Pianist Oostende boeken

Pianist gezocht in Oostende?

Wilt u graag een pianist in Oostende boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Oostende

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Oostende, Pianist Oostende boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Oostende een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Oostende

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Gezellige sfeer!

– “Thomas Alexander is een zeer goede muzikant en heeft een breed repertoire. Zijn manier van doen zorgde voor een gezellige sfeer. Het was vanaf het begin duidelijk dat hij, ondanks zijn jeugdigheid, veel ervaring had opgedaan. Iedereen op het feest vond hem en zijn spel verrukkelijk. Ook de boeking zelf was snel,makkelijk en efficiënt geregeld.”

Janine


Dank je wel!

– “Omdat de beslissing om een ​​pianist voor onze bruiloft te boeken slechts 4 weken voorafgaand aan het evenement werd genomen, was het van essentieel belang dat we nauwkeurige informatie over de beschikbaarheid en kwaliteit van een artiest konden krijgen om snel aan onze verwachtingen te voldoen. We vonden de omgang met Thomas Alexander meteen eenvoudig en geruststellend. De verstrekte details waren grondig en professioneel. We boekten Thomas omdat zijn portfolio en eerdere ervaring leek overeen te komen met de sfeer die we wilden voor onze speciale dag. Op de dag zelf was Thomas uitstekend, goed gepresenteerd, zeer professioneel en te allen tijde zeer beleefd. Het hele proces van begin tot eind was een makkie en ik zou er absoluut geen moeite mee hebben Thomas 100% aan te bevelen aan vrienden of familie of om zelf opnieuw te boeken voor een passende gelegenheid. Dankjewel Thomas voor het nog specialer maken van onze speciale dag!!” 

Ger

Schot in de roos!

– “In deze trieste coronatijd wilden mijn 2 broers en ik onze vader voor zijn 75ste verjaardag toch op een speciale manier verrassen. Aangezien hij ontzettend kan genieten van klassieke pianomuziek hadden we besloten om een pianist in te huren voor een prive-huisconcertje. Al zoekende kwamen we uit bij Thomas Alexander. Dat bleek een schot in de roos. Op het afgesproken tijdstip verscheen Thomas bij het huis van onze ouders en speelde het lievelingsrepertoire van onze vader (Bach). Wij als kinderen konden hier helaas niet bij aanwezig zijn, maar wat hebben onze vader en moeder genoten. Dit cadeau was voor hun een oppepper in deze o zo moeilijke tijd. Thomas, bedankt!”

Adam


Passievolle pianist!

– “Thomas is een vakman die ook in een kleine setting iets onvergetelijks kan neerzetten. Hij gaf afgelopen zaterdag een huiskamerconcert als cadeau voor de verjaardag van mijn man. Wij zullen nog lang met veel plezier terugdenken aan deze passievolle pianist.”

Roberta


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist oostende

Pianist inhuren in Oostende?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Oostende:

Wat maakt Oostende tot zo’n populaire (bad)plaats?

Vrij centraal gelegen langs de Belgische kust wordt Oostende vaak onbedoeld getypeerd als alleen ‘Belgische Kust’, maar dat doet deze bijzondere stad aan de zee tekort. Waar vele andere badplaatsen aan de kust het moeten hebben van enkel strand en boulevard, biedt Oostende juist meer dan dat en blijkt Oostende dé bestemming met zowel een bruisend stadsleven alsook in bezit van al het goede van de Noordzee… en dat maakt deze badplaats uniek!

Oostende is het hele jaar door geschikt voor dagbezoek, maar eerder als een meerdaagse citytrip; er valt zo veel te beleven dat je minimaal enkele dagen nodig hebt om veel te ontdekken. Of een romantisch weekend weg, of een leuke tijd doorbrengen met de kids: Oostende is er klaar voor!

De ’Koningin der Badsteden’ boogt op een groot aantal activiteiten en bezienswaardigheden.

Activiteiten, evenementen & cultuur

De overvolle evenementenkalender van Oostende geeft de stad een levendig karakter. Want zomer of winter; er is altijd wat te beleven! Bezoek de stad en ontdek waarom Oostende met recht de titel ‘Stad aan de Zee’ draagt. Jezelf vervelen in Oostende is ón-mogelijk. Activiteiten en musea staan garant voor een leuke tijd. Bezoek het museumschip Amandine, Domein Raversijde en de driemaster Mercator. Kunstliefhebbers gaan naar Mu.Zee. Maar ook lekker fietsen of een boottochtje behoren het hele jaar tot de mogelijkheden.

Het Filmfestival Oostende is een absolute aanrader voor cultuur-snuivers.

Verder is er nog het Kursaal, het prachtig gerestaureerde cultureel- en entertainmentcentrum waar regelmatig evenementen worden georganiseerd.

Ook ’s-winters biedt Oostende meer dan genoeg vertier. Tijdens Winterijs kun je schaatsen op de kunstijsbaan en nippen aan warme Chocolademelk of Glühwein. Het gezelligste plein van Oostende wordt rond Kerstmis omgetoverd tot een magisch kerstdorp.

Eten & drinken

Typerende uitspraak voor Oostende: een dag duurt 24 uur en slapen doen we morgen wel, of overmorgen! Uitgaan doe je in een van de vele cafés en clubs in de Langestraat en wil je een gokje wagen dan kun je terecht in de Casino-Kursaal. Echte partygangers komen dáár, waar nationale en internationale DJ’s acte de presence geven. Maar wat Oostende juist zo leuk maakt zijn de kleine kroegjes, met lokale bieren op de tap.

Met bijna 200 restaurants zoek je nooit lang om wat lekkers te eten, want Oostende en gastronomie zijn één. Van verse vis aan de vistrap tot chique dineren bij een van de toprestaurants, waar ook de internationale keuken ruim vertegenwoordigd is. In een van de vele restaurants met ruime terrassen aan de boulevard kun je van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds laat, genieten van het zicht op strand, zon en zee. Aan de Nieuwstraat vind je legio visrestaurants en leuke bistro’s, café’s en eethuisjes zijn rondom de vele pleinen te vinden.

Winkelen

Oostende en veelzijdig shoppen gaan –zomer en winter, 7 dagen per week- hand in hand. Er kan naar hartelust gewinkeld worden in de Kapellestraat Steeds meer grote namen en winkelketens vestigen zich daar dan ook. Kleine boetieks, designershops en speciaalzaken vind je in de zijstraten. De Adolf Buylstraat mag je niet overslaan, de Christinastraat en de Vlaanderenstraat zullen je verrassen. Overdekt shoppen doe je op het Wapenplein.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Antwerpen
Pianist Brugge
Pianist Gent
Pianist boeken/inhuren