Pianist Tilburg boeken

Pianist gezocht in Tilburg?

Pianist Tilburg: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Tiburg boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Tilburg, pianist boeken of inhuren in Tilburg

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Tilburg een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Tilburg

Wat maakt Tilburg het bezoeken waard?

Tilburg is een leuke en gezellige stad, die goed scoort op allerlei punten die men van een stad verwacht, zoals cultureel aanbod, culinair genot en uitstekende winkelmogelijkheden.

Hoewel Tilburg pas in 1809 stadsrechten kreeg is het gebied rondom Tilburg al duizenden jaren oud.
In 1191 komt de naam Tilburg voor het eerst voor in een overgeschreven document dat al dateerde van 709.

De grootste groei maakte Tilburg door tijdens de industriële revolutie waarbij Tilburg dé textielstad van Nederland werd. Inmiddels zijn de textiel hoogtijdagen op z’n retour en vele fabrieken uit die tijd zijn nu omgebouwd tot musea en/of hippe horeca-hotspots.

 

Tilburg kasteel
Hevelse kerk Tilburg - pianist boeken kerkelijk huwelijk

Toeristische trekpleisters

Simpelweg het struinen door de binnenstad doet u al vergapen aan de mooie kerken en willekeur aan architecturale diversiteit, maar een aantal speciale plekjes springen er toch uit.

Zo mag bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan Tilburg de Heikese Kerk niet worden overgeslagen. Het Neo barokke in – zowel als exterieur van deze kerk is adembenemend mooi en zal u zeker niet onberoerd laten.

Een andere kerk in Tilburg die de moeite waard is, is de Heuvelse Kerk, gebouwd in Neogotische stijl. Deze kerk heeft ook een prachtig orgel, waarop regelmatig concerten worden gespeeld.

Het ‘Dwaalgebied’ is ook een uniek stukje Tilburg, gevormd door vele kleine straatjes met veel architectuur uit het ‘fin de Siècle’.

 

Musea

Tilburg bezit een flink aantal musea, waarvan de belangrijkste:

Muziek & Cultuur

Tilburg kent vele jaarlijks terugkerende evemeneten, waarvan de bekendste wellicht de Tilburgse kermis is. Deze kermis is de grootste van Nederland en moet je echt een keer hebben meegemaakt!

Maar ook evenementen zoals de Meimarkt, Het festival van het levenslied, het International Gypsy Festival, en het Tilburgs Bierfestival worden altijd goed bezocht en zijn heel leuk om eens een keer bij te zijn.

Voorstellingen en optredens van toneel en muziek kunt u het hele jaar door bezoeken in Theater De Nieuwe Vorst of muziekpodium Paradox.

Eten & drinken in Tilburg

Waarom Brabant een van de meest bourgondische provincies van Nederland wordt genoemd valt ook in Tilburg meteen op; de stad bárst vand de hippe eettentjes en knusse, gezellige restaurants.


Zoekt u sterrenrestaurants?
Betaalbaar Italiaans?
Of zomaar een lunchroom?

Tilburg heeft het allemaal.

De ‘heuvel’ en het ‘Piusplein’ zijn leuke buurten om doorheen te wandelen en het restaurant van uw keuze te vinden.

* Tip: Wanneer u een pianist in Tilburg wilt inhuren voor bijvoorbeeld een chique diner, of een bruiloft, kijk dan eens op de site van Auberge Du Bonheur.

Shoppen

Tot slot voor de winkelfanaat deze laatste paragraaf. Er was een tijd dat het winkelpubliek graag de voorkeur gaf aan steden als Den Bosch en Breda, maar die tijd is voorbij. Tilburg heeft de afgelopen jaren veel geínvesteerd in het creëren van ‘sfeergebieden’ en het winkelen in Tilburg is er sindsdien goed op vooruitgegaan. Deze ontwikkeling is nog steeds gaande en het shoppen zal er alleen maar nóg beter worden!

Voor de leukste shopervaring bezoekt u het bovengenoemde Dwaalgebied en het Piusplein.
Winkelen doet u hier met een gerust hart want van de grote ketens tot unieke boetiekjes en alles er tussen in is hier méer dan vertegenwoordigd!

Nu bellen