Pianist Eindhoven

Pianist gezocht in Eindhoven?

Wilt u graag een pianist boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren

Thomas tijdens een bruiloftsreceptie

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Thomas entertaint zijn publiek met de Bohemian Rahpsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Eindhoven een succes te maken.

Pianist thema feest Thomas alexander als Mozart

Als Wolfgang Amadeus Mozart…

Pianist Amsterdam, Pianist Amsterdam boeken

Tijdens een klassiek concert

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.


Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Perfect afgestemd!

“Thomas heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Hij speelde prachtige muziek en perfect op ons afgestemd! Ons 25-jarig huwelijk was zonder hem absoluut niet zo mooi geweest!!”

Falco


Nog 2 uur extra bijgeboekt!

“We hadden Thomas geboekt voor ons jaarlijks terugkerend diner van onze damesclub en dat bleek een absolute voltreffer te zijn! Na mooie, rustige achtergrond muziek tijdens het diner werd daarna langzaam de sfeer opgebouwd, totdat we allemaal dansend en zingend rond de piano stonden. Zijn gigantisch veelzijdige repertoire bracht werkelijk voor ieder wat wils….van jong tot oud. We hebben hem ter plekke nog 2 uur bijgeboekt…dus het bleef nog lang onrustig in onze damesclub…haha. Thomas het was top!” 

Enise


Schot in de roos!

“In deze trieste coronatijd wilden mijn 2 broers en ik onze vader voor zijn 75ste verjaardag toch op een speciale manier verrassen. Aangezien hij ontzettend kan genieten van klassieke pianomuziek hadden we besloten om een pianist in te huren voor een prive-huisconcertje. Al zoekende kwamen we uit bij Thomas Alexander. Dat bleek een schot in de roos. Op het afgesproken tijdstip verscheen Thomas bij het huis van onze ouders en speelde het lievelingsrepertoire van onze vader (Bach). Wij als kinderen konden hier helaas niet bij aanwezig zijn, maar wat hebben onze vader en moeder genoten. Dit cadeau was voor hun een oppepper in deze o zo moeilijke tijd. Thomas, bedankt!”

Adam


Passievolle pianist!

“Thomas is een vakman die ook in een kleine setting iets onvergetelijks kan neerzetten. Hij gaf afgelopen zaterdag een huiskamerconcert als cadeau voor de verjaardag van mijn man. Wij zullen nog lang met veel plezier terugdenken aan deze passievolle pianist.

Roberta


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen
* Speelt Thomas tijdens het optreden op u eigen piano of vleugel en wilt u het instrument van te voren nog even laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij Van Hoorn Pianos(zie link hieronder). Bij Van Hoorn kunt u óók terecht voor piano&vleugelverhuur.

https://www.vanhoorn.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Eindhoven

Pianist inhuren in Eindhoven / Brabant?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Eindhoven:

Energie(k) Eindhoven

De stad Eindhoven barst letterlijk en figuurlijk van de energie. Maar dit is niet altijd het geval geweest. Hoewel Eindhoven al vanaf de 13e eeuw stadsrechten heeft is het eeuwen lang vrij klein gebleven. Zelfs in 1820 had het nog maar nauwelijks meer dan 2000 inwoners. Maar spoel een luttele 100 jaar verder door en de stad is ineens meer dan 50 (!!) keer zo groot geworden met een inwoneraantal van 100.000+ in 1920. Een groot deel hiervan is natuurlijk verklaarbaar door de industriële revolutie en de vestiging van het hoofdkantoor van Philips in Eindhoven.

Inmiddels telt Eindhoven meer dan 200.000 inwoners en bij een stad van dat formaat (inmiddels de 6e stad van NL) hoort natuurlijk het benodigde en passende vertier en vermaak, voor zowel haar bewoners als haar bezoekers.

Laten we eens kijken naar wat deze innovatieve stad verder allemaal te bieden heeft…

Bezienswaardigheden Eindhoven

 • Strijp-S

  Strijp-S is een voormalig industrieterrein van Philps dat met name sinds het jaar 2000 is omgetoverd tot hippe en creatieve wijk.
  Op allerlei gebieden valt hier veel te doen, zoals sport, kunst & cultuur, Horeca, evenementen en lichtkunst.
 • Sint-Catharina kerk

  Deze mooie Neogotische kerk is het bezichtigen absoluut waard. Bijzonder aan deze kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, genaamd David en Maria. Ook beschikt de kerk over een schitterend orgel, waarop vaak op zaterdagen concerten worden gegeven.
 • Evoluon

  Het Evoluon werd in 1966 geopend als technologie museum. Sinds de jaren 80 is het museum gesloten en valt het alleen nog van buiten af te bezichtigen. Dit alleen al is erg de moeite waard – het gebouw heeft een uniek ontwerp in de vorm van een vliegende schotel en is onlosmakelijk met Eindhoven verbonden.

Eindhovense musea

Eindhoven telt meerdere bijzondere musea, maar onderstaande 4 zijn in het bijzonder het vermelden waard:

 • MU (Moderne kunst/Mode/Architectuur/Design/Nieuwe Media)
 • Kazerne Expo (Dutch design)
 • Van Abbemuseum (Kunst van o.a. El Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall en Beuys)
 • Philips museum (Alles over Philips, licht en technologie)

Eten, drinken en winkelen

Eindhoven biedt de shopfanaat een grote variëteit aan winkels. Zo is het in het centrum bijvoorbeeld fijn winkelen in de twee overdekte winkelcentra ‘Piazza’ en ‘Heuvel Galerie’. Maar voor een leuke diversiteit kunt u ook prima terecht in het bovengenoemde Strijp-S.

Wanneer u klaar bent met winkelen, struin dan het stadscentrum in voor een gezellig restaurantje. Gegarandeerd dat u iets vindt dat precies bij u past!

* TIP: Pianist in eindhoven boeken op locatie? voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique diner kunt u zeer goed terecht bij:

Kasteel Henkenshage


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Maastricht
Pianist Nijmegen
Pianist Tilburg
Pianist boeken/inhuren