Pianist Eindhoven

Pianist gezocht in Eindhoven?

Pianist Eindhoven: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Eindhoven boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Eindhoven, pianist boeken of inhuren in Eindhoven

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Eindhoven een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas tijdens het optreden op u eigen piano of vleugel en wilt u het instrument van te voren nog even laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij Van Hoorn Pianos(zie link hieronder). Bij Van Hoorn kunt u óók terecht voor piano&vleugelverhuur.

https://www.vanhoorn.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Eindhoven

Energie(k) Eindhoven

De stad Eindhoven barst letterlijk en figuurlijk van de energie. Maar dit is niet altijd het geval geweest. Hoewel Eindhoven al vanaf de 13e eeuw stadsrechten heeft is het eeuwen lang vrij klein gebleven. Zelfs in 1820 had het nog maar nauwelijks meer dan 2000 inwoners. Maar spoel een luttele 100 jaar verder door en de stad is ineens meer dan 50 (!!) keer zo groot geworden met een inwoneraantal van 100.000+ in 1920. Een groot deel hiervan is natuurlijk verklaarbaar door de industriële revolutie en de vestiging van het hoofdkantoor van Philips in Eindhoven.

Inmiddels telt Eindhoven meer dan 200.000 inwoners en bij een stad van dat formaat (inmiddels de 6e stad van NL) hoort natuurlijk het benodigde en passende vertier en vermaak, voor zowel haar bewoners als haar bezoekers.

 

Laten we eens kijken naar wat deze innovatieve stad verder allemaal te bieden heeft…

Eindhoven Evoluon

Bezienswaardigheden Eindhoven

* Strijp-S

Strijp-S is een voormalig industrieterrein van Philps dat met name sinds het jaar 2000 is omgetoverd tot hippe en creatieve wijk.
Op allerlei gebieden valt hier veel te doen, zoals sport, kunst & cultuur, Horeca, evenementen en lichtkunst.

* Sint-Catharina kerk

Deze mooie Neogotische kerk is het bezichtigen absoluut waard. Bijzonder aan deze kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, genaamd David en Maria. Ook beschikt de kerk over een schitterend orgel, waarop vaak op zaterdagen concerten worden gegeven.

* Evoluon

Het Evoluon werd in 1966 geopend als technologie museum. Sinds de jaren 80 is het museum gesloten en valt het alleen nog van buiten af te bezichtigen. Dit alleen al is erg de moeite waard – het gebouw heeft een uniek ontwerp in de vorm van een vliegende schotel en is onlosmakelijk met Eindhoven verbonden. 

Eindhovense musea

Eindhoven telt meerdere bijzondere musea, maar onderstaande 4 zijn in het bijzonder het vermelden waard:

Eten, drinken & winkelen

Eindhoven biedt de shopfanaat een grote variëteit aan winkels. Zo is het in het centrum bijvoorbeeld fijn winkelen in de twee overdekte winkelcentra ‘Piazza’ en ‘Heuvel Galerie’. Maar voor een leuke diversiteit kunt u ook prima terecht in het bovengenoemde Strijp-S.

Wanneer u klaar bent met winkelen, struin dan het stadscentrum in voor een gezellig restaurantje. Gegarandeerd dat u iets vindt dat precies bij u past!

* TIP: Pianist in eindhoven boeken op locatie? voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique diner kunt u zeer goed terecht bij:

Kasteel Henkenshage

Nu bellen