Pianist gezocht in Nijmegen?

Pianist Nijmegen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Nijmegen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Nijmegen, pianist boeken of inhuren in Almere

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Nijmegen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas tijdens het optreden op uw eigen instrument en wilt u deze van tevoren nog graag even laten stemmen? Dan raad ik u ten zeerste aan gebruik te maken van de expertise van Rensen Piano Service.

https://www.rensenpianoservice.nl/piano-onderhoud

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Nijmegen

Wat maakt Nijmegen tot zo’n fraaie stad?

De rijke historie van de stad Nijmegen is een van de grootste trekkers van dit pareltje in Nederland. De stad is officiëel de oudste van Nederland en werd al door de Romeinen gesticht (Novio-Magus). Maar natuurlijk is dit niet de enige reden waarom men naar Nijmegen komt (en blíjft komen!).

De ideale ligging van Nijmegen pal bij de Veluwe en prachtig gelegen aan de Waal maakt de stad tot een fantastische uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, en tegelijkertijd heeft de(binnen)stad van alles te bieden van kunst & cultuur tot gastronomie, festivals en memorabele bezienswaardigheden. 

Nijmegen Drone zicht
Nijmegen Stevenskerk

Wat ‘moet’ u gezien hebben in Nijmegen?

* De Stevenskerk

Niets is natuurlijk een verplichting, maar wanneer u in Nijmegen bent is een bezoekje aan de bewonderenswaardige Stevenskerk zéér aan te bevelen. De kerk is gebouwd rond +/- 1250 en is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Niet alleen het oog kan hier worden gestreeld, maar voor het oor is er ook wat te beleven. Zo kunt u hier o.a. genieten van schitterende orgelconcerten. Ook leuk aan de Stevenskerk is dat de ruimte voor verhuur beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld voor een huwelijk of congres. Ideaal natuurlijk wanneer u in Nijmegen een pianist boeken wilt op een locatie die iedereen gegarandeerd bij zal blijven!

* Het Honigcomplex

In geen enkele moderne stad ontbreekt tegenwoordig een enigszins vervallen industrieterrein dat is omgebouwd tot hipster-hotspot. Voor Nijmegen is deze plek het Honigcomplex. Hier vindt u naast sfeervolle restaurants en caféetjes ook leuke winkeltjes en conceptstores in allerlei branches, waaronder grafische vormgeving, multimedia, mode, fotografie & film, sport en vrije tijd.

Nijmeegse musea

Een museumfanaat zal aangenaam verrast zijn met Nijmegen’s aanbod van maar liefst 30+(!) musea. Deze musea zijn ook nog eens enorm uiteenlopend qua onderwerp; van oorlogsgeschiedenis tot kunst, brouwerijtechniek, stoommachines en nog veel meer.

Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Jaarlijkse evenementen in Nijmegen

Iedereen kent of heeft natuurlijk ooit wel eens gehoord van de Nijmeegse Vierdaagse. De Nijmeegse Vierdaagse is onbetwist de grootste publiekstrekker in Nijmegen wanneer het aankomt op festivals. Het leuke van de Vierdaagse is dat het niet alleen de wandelaars trekt. De feesten om de vierdaagse heen, ook wel de ‘Vierdaagse feesten’ genoemd, is een festival dat ironisch genoeg geen vier maar zeven dagen duurt. Tijdens deze week kunt u feesten, eten, drinken, en dansen naar hartelust op dit geweldige gratis toegankelijke festival met meer dan 1000 optredens op 40 podia.

Dit gezellige jaarlijks terugkerende festival bestaat uit 3 edities – te weten de Bokbierdag, de Winterbierfeesten en het Pinksterbierfestival. Naast natuurlijk de geweldige (speciaal)bieren van zowel binnen- als buitenlandse brouwerijen kunt u tijdens dit festival ook heerlijk genieten van lekker eten en muziek.

Culinair Nijmegen

Nijmegen bárst van de leuke en knusse plekjes om u neer te strijken en te genieten van de culinaire diversiteit die de stad te bieden heeft. Maar een van de leukste straatjes om dit te doen is wel even het vermelden waard – De Lange Hezelstraat.
Eten in of in de buurt van de Lange Hezelstraat valt goed te combineren met winkelen, aangezien deze straat tevens een van de meest populaire winkelstraten van Nijmegen is.

* Tip : Pianist boeken in Nijmegen op locatie? Bekijk dan eventjes ter inspiratie de website van de volgende twee locaties, zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft of chique en stijlvol diner.

Culinair Nijmegen, Nijmegen uit eten
Nu bellen