Pianist Venlo boeken of inhuren

Pianist gezocht in Venlo?

Wilt u graag een pianist in Venlo boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Venlo

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Venlo, Pianist Venlo boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Venlo een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Venlo

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Extreem veel talent!

– “Vanaf het eerste contact dat ik met Thomas had, wist ik dat ik een speciaal iemand had gevonden om deel uit te maken van onze huwelijksceremonie. Hij reageert ongelooflijk snel en biedt geweldige aanbevelingen voor muziek / logistiek / timing, wat erg handig was omdat we een buitenceremonie aan het plannen waren. Ik waardeerde echt hoe open en flexibel Thomas ons toestond om onze eigen nummers te kiezen en leerde er een speciaal voor ons die hij speelde met extreem veel talent! Hij speelde niet alleen vlekkeloos voor ons en onze gasten, maar voegde ook een geweldige aanwezigheid toe aan onze ceremonie door zijn energie en warme houding waar gasten commentaar op bleven geven. Ik zou Thomas zo weer inhuren!”

Silvia


Flexibele muziekkeuze!

– “Thomas is een getalenteerde pianist met wie het heel gemakkelijk was om mee te werken en die de sfeer en toon van ons evenement heel snel kon lezen. Bovendien was hij erg flexibel met muziekkeuze en charmant voor al onze gasten. Thomas was een geweldige pianist en een uitstekende aanvulling op ons evenement. We zouden hem zo weer inhuren zonder een moment na te denken.” 

Willem

Onvoorstelbaar indrukwekkend!

– “Thomas Alexander speelt inmiddels al 3 jaar jaarlijks bij ons thuis in een huiskamerconcert setting . Hij is een fantastische pianist en is zeer getalenteerd. Thomas is altijd goed voorbereid met de(vaak lastige en moeilijke klassieke stukken die wij van hem vragen. Het is ongelooflijk hoe hij dan komt spelen en al dat complexe repertoire zónder bladmuziek met een ongelooflijke souplesse en eenvoud ten gehore brengt. Werkelijk ONVOORSTELBAAR INDRUKWEKKEND!”

Marga


Uitstekende pianist!

– “We hebben Thomas ingehuurd om gisteravond voor muziek te zorgen voor ons kerstfeest. Hij was uitstekend! Uitstekende pianist en kennis van liedjes. Onze gasten hebben genoten van zijn optreden. Hij maakte ons feest onvergetelijk.”

Alex


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas tijdens het optreden op uw eigen instrument en wilt u deze van tevoren nog graag even laten stemmen? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Acustica. Ook kunt u bij Acustica terecht voor het huren van kwalitatieve instrumenten tegen een vriendelijke prijs.

https://www.acustica.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Venlo

Pianist inhuren in Venlo/Limburg?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Venlo:

Wat maakt Venlo tot zo’n leuke en veelzijdige stad?

Venlo komt onverwacht verrassend uit de hoek dankzij haar grote culinaire aanbod, winkels(!) prachtige nabijgelegen natuur en vele festivals en culturele aangelegenheden. De stad is schitterend gelegen aan de maas en heeft een indrukwekkende historische binnenstad. Het is dan ook niet voor niets dat Venlo van 2013-2105 aan de haal ging met de benoeming van beste binnenstad van Nederland. Laten we eens kijken naar wat Venlo haar bezoekers allemaal te bieden heeft.

Venlo bezienswaardigheden

Tijdens een wandeling door de oude binnenstad is het absoluut aan te raden een bezoekje te brengen aan het stadhuis, de Martinuskerk, en de oude handelshuizen. Het stadhuis dateert van 1597 en geheel in zijn oude staat bewaard gebleven.


De Martinuskerk, gelegen aan de Grote kerkstraat, is een imposante gotische kerk waarvan de toren inmiddels al drie keer herbouwd is. Slenter daarna gezellig wat door de oude middeleeuwse stadskern heen of geniet van Venlo op een leuk terrasje!

Natuur, wandelen en fietsen

In de direct omgeving van Venlo vindt u een overvloed aan wandel- en fietspaden.
Leuke plekken hiervoor zijn o.a. :

  • Joamerdal
  • Groote Heide
  • Floriadepark

Voor de doorgewinterde wandelaars is er ook het Pieterpad dat door Venlo heen loopt.
En bent u helemaal fanatiek? dan kunt u zelfs vanaf hier beginnen aan de ‘Camino’, en doorlopen tot Santiago de Compostela!

Musea

Van historie tot kunst en meer, Venlo biedt een aantal musea die de moeite waard zijn om te bezoeken.
Bent u een fan van musea en leert u graag meer over de plaatselijke historie en kunst?
Dan horen deze 5 musea thuis op uw lijstje:

  • Fort museum
  • Limburgs museum
  • Museum Van bommel Van Dam
  • Limburgs Schutterijmuseum
  • Missiemuseum

Cultuur en festivals

Een van de meest bekende festivals in Venlo dat al sinds 1977 jaarlijks wordt georganiseerd is het zomerparkfeest.
Dit festival duurt 4 dagen en biedt meer dan 130 acts, van zang tot dans en gevariëerde genres muziek.
Het zomerparkfeest biedt een podium aan zowel gevestigde namen als aan opkomend talent. Vergeet ook niet te genieten van de vele aanwezige foodtrucks tijdens het zomerparkfeest!

Gelegen aan de Oude Markt vindt u theater De Maaspoort. Het hele jaar door worden hier voorstellingen georganiseerd variërend van cabaret, toneel tot muziek in praktisch alle denkbare genres. Genoeg cultuur te snuiven dus in Venlo!

Eten en drinken

Op culinair vlak doet Venlo niet onder voor grotere steden in de randstad – sterker nog; hier begint het echte bourgondische Limburgs genieten! Koffie met vlaai, typisch Limburgse gerechten of het ruime aanbod van internationale keukens…. in Venlo kan het allemaal.

Maar één culinaire hotspot springt er zeker uit en dat is Beej Beenders. Beej Beenders is een overdekte ‘foodhal’ , restaurant en terras allemaal in een. Een bezoek aan dit unieke foodconcept mag niet worden overgeslagen, zéker niet door de culinaire toerist.

* Tip: Pianist boeken in Venlo op locatie? Voor bijvoorbeeld een bruiloft of een chique diner kunt u dan de volgende gelegenheden in overweging nemen:

Winkelen

Tot slot deze laatste paragraaf over winkelen. Venlo staat écht bekend als winkelstad en de ware shopaholic kan hier méér dan z’n ei kwijt(z’n portemonne, wel te verstaan!). Puur voor het winkelen alleen al trekt Venlo vele toeristen en op Duitse feestdagen wordt de stad overspoeld door onze oosterburen.

Grote, luxueuze winkelketens vindt u met name op de Lomstraat en de Vleesstraat, terwijl de kleine, knusse boetiekjes en conceptstores te vinden zijn in de Klaasstraat, Gasthuisstraat, Parade en Jodenstraat.

En wellicht de grootste trekker voor winkelliefhebbers in Venlo is tegenwoordig het Maasboulevard shopping center.

Welkom in venlo!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Eindhoven
Pianist Nijmegen
Pianist Tilburg
Pianist boeken/inhuren