Pianist Oostende boeken

Pianist gezocht in Oostende?

Wilt u graag een pianist in Oostende boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Oostende

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Oostende, Pianist Oostende boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Oostende een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Oostende

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Gezellige sfeer!

– “Thomas Alexander is een zeer goede muzikant en heeft een breed repertoire. Zijn manier van doen zorgde voor een gezellige sfeer. Het was vanaf het begin duidelijk dat hij, ondanks zijn jeugdigheid, veel ervaring had opgedaan. Iedereen op het feest vond hem en zijn spel verrukkelijk. Ook de boeking zelf was snel,makkelijk en efficiënt geregeld.”

Janine


Dank je wel!

– “Omdat de beslissing om een ​​pianist voor onze bruiloft te boeken slechts 4 weken voorafgaand aan het evenement werd genomen, was het van essentieel belang dat we nauwkeurige informatie over de beschikbaarheid en kwaliteit van een artiest konden krijgen om snel aan onze verwachtingen te voldoen. We vonden de omgang met Thomas Alexander meteen eenvoudig en geruststellend. De verstrekte details waren grondig en professioneel. We boekten Thomas omdat zijn portfolio en eerdere ervaring leek overeen te komen met de sfeer die we wilden voor onze speciale dag. Op de dag zelf was Thomas uitstekend, goed gepresenteerd, zeer professioneel en te allen tijde zeer beleefd. Het hele proces van begin tot eind was een makkie en ik zou er absoluut geen moeite mee hebben Thomas 100% aan te bevelen aan vrienden of familie of om zelf opnieuw te boeken voor een passende gelegenheid. Dankjewel Thomas voor het nog specialer maken van onze speciale dag!!” 

Ger

Schot in de roos!

– “In deze trieste coronatijd wilden mijn 2 broers en ik onze vader voor zijn 75ste verjaardag toch op een speciale manier verrassen. Aangezien hij ontzettend kan genieten van klassieke pianomuziek hadden we besloten om een pianist in te huren voor een prive-huisconcertje. Al zoekende kwamen we uit bij Thomas Alexander. Dat bleek een schot in de roos. Op het afgesproken tijdstip verscheen Thomas bij het huis van onze ouders en speelde het lievelingsrepertoire van onze vader (Bach). Wij als kinderen konden hier helaas niet bij aanwezig zijn, maar wat hebben onze vader en moeder genoten. Dit cadeau was voor hun een oppepper in deze o zo moeilijke tijd. Thomas, bedankt!”

Adam


Passievolle pianist!

– “Thomas is een vakman die ook in een kleine setting iets onvergetelijks kan neerzetten. Hij gaf afgelopen zaterdag een huiskamerconcert als cadeau voor de verjaardag van mijn man. Wij zullen nog lang met veel plezier terugdenken aan deze passievolle pianist.”

Roberta


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist oostende

Pianist inhuren in Oostende?
nformeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com

*Over Oostende:

Wat maakt Oostende zo’n leuk plaatsje?

In de bekende badplaats Oostende is genoeg te doen en te beleven, zelfs voor de iets wat verwende toerist. En natuurlijk kan de Bourgondiër onder ons hier in Vlaams België voldoende goede eetgelegenheden vinden. Visrestaurants voeren wel de boventoon. Doordat Oostende een vestingstad betreft is er qua geschiedenis wel het een en ander te vinden of te beleven. Zo is er een schip te bezoeken ‘de Mercator’ uit 1932 en het Fort van Napoleon. Naast de prachtige kust heeft deze badplaats een aantal zeer fraaie groene parken te bieden. Zo vind je hier het Oostendse Koningspark met zijn prachtige Japanse tuinen of het Leopoldpark met zijn fraaie waterpartijen.Lees meer


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Antwerpen
Pianist Brugge
Pianist Gent
Pianist boeken/inhuren