Pianist Tilburg boeken

Pianist gezocht in Tilburg?

Wilt u graag een pianist in Tilburg boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Tilburg

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Tilburg, Pianist Tilburg boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Tilburg een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Tilburg

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

– “Pure eargasm!”

Nacho

– “Thomas, ik ben een beetje jaloers, want voor mij ben je de exponent van alleen maar talent! Ik verbaas me steeds weer over de grote souplesse waarmee je werkelijk ALLES wat je gevraagd wordt, virtuoos, loeprein en transparant, in de meest spreekwoordelijke eenvoud, ‘zomaar’ uit je hoofd, via beide handen naar de toetsen doet glijden. Om het even in welken omgeving ik je tegenkom; in alle gevallen creëer je vol overgave en snelheid de juiste magische sfeer, wanneer jij je onwezenlijk omvangrijk repertoire uit de hoge hoed tovert en het bij herhaling voor mekaar krijgt je publiek te biologeren en mij te fascineren, zelfs laat duizelen. Dat fenomeen maakt, dat ik iedereen moet aanraden op zijn minst toch EEN keer aanwezig te zijn bij een van je optredens, al was het alleen maar om die ervaring op te doen. Thomas jong…; je bent keer op keer overweldigend! Toppie!” 

Max

– “I have seen Thomas perform in Canada, both in larger classical concerts as well as relaxed club settings. Thomas is an enormously talented  and polished pianist, as well as a true entertainer. Those lucky enough to see him in a club/bar will discover his ability to improvise on pretty much any song in any style. Do not hesitate to ask for your favorite, he probably knows it! I have also had the privilige to be Thomas’s  student (we now have remote sessions!) for a few years. I’ve improved my technique with Thomas, but also my musicality, and my ability to channel emotions into my music.”

Victor

– “Een paar dagen geleden gaf Thomas een bijzonder huisconcert waarbij hij speelde op een vleugel van 125 jaar oud. Zijn bijna hemelse vertolking van Schuberts ‘impromptus’raakte het hele gezelschap. Een geniaal pianist. Waarmee het ook nog eens een zeer goed toeven is in gezelschap!

Sandra


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Tilburg

Pianist inhuren in Tilburg / Brabant?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Tilburg:

Wat maakt Tilburg het bezoeken waard?

Tilburg is een leuke en gezellige stad, die goed scoort op allerlei punten die men van een stad verwacht, zoals cultureel aanbod, culinair genot en uitstekende winkelmogelijkheden.

Hoewel Tilburg pas in 1809 stadsrechten kreeg is het gebied rondom Tilburg al duizenden jaren oud.
In 1191 komt de naam Tilburg voor het eerst voor in een overgeschreven document dat al dateerde van 709.

De grootste groei maakte Tilburg door tijdens de industriële revolutie waarbij Tilburg dé textielstad van Nederland werd. Inmiddels zijn de textiel hoogtijdagen op z’n retour en vele fabrieken uit die tijd zijn nu omgebouwd tot musea en/of hippe horeca-hotspots.

Toeristische trekpleisters

Simpelweg het struinen door de binnenstad doet u al vergapen aan de mooie kerken en willekeur aan architecturale diversiteit, maar een aantal speciale plekjes springen er toch uit.

Zo mag bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan Tilburg de Heikese Kerk niet worden overgeslagen. Het Neo barokke in – zowel als exterieur van deze kerk is adembenemend mooi en zal u zeker niet onberoerd laten.

Een andere kerk in Tilburg die de moeite waard is, is de Heuvelse Kerk, gebouwd in Neogotische stijl. Deze kerk heeft ook een prachtig orgel, waarop regelmatig concerten worden gespeeld.

Het ‘Dwaalgebied’ is ook een uniek stukje Tilburg, gevormd door vele kleine straatjes met veel architectuur uit het ‘fin de Siècle’.

Musea

Tilburg bezit een flink aantal musea, waarvan de belangrijkste:

  • Textielmuseum
  • De Pont
  • Natuurmuseum Brabant
  • Beeldenmuseum Zr. Jesualda Kwanten

Muziek en cultuur

Tilburg kent vele jaarlijks terugkerende evemeneten, waarvan de bekendste wellicht de Tilburgse kermis is. Deze kermis is de grootste van Nederland en moet je echt een keer hebben meegemaakt!

Maar ook evenementen zoals de Meimarkt, Het festival van het levenslied, het International Gypsy Festival, en het Tilburgs Bierfestival worden altijd goed bezocht en zijn heel leuk om eens een keer bij te zijn.

Voorstellingen en optredens van toneel en muziek kunt u het hele jaar door bezoeken in Theater De Nieuwe Vorst of muziekpodium Paradox.

Eten en drinken in Tilburg

Waarom Brabant een van de meest bourgondische provincies van Nederland wordt genoemd valt ook in Tilburg meteen op; de stad bárst vand de hippe eettentjes en knusse, gezellige restaurants.


Zoekt u sterrenrestaurants?
Betaalbaar Italiaans?
Of zomaar een lunchroom?

Tilburg heeft het allemaal.

De ‘heuvel’ en het ‘Piusplein’ zijn leuke buurten om doorheen te wandelen en het restaurant van uw keuze te vinden.

* Tip: Wanneer u een pianist in Tilburg wilt inhuren voor bijvoorbeeld een chique diner, of een bruiloft, kijk dan eens op de site van Auberge Du Bonheur.


Shoppen in Tilburg

Tot slot voor de winkelfanaat deze laatste paragraaf. Er was een tijd dat het winkelpubliek graag de voorkeur gaf aan steden als Den Bosch en Breda, maar die tijd is voorbij. Tilburg heeft de afgelopen jaren veel geínvesteerd in het creëren van ‘sfeergebieden’ en het winkelen in Tilburg is er sindsdien goed op vooruitgegaan. Deze ontwikkeling is nog steeds gaande en het shoppen zal er alleen maar nóg beter worden!

Voor de leukste shopervaring bezoekt u het bovengenoemde Dwaalgebied en het Piusplein.
Winkelen doet u hier met een gerust hart want van de grote ketens tot unieke boetiekjes en alles er tussen in is hier méer dan vertegenwoordigd!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Breda
Pianist Den Bosch
Pianist Eindhoven
Pianist boeken/inhuren