Pianist Eindhoven

Pianist gezocht in Eindhoven?

Wilt u graag een pianist boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren

Thomas tijdens een bruiloftsreceptie

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Thomas entertaint zijn publiek met de Bohemian Rahpsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Eindhoven een succes te maken.

Pianist thema feest Thomas alexander als Mozart

Als Wolfgang Amadeus Mozart…

Pianist Amsterdam, Pianist Amsterdam boeken

Tijdens een klassiek concert

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.


Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Een dikke aanrader!

“Thomas was als pianist aanwezig op onze bruiloft met 330 gasten. Tijdens het diner van een uur werden onze songs prachtig uitgevoerd. Echt top! Vele positieve reacties ontvangen van onze gasten. Een dikke aanrader voor deze talentvolle en veelbelovende pianist Thomas Alexander!”

Zaki Khawari


Onze nummers perfect gespeeld!

“Voor de uitvaart van onze moeder zochten wij een pianist. Het zou een kerkelijke uitvaartdienst worden. Via de website van Thomas het formulier ingevuld met de wensen die we hadden. Ik werd gelijk teruggebeld door Thomas en bespraken de verschillende wensen, speelde gelijk een nummer voor en kwamen tot een slot akkoord (-: Na het toesturen van de bladmuziek ging Thomas aan de slag om ze te bestuderen. Op de dag van de uitvaart was hij present en speelde de gekozen nummers perfect, zelfs op een ietwat vals gestemde piano. Ik hoop dat we Thomas nog eens kunnen laten spelen op een vrolijkere gelegenheid. Thomas bedankt voor je bijdrage!” 

Aren Slootweg


Een gepassioneerde, vriendelijke en fantastische pianist!

“Thomas Alexander is een duidelijk gepassioneerde, vriendelijke en vooral fantastische pianist. Voor de ceremonie en de lunch heeft hij gezorgd voor een goede sfeer. Zowel de uitvoering als het voortraject met besprekingen van onze wensen en het draaiboek is hij uiterst professioneel met goede adviezen. Hij is zeer pragmatisch en past zich aan de omgeving en de momenten tijdens het spelen en nieuwe moeilijke stukken kan hij snel op zich nemen. Zo heeft hij voor ons Jasmin Flower van Lang Lang prachtig ten uitvoering gebracht. We zijn meer dan tevreden over onze keuze voor Thomas Alexander!”

Emily Tu


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen
* Speelt Thomas tijdens het optreden op u eigen piano of vleugel en wilt u het instrument van te voren nog even laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij Van Hoorn Pianos(zie link hieronder). Bij Van Hoorn kunt u óók terecht voor piano&vleugelverhuur.

https://www.vanhoorn.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Eindhoven

Pianist inhuren in Eindhoven / Brabant?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com



*Over Eindhoven:

Energie(k) Eindhoven

De stad Eindhoven barst letterlijk en figuurlijk van de energie. Maar dit is niet altijd het geval geweest. Hoewel Eindhoven al vanaf de 13e eeuw stadsrechten heeft is het eeuwen lang vrij klein gebleven. Zelfs in 1820 had het nog maar nauwelijks meer dan 2000 inwoners. Maar spoel een luttele 100 jaar verder door en de stad is ineens meer dan 50 (!!) keer zo groot geworden met een inwoneraantal van 100.000+ in 1920. Een groot deel hiervan is natuurlijk verklaarbaar door de industriële revolutie en de vestiging van het hoofdkantoor van Philips in Eindhoven.

Inmiddels telt Eindhoven meer dan 200.000 inwoners en bij een stad van dat formaat (inmiddels de 6e stad van NL) hoort natuurlijk het benodigde en passende vertier en vermaak, voor zowel haar bewoners als haar bezoekers.

Laten we eens kijken naar wat deze innovatieve stad verder allemaal te bieden heeft…

Bezienswaardigheden Eindhoven

 • Strijp-S

  Strijp-S is een voormalig industrieterrein van Philps dat met name sinds het jaar 2000 is omgetoverd tot hippe en creatieve wijk.
  Op allerlei gebieden valt hier veel te doen, zoals sport, kunst & cultuur, Horeca, evenementen en lichtkunst.
 • Sint-Catharina kerk

  Deze mooie Neogotische kerk is het bezichtigen absoluut waard. Bijzonder aan deze kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, genaamd David en Maria. Ook beschikt de kerk over een schitterend orgel, waarop vaak op zaterdagen concerten worden gegeven.
 • Evoluon

  Het Evoluon werd in 1966 geopend als technologie museum. Sinds de jaren 80 is het museum gesloten en valt het alleen nog van buiten af te bezichtigen. Dit alleen al is erg de moeite waard – het gebouw heeft een uniek ontwerp in de vorm van een vliegende schotel en is onlosmakelijk met Eindhoven verbonden.

Eindhovense musea

Eindhoven telt meerdere bijzondere musea, maar onderstaande 4 zijn in het bijzonder het vermelden waard:

 • MU (Moderne kunst/Mode/Architectuur/Design/Nieuwe Media)
 • Kazerne Expo (Dutch design)
 • Van Abbemuseum (Kunst van o.a. El Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall en Beuys)
 • Philips museum (Alles over Philips, licht en technologie)

Eten, drinken en winkelen

Eindhoven biedt de shopfanaat een grote variëteit aan winkels. Zo is het in het centrum bijvoorbeeld fijn winkelen in de twee overdekte winkelcentra ‘Piazza’ en ‘Heuvel Galerie’. Maar voor een leuke diversiteit kunt u ook prima terecht in het bovengenoemde Strijp-S.

Wanneer u klaar bent met winkelen, struin dan het stadscentrum in voor een gezellig restaurantje. Gegarandeerd dat u iets vindt dat precies bij u past!

* TIP: Pianist in eindhoven boeken op locatie? voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique diner kunt u zeer goed terecht bij:

Kasteel Henkenshage


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Maastricht
Pianist Nijmegen
Pianist Tilburg
Pianist boeken/inhuren