Pianist Den Bosch

Pianist gezocht in Den Bosch?

Wilt u graag een pianist in Den Bosch boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist den Bosch

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Den Bosch, Pianist Den Bosch inhuren of boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Den Bosch een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Den Bosch

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Muzikale omlijsting van hoog niveau!

– “De communicatie voorafgaande aan ons huwelijksfeest verliep zeer soepel en prettig. Thomas was ook erg flexibel en dacht actief mee. Zijn muzikale omlijsting van ons huwelijk was dan ook van zeer hoog niveau. Door onszelf en onze gasten zeer gewaardeerd.”

Ilona


Ontroerend en stijlvol!

– “Thomas heeft de muziek verzorgd tijdens de uitvaart van mijn vader. Ondanks het intense verdriet waren we erg dankbaar dat mijn vader’s favoriete klassieke pianomuziek zo prachtig, ontroerend en stijlvol gespeeld werd. Een mooiere laatste groet hadden we niet kunnen wensen.” 

Betty

Alle lof!

– “Tijdens onze zoektocht naar een pianist die “ragtime” muziek kon spelen, kwamen we via internet uit bij Thomas Alexander. Deze allround pianist gaf te kennen dat hij ook deze muziekstijl beheerste…moeilijk te vinden trouwens! Op ons cowboy- en western themafeest verscheen Thomas geheel gehuld in cowboy-outfit en maakte onze avond compleet! Yihaaa…alle lof voor Thomas!”

Otto


Hoogtepunt van de avond!

– ” Tijdens ons bedrijfsfeest in Den Bosch was het vanaf de eerste tel duidelijk: dit is geen doorsnee pianist en dit is geen doorsnee muziek….dit was fascinerend en betoverend! Mag wel zeggen dat Thomas het hoogtepunt van de avond was.”

Ramin


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België.
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Wilt u het instrument voor het evenement nog graag van tevoren laten stemmen? Dan raadt ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Erik Visser (link hieronder). Ook voor piano- of vleugelverhuur kunt u hier terecht.

http://www.pianotechniek.com/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist den Bosch

Pianist inhuren in Den Bosch / Brabant?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Den Bosch

Gastvrij Den Bosch

De prachtige Sint Janskathedraal, Bossche Bollen, mooie oude straatjes, unieke grachtjes en de geboorteplaats van Jheronimus Bosch…gastvrij Den Bosch heet je welkom in de Cultuurstad van het Zuiden. Het veelzijdige Den Bosch zal op het gebied van cultuur en historie geen enkele bezoeker teleurstellen…er is voor elk wat wils.

Ook de bourgondiërs, natuurliefhebbers en shop-aholics komen niets te kort in deze mooie stad met een middeleeuws stadscentrum. Maak een rondvaart door de vele grachtjes en ontdek tijdens een wandeling de smaakvolle eetgelegenheden en kroegjes.

Cultuursnuiven

Een indrukwekkend bouwwerk wat je beslist moet bezichtigen is natuurlijk de Sint Janskathedraal. Deze prachtige kerk heeft een zeer indrukwekkend interieur en beschikt ook over een bijzonder orgel. Je kunt tevens de 43 meter hoge kerk beklimmen om vervolgens te genieten van een prachtig stadszicht.

Jheronimus Bosch oftewel Jeroen Bosch, geboren te Den Bosch, was een befaamde schilder uit de renaissance. Zowel zijn persoon als zijn schilderijen waren erg geliefd en gebaseerd op een soort van bizarre verbeelding vol met fantasiefiguren. Vele andere schilders vonden inspiratie in de werken van Bosch, waaronder ook Salvador Dali. In het Jheronimus Bosch Art Center kom je alles te weten over zijn leven en zijn werk.

Het Stedelijk Museum ‘s Hertogenbosch en het Noordbrabantsmuseum liggen allebei onder één dak in het Museumkwartier. Ga hier op ontdekkingsreis en leer alles over de geschiedenis en cultuur van Den Bosch. Maar ook hedendaagse kunstwerken van onder andere Picasso zullen je ogen verwennen.

Mooie tentoonstellingen van bekende namen zoals o.a. Marc Chagall en Christo zijn te bezichtigen in de Kunstlocatie Würth. De firma Würth is met deze collectie beginnen te exposeren in 2002 en is absoluut het bezichtigen waard!

Bollen en Bourgondisme

Je kent hem vast wel….die grote, ronde soes…gevuld met slagroom en overgoten met pure chocolade…jawel: de Bossche Bol. Den Bosch staat bekend om deze overheerlijke chocoladebol. De historie over het ontstaan van dit gebakje gaat terug naar eind jaren 20, begin jaren 30 en tot op heden is nog steeds niet helemaal duidelijk welke bakker met de eer mag strijken om als uitvinder van de Bossche Bol te boek te staan.

Het bourgondische karakter van Den Bosch is alom geprezen. Gastvrije levensgenieters zijn er te over. In de stad vind je dan ook talrijke café’s, restaurantjes, sfeervolle terrasjes en kleine kroegjes. Dit met name in de Korte Putstraat, De Parade of de Uilenburg. Struin door de stad en proef het bourgondische karakter van Den Bosch.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Tilburg
Pianist Eindhoven
Pianist Nijmegen
Pianist boeken/inhuren