Pianist Breda boeken

Pianist gezocht in Breda?

Pianist Breda: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Breda boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Breda, pianist boeken of inhuren in Breda

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Breda een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Speelt Thomas tijdens het optreden op uw eigen instrument, en wilt u de piano vooraf nog laten stemmen? Dank raad ik u van harte het vakmanschap aan van gediplomeerd pianostemmer Jorge Nieuwenhuis (20 jaar ervaring.) U vindt zijn website hieronder:

https://pianostemmerroosendaal.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Breda

Het leuke en unieke aan Breda

Dat Breda in 2017 nog tot beste binnenstad van Nederland werd verkozen is niet zo verwonderlijk; deze Nassau stad is gewoon keigezellig! Gezellig terrasjes pakken, lekker winkelen of Brabants-bourgondisch uit eten; het is nog maar een kleine greep uit de dingen die er in Breda te doen zijn.

pianist uit Breda, Binnenstad Breda
Cathedraal Breda

Bezienswaardigheden

De binnenstad van Breda is in één woord schitterend en tijdens een stadswandeling zul je dan ook langs vele bezienswaardigheden komen die de moeite waard zijn om eventjes bij stil te staan dan wel te bezoeken.

Zo is een van de stadsgezichten en pareltjes van Breda de grote of ook wel de Onze Lieve Vrouwe kerk.

De eerste stenen van deze in Brabants-Gotische stijl gebouwde kerk werden al gelegd in 1269. Twee eeuwen later stortte een deel van de kerk in en de laatste steen aan de kerk zoals we hem nu allemaal kennen werd gelegd in 1547.

De kerk bevat het mausoleum van de Nassau-Dillenburg dynastie; de voorvaderen van de Oranjes.

Een andere bijzondere plek in Breda is het ‘kasteel van Breda’ .
Bezoeken van dit kasteel kan alleen tijdens speciale VVV tours, want dit kasteel wordt momenteel gebruikt als Koninklijke militaire academie.

Wel kan je de ‘augmented reality app van Breda’ downloaden; hiermee zijn een aantal historische Bredase bezienswaardigheden te bekijken, onder meer hoe het vroeger was. Het kasteel van Breda valt hier ook onder.

Musea & Kunst

De museumliefhebber zal niet teleurgesteld zijn door het aanbod van musea in Breda.
Welke musea het beste bij u passen is natuurlijk geheel smaak-afhankelijk maar hier zijn een aantal leuke suggesties om in overweging te nemen:

De stad zelf is overigens ook een groot open museum; op vele plekken is namelijk ‘street-art’ te vinden. Op de website van ‘Blind Walls street art breda’ is precies te vinden waar de street art te bekijken is.

Breda straat kunst

Winkelen

De shopliefhebber zal zijn of haar hart goed kunnen ophalen in de Ginnikenstraat en al haar gezellige zijstraatjes. Loop je de Ginnikenstraat helemaal uit dan kom je in de Ginnikenbuurt, waar je ook vele unieke winkels zal tegenkomen. Of je nou houdt van grotere bekende winkels of kleine boetiekjes; in Breda zul je het allemaal kunnen vinden.

Culinair Breda

Het zal je niet verbazen dat een bourgondische provincie als Brabant je op culinair gebied niet zal teleurstellen en dat geldt zeker ook voor Breda. De stad biedt vele gezellige restaurants; van simpel tot gastronomisch hoogstaand.

*Tip: Pianist boeken in Breda voor een stijlvol diner of een bruiloft?

Kijk dan eens naar de volgende locaties:

Nu bellen