Pianist Brugge boeken

Pianist gezocht in Brugge?

Wilt u graag een pianist in Brugge boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Brugge

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Brugge, Pianist Brugge boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Brugge een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Brugge

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Gewoon subliem!

– “Thomas Alexander speelde voor mijn man en mij een prachtig intiem concert in de achtertuin! In Covid-tijden missen we het echt om naar live concerten te gaan, maar er is een oplossing! hij speelde onze liedjeslijst, waar we erg blij mee waren, en wat een verrassende improvisaties en emotionele popsongs. Echt geweldig! Dit is een gebeurtenis die we de rest van ons leven zullen koesteren. Zonder twijfel zouden we hem opnieuw inhuren en zullen dat dan ook doen over twee jaar voor onze 10e huwelijksverjaardag. Thomas is gewoon subliem!”

Jetty


Heel speciaal moment!

– “Ik liet Thomas Alexander zich voordoen alsof hij een oude vriend van me was en vroeg hem ook om een ​​aparte muzikale selectie op de piano te spelen. Thomas deed het geweldig! Met zijn hulp kon ik mijn vriendin voor de gek houden en een voorstel doen dat ze nooit zal vergeten. Ze is nu mijn verloofde en Thomas hielp om dat moment heel speciaal te maken. Dankjewel Thomas!!” 

Stefan

Zorgt voor alles!

– “Ik nam contact op met Thomas ivm het boeken van een pianist voor een privéfeestje. Hij reageerde onmiddellijk en kon werken binnen mijn budget en ook met het soort muziek dat ik wilde. Hij bood verschillende suggesties die me hielpen de beste opties te kiezen voor wat deze groep gasten het leukst zou vinden. Hij stelde ook speciale verzoekennummers voor. Ik voelde me tijdens het hele proces verzekerd van het nemen van de juiste muzikale beslissing.  Thomas is echt een aardige vent die extreem getalenteerd is op het toetsenbord en ALLES kan spelen!!! Hij geeft om de muziek, zijn klanten en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is! Mijn gasten bleven me de volgende dag berichtjes sturen over de geweldige muziek en hoeveel plezier ze hadden. Je kunt niet fout gaan. Neem gewoon contact op met Thomas en hij zorgt voor alles.”

Ivana


Geweldige persoonlijkheid!

– “Vandaag vierden we ons 25-jarig huwelijksjubileum, Ik plande een picknick in het park en vroeg Thomas om ons te helpen met de muziek.   

1. Zijn prijs is betaalbaar.

2. Hij was op tijd (eigenlijk eerder om ervoor te zorgen dat alles is ingesteld voordat we aankomen).

3. Geweldige persoonlijkheid! Makkelijk om mee te werken!

4. Hij leest je gedachten! Ik heb hem een paar namen van artiesten gestuurd die ik graag zou willen horen, maar elk nummer dat hij speelt, waren precies nummers die we graag zouden willen horen! Hits van 1980 tot modern – geweldige, geweldige nummers!

5. Hij doet wat extra. Zelfs als de tijd om is en ik gewoon van het moment genoot met mijn vrouw – hij stelde geen vragen  – speelde  gewoon nog een ander nummer, en nog een… we vroegen het niet! En fijn dat hij een extra stap maakt als leuke bonus voor jou!

6. En ja – hij speelt fantastisch!

Nogmaals bedankt Thomas, het was geweldig om je op onze speciale dag te hebben!

Charles


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Wilt u uw instrument graag nog even tevoren laten stemmen? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://sites.google.com/site/pianostemmermarccosyn

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Brugge

Pianist inhuren in Brugge?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com

*Over Brugge:

Wat maakt Brugge zo’n leuke en bruisende stad?

De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. Brugge is echter meer dan alleen een verzameling mooie gebouwen, pleinen en straten. Lees meer


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Oostende
Pianist Gent
Pianist Antwerpen
Pianist boeken/inhuren