Pianist Venlo boeken of inhuren

Pianist gezocht in Venlo?

Pianist Venlo: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Venlo boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Venlo, pianist boeken of inhuren in Venlo

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Venlo een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas tijdens het optreden op uw eigen instrument en wilt u deze van tevoren nog graag even laten stemmen? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Acustica. Ook kunt u bij Acustica terecht voor het huren van kwalitatieve instrumenten tegen een vriendelijke prijs.

https://www.acustica.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Venlo

Wat maakt Venlo tot zo’n leuke en veelzijdige stad?

Venlo komt onverwacht verrassend uit de hoek dankzij haar grote culinaire aanbod, winkels(!) prachtige nabijgelegen natuur en vele festivals en culturele aangelegenheden. De stad is schitterend gelegen aan de maas en heeft een indrukwekkende historische binnenstad. Het is dan ook niet voor niets dat Venlo van 2013-2105 aan de haal ging met de benoeming van beste binnenstad van Nederland. Laten we eens kijken naar wat Venlo haar bezoekers allemaal te bieden heeft. 

Venlo handelshuizen

Venlo bezienswaardigheden

Tijdens een wandeling door de oude binnenstad is het absoluut aan te raden een bezoekje te brengen aan het stadhuis, de Martinuskerk, en de oude handelshuizen. Het stadhuis dateert van 1597 en geheel in zijn oude staat bewaard gebleven.

De Martinuskerk, gelegen aan de Grote kerkstraat, is een imposante gotische kerk waarvan de toren inmiddels al drie keer herbouwd is. Slenter daarna gezellig wat door de oude middeleeuwse stadskern heen of geniet van Venlo op een leuk terrasje!

Natuur, wandelen en fietsen

In de direct omgeving van Venlo vindt u een overvloed aan wandel- en fietspaden.
Leuke plekken hiervoor zijn o.a. :

Voor de doorgewinterde wandelaars is er ook het Pieterpad dat door Venlo heen loopt.
En bent u helemaal fanatiek? dan kunt u zelfs vanaf hier beginnen aan de ‘Camino’, en doorlopen tot Santiago de Compostela!

Venlo natuur

Musea

Van historie tot kunst en meer, Venlo biedt een aantal musea die de moeite waard zijn om te bezoeken.
Bent u een fan van musea en leert u graag meer over de plaatselijke historie en kunst?
Dan horen deze 5 musea thuis op uw lijstje:

Cultuur & Festivals

Een van de meest bekende festivals in Venlo dat al sinds 1977 jaarlijks wordt georganiseerd is het zomerparkfeest.
Dit festival duurt 4 dagen en biedt meer dan 130 acts, van zang tot dans en gevariëerde genres muziek.
Het zomerparkfeest biedt een podium aan zowel gevestigde namen als aan opkomend talent. Vergeet ook niet te genieten van de vele aanwezige foodtrucks tijdens het zomerparkfeest!

Gelegen aan de Oude Markt vindt u theater De Maaspoort. Het hele jaar door worden hier voorstellingen georganiseerd variërend van cabaret, toneel tot muziek in praktisch alle denkbare genres. Genoeg cultuur te snuiven dus in Venlo!

Eten & drinken

Op culinair vlak doet Venlo niet onder voor grotere steden in de randstad – sterker nog; hier begint het echte bourgondische Limburgs genieten! Koffie met vlaai, typisch Limburgse gerechten of het ruime aanbod van internationale keukens…. in Venlo kan het allemaal.

Maar één culinaire hotspot springt er zeker uit en dat is Beej Beenders. Beej Beenders is een overdekte ‘foodhal’ , restaurant en terras allemaal in een. Een bezoek aan dit unieke foodconcept mag niet worden overgeslagen, zéker niet door de culinaire toerist.

* Tip: Pianist boeken in Venlo op locatie? Voor bijvoorbeeld een bruiloft of een chique diner kunt u dan de volgende gelegenheden in overweging nemen:

Op slechts een half uurtje rijden van Venlo vindt u deze adembenemende locatie; zeer geschikt voor een bruiloft of huwelijk.

Ideaal voor een luxe diner.

Winkelen

Tot slot deze laatste paragraaf over winkelen. Venlo staat écht bekend als winkelstad en de ware shopaholic kan hier méér dan z’n ei kwijt(z’n portemonne, wel te verstaan!). Puur voor het winkelen alleen al trekt Venlo vele toeristen en op Duitse feestdagen wordt de stad overspoeld door onze oosterburen.

Grote, luxueuze winkelketens vindt u met name op de Lomstraat en de Vleesstraat, terwijl de kleine, knusse boetiekjes en conceptstores te vinden zijn in de Klaasstraat, Gasthuisstraat, Parade en Jodenstraat.

En wellicht de grootste trekker voor winkelliefhebbers in Venlo is tegenwoordig het Maasboulevard shopping center.

Welkom in venlo!

Nu bellen