Pianist Oostende boeken

Pianist gezocht in Oostende?

Pianist Oostende: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Oostende boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Oostende, pianist boeken of inhuren in Oostende

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Oostende een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Oostende

Wat maakt Oostende tot zo'n populaire badplaats?

Vrij centraal gelegen langs de Belgische kust wordt Oostende vaak onbedoeld getypeerd als alleen ‘Belgische Kust’, maar dat doet deze bijzondere stad aan de zee tekort. Waar vele andere badplaatsen aan de kust het moeten hebben van enkel strand en boulevard, biedt Oostende juist meer dan dat en blijkt Oostende dé bestemming met zowel een bruisend stadsleven alsook in bezit van al het goede van de Noordzee… en dat maakt deze badplaats uniek!

Oostende is het hele jaar door geschikt voor dagbezoek, maar eerder als een meerdaagse citytrip; er valt zo veel te beleven dat je minimaal enkele dagen nodig hebt om veel te ontdekken. Of een romantisch weekend weg, of een leuke tijd doorbrengen met de kids: Oostende is er klaar voor!

De ’Koningin der Badsteden’ boogt op een groot aantal activiteiten en bezienswaardigheden.

Oostende haven

Activiteiten, evenementen & cultuur

De overvolle evenementenkalender van Oostende geeft de stad een levendig karakter. Want zomer of winter; er is altijd wat te beleven! Bezoek de stad en ontdek waarom Oostende met recht de titel ‘Stad aan de Zee’ draagt. Jezelf vervelen in Oostende is ón-mogelijk. Activiteiten en musea staan garant voor een leuke tijd. Bezoek het museumschip Amandine, Domein Raversijde en de driemaster Mercator. Kunstliefhebbers gaan naar Mu.Zee. Maar ook lekker fietsen of een boottochtje behoren het hele jaar tot de mogelijkheden.

Het Filmfestival Oostende is een absolute aanrader voor cultuur-snuivers.

Verder is er nog het Kursaal, het prachtig gerestaureerde cultureel- en entertainmentcentrum waar regelmatig evenementen worden georganiseerd.

Ook ’s-winters biedt Oostende meer dan genoeg vertier. Tijdens Winterijs kun je schaatsen op de kunstijsbaan en nippen aan warme Chocolademelk of Glühwein. Het gezelligste plein van Oostende wordt rond Kerstmis omgetoverd tot een magisch kerstdorp.

De ’Koningin der Badsteden’ boogt op een groot aantal activiteiten en bezienswaardigheden.

Eten & drinken

Typerende uitspraak voor Oostende: een dag duurt 24 uur en slapen doen we morgen wel, of overmorgen! Uitgaan doe je in een van de vele cafés en clubs in de Langestraat en wil je een gokje wagen dan kun je terecht in de Casino-Kursaal. Echte partygangers komen dáár, waar nationale en internationale DJ’s acte de presence geven. Maar wat Oostende juist zo leuk maakt zijn de kleine kroegjes, met lokale bieren op de tap.

Met bijna 200 restaurants zoek je nooit lang om wat lekkers te eten, want Oostende en gastronomie zijn één. Van verse vis aan de vistrap tot chique dineren bij een van de toprestaurants, waar ook de internationale keuken ruim vertegenwoordigd is. In een van de vele restaurants met ruime terrassen aan de boulevard kun je van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds laat, genieten van het zicht op strand, zon en zee. Aan de Nieuwstraat vind je legio visrestaurants en leuke bistro’s, café’s en eethuisjes zijn rondom de vele pleinen te vinden.

 

Winkelen

Oostende en veelzijdig shoppen gaan –zomer en winter, 7 dagen per week- hand in hand. Er kan naar hartelust gewinkeld worden in de Kapellestraat Steeds meer grote namen en winkelketens vestigen zich daar dan ook. Kleine boetieks, designershops en speciaalzaken vind je in de zijstraten. De Adolf Buylstraat mag je niet overslaan, de Christinastraat en de Vlaanderenstraat zullen je verrassen. Overdekt shoppen doe je op het Wapenplein.

Nu bellen