Pianist Den Bosch

Pianist gezocht in Den Bosch?

Pianist Den Bosch: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Den Bosch boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Den Bosch, pianist boeken of inhuren in Den Bosch

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Den Bosch een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Wilt u het instrument voor het evenement nog graag van tevoren laten stemmen? Dan raadt ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Erik Visser (link hieronder). Ook voor piano- of vleugelverhuur kunt u hier terecht.

http://www.pianotechniek.com/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Den Bosch

Gastvrij Den Bosch

De prachtige Sint Janskathedraal, Bossche Bollen, mooie oude straatjes, unieke grachtjes en de geboorteplaats van Jheronimus Bosch…gastvrij Den Bosch heet je welkom in de Cultuurstad van het Zuiden. Het veelzijdige Den Bosch zal op het gebied van cultuur en historie geen enkele bezoeker teleurstellen…er is voor elk wat wils.

Ook de bourgondiërs, natuurliefhebbers en shop-aholics komen niets te kort in deze mooie stad met een middeleeuws stadscentrum. Maak een rondvaart door de vele grachtjes en ontdek tijdens een wandeling de smaakvolle eetgelegenheden en kroegjes.

Den Bosch oude monumentale huizen
den Bosch St. Jans Cathedraal

Cultuursnuiven

Een indrukwekkend bouwwerk wat je beslist moet bezichtigen is natuurlijk de Sint Janskathedraal. Deze prachtige kerk heeft een zeer indrukwekkend interieur en beschikt ook over een bijzonder orgel. Je kunt tevens de 43 meter hoge kerk beklimmen om vervolgens te genieten van een prachtig stadszicht.

Jheronimus Bosch oftewel Jeroen Bosch, geboren te Den Bosch, was een befaamde schilder uit de renaissance. Zowel zijn persoon als zijn schilderijen waren erg geliefd en gebaseerd op een soort van bizarre verbeelding vol met fantasiefiguren. Vele andere schilders vonden inspiratie in de werken van Bosch, waaronder ook Salvador Dali. In het Jheronimus Bosch Art Center kom je alles te weten over zijn leven en zijn werk.

Het Stedelijk Museum ‘s Hertogenbosch en het Noordbrabantsmuseum liggen allebei onder één dak in het Museumkwartier. Ga hier op ontdekkingsreis en leer alles over de geschiedenis en cultuur van Den Bosch. Maar ook hedendaagse kunstwerken van onder andere Picasso zullen je ogen verwennen.

Mooie tentoonstellingen van bekende namen zoals o.a. Marc Chagall en Christo zijn te bezichtigen in de Kunstlocatie Würth. De firma Würth is met deze collectie beginnen te exposeren in 2002 en is absoluut het bezichtigen waard!

Bollen en Bourgondisme

Je kent hem vast wel….die grote, ronde soes…gevuld met slagroom en overgoten met pure chocolade…jawel: de Bossche Bol. Den Bosch staat bekend om deze overheerlijke chocoladebol. De historie over het ontstaan van dit gebakje gaat terug naar eind jaren 20, begin jaren 30 en tot op heden is nog steeds niet helemaal duidelijk welke bakker met de eer mag strijken om als uitvinder van de Bossche Bol te boek te staan.

 

Het bourgondische karakter van Den Bosch is alom geprezen. Gastvrije levensgenieters zijn er te over. In de stad vind je dan ook talrijke café’s, restaurantjes, sfeervolle terrasjes en kleine kroegjes. Dit met name in de Korte Putstraat, De Parade of de Uilenburg. Struin door de stad en proef het bourgondische karakter van Den Bosch.

Bossche bollen
Nu bellen