Pianist Nijmegen

Pianist gezocht in Nijmegen?

Wilt u graag een pianist in Nijmegen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Nijmegen

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Nijmegen, Pianist Nijmegen inhuren

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Nijmegen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Nijmegen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Bracht ons evenement helemaal tot leven!

– “Thomas bracht onze netwerkborrel helemaal tot leven! Zijn talent en persoonlijke aanpak zorgden voor een prachtige dag. Van klassiek tot pop, Nederlandstalig en nog veel meer, Thomas’ veelzijdige repertoire paste perfect bij ons evenement. hij blijft onze eerste keuze voor volgende gelegenheden.”

Sjef


Getalenteerd, warm en open persoon!

– “Voor de viering van de verjaardag van mijn man bij ons thuis in Nijmegen besloot ik gebruik te maken van de diensten van pianist Thomas Alexander. Tijdens zijn 3 uur durende zit ontvingen we vele complimenten over het aangename spel van Thomas. Naast een zeer getalenteerd persoon is Thomas ook nog eens een warm en open persoon.” 

Moniek

Schitterende bijdrage!

– “Vrij kort voor onze trouwdag besloten wij toch te kiezen voor een pianist op ons huwelijk. We namen contact op met Thomas die gelukkig vrijwel meteen antwoordde. Het eerste geprekje gaf ons meteen al het vertrouwen dat alles goed zou komen en dat was ook zo – en hoe! Op de vleugel creëerde hij een magische sfeer en hij zag er, strak in pak, erg stijlvol en elegant uit.
De selectie liedjes en stukken die hij (o.a. in overleg met ons) speelde paste precies bij ons trouwfeest. Wij bevelen hem 100% aan en bij een volgende passende gelegenheid zullen we zeker aan hem denken. Dank je Thomas, voor je schitterende bijdrage aan ons huwelijk!”

Brechtje


Super genoten!

– “Ik had het plezier Thomas te hebben spelen op mijn vleugel bij mij thuis, voor een huisconcert.
Hij speelde klassiek voor de pauze en populair erna, waarbij de sfeer iets losser werd. Hoewel het instrument zelf niet in de allerbeste staat verkeert haalde thomas er het maximale uit en hebben wij allen super genoten.
Boek Thomas voor uw gelegenheid, u zal er geen spijt van krijgen!”

Marcel


Wat krijgt u wanneer u Thomas als pianist inhuurt voor uw evenement in Nijmegen?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas tijdens het optreden op uw eigen instrument en wilt u deze van tevoren nog graag even laten stemmen? Dan raad ik u ten zeerste aan gebruik te maken van de expertise van Rensen Piano Service.

https://www.rensenpianoservice.nl/piano-onderhoud

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Nijmegen

Pianist inhuren in Nijmegen / Gelderland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com


*Over Nijmegen:

Wat maakt Nijmegen tot zo’n fraaie stad?

De rijke historie van de stad Nijmegen is een van de grootste trekkers van dit pareltje in Nederland. De stad is officiëel de oudste van Nederland en werd al door de Romeinen gesticht (Novio-Magus). Maar natuurlijk is dit niet de enige reden waarom men naar Nijmegen komt (en blíjft komen!).

De ideale ligging van Nijmegen pal bij de Veluwe en prachtig gelegen aan de Waal maakt de stad tot een fantastische uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, en tegelijkertijd heeft de(binnen)stad van alles te bieden van kunst & cultuur tot gastronomie, festivals en memorabele bezienswaardigheden.

Wat ‘moet’ u gezien hebben in Nijmegen?

 • De Stevenskerk

  Niets is natuurlijk een verplichting, maar wanneer u in Nijmegen bent is een bezoekje aan de bewonderenswaardige Stevenskerk zéér aan te bevelen. De kerk is gebouwd rond +/- 1250 en is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Niet alleen het oog kan hier worden gestreeld, maar voor het oor is er ook wat te beleven. Zo kunt u hier o.a. genieten van schitterende orgelconcerten. Ook leuk aan de Stevenskerk is dat de ruimte voor verhuur beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld voor een huwelijk of congres. Ideaal natuurlijk wanneer u in Nijmegen een pianist boeken wilt op een locatie die iedereen gegarandeerd bij zal blijven!
 • Het Honigcomplex

  In geen enkele moderne stad ontbreekt tegenwoordig een enigszins vervallen industrieterrein dat is omgebouwd tot hipster-hotspot. Voor Nijmegen is deze plek het Honigcomplex. Hier vindt u naast sfeervolle restaurants en caféetjes ook leuke winkeltjes en conceptstores in allerlei branches, waaronder grafische vormgeving, multimedia, mode, fotografie & film, sport en vrije tijd.

Nijmeegse musea

Een museumfanaat zal aangenaam verrast zijn met Nijmegen’s aanbod van maar liefst 30+(!) musea. Deze musea zijn ook nog eens enorm uiteenlopend qua onderwerp; van oorlogsgeschiedenis tot kunst, brouwerijtechniek, stoommachines en nog veel meer.

Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

 • De Bastei
 • Afrika Museum
 • MuZIEum
 • Museum de tuut
 • Brouwerij de Hemel
 • De Polen van Driel
 • Betuws Oorlogsmuseum ‘The Island’ 1944-1945
 • Museumpark Orientalis

Jaarlijkse evenementen in Nijmegen

 • Vierdaagse feesten

  Iedereen kent of heeft natuurlijk ooit wel eens gehoord van de Nijmeegse Vierdaagse. De Nijmeegse Vierdaagse is onbetwist de grootste publiekstrekker in Nijmegen wanneer het aankomt op festivals. Het leuke van de Vierdaagse is dat het niet alleen de wandelaars trekt. De feesten om de vierdaagse heen, ook wel de ‘Vierdaagse feesten’ genoemd, is een festival dat ironisch genoeg geen vier maar zeven dagen duurt. Tijdens deze week kunt u feesten, eten, drinken, en dansen naar hartelust op dit geweldige gratis toegankelijke festival met meer dan 1000 optredens op 40 podia.

 • De Nijmeegse Bierfeesten

  Dit gezellige jaarlijks terugkerende festival bestaat uit 3 edities – te weten de Bokbierdag, de Winterbierfeesten en het Pinksterbierfestival. Naast natuurlijk de geweldige (speciaal)bieren van zowel binnen- als buitenlandse brouwerijen kunt u tijdens dit festival ook heerlijk genieten van lekker eten en muziek.

Culinair Nijmegen

Nijmegen bárst van de leuke en knusse plekjes om u neer te strijken en te genieten van de culinaire diversiteit die de stad te bieden heeft. Maar een van de leukste straatjes om dit te doen is wel even het vermelden waard – De Lange Hezelstraat.
Eten in of in de buurt van de Lange Hezelstraat valt goed te combineren met winkelen, aangezien deze straat tevens een van de meest populaire winkelstraten van Nijmegen is.

* Tip : Pianist boeken in Nijmegen op locatie? Bekijk dan eventjes ter inspiratie de website van de volgende twee locaties, zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft of chique en stijlvol diner.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Arnhem
Pianist Den Bosch
Pianist Utrecht
Pianist boeken/inhuren