen…van Beethoven tot Hardrock en van koren tot beats…alles wat er klinkt is de muziek die geen grenzen kent.

Zeeland - Een culinaire provincie

Door de ideale ligging aan zee eet je geweldig lekkere vis en schelpdieren natuurlijk in deze streek het lekkerst. Zo vanuit het water op je bord. Bezoek eens restaurant Scherp, gelegen in het prachtige oude centrum en geniet van de heerlijke streekgerechten. Maar ook op en in de omgeving van de Markt zijn vele heerlijke, gezellige restaurants, cafés en terrasjes te vinden. Of op een van de andere pleinen die Middelburg rijk is…allen met hun eigenkarakter. Gezelligheid ten top!

Middelburg uit eten, streekgerechten Middelburg
Nu bellen