Pianist Brugge boeken

Pianist gezocht in Brugge?

Pianist Brugge: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Brugge boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Brugge, pianist boeken of inhuren in Brugge

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Brugge een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Wilt u uw instrument graag nog even tevoren laten stemmen? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://sites.google.com/site/pianostemmermarccosyn

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Brugge

Betoverend Brugge

Als hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen is Brugge een van de echte parels van België, gelegen in het noordwesten van België, op zo’n 20 km. van de Noordzee.

Tijdens beide wereldoorlogen kwam Brugge zo goed als ongeschonden de strijd door; vier van de negen stadspoorten uit 1300 zijn nog steeds intact. Het historische centrum van de oude vestingstad Brugge wordt omsloten door een ovaalvormige gracht, in het hart waarvan je twee vierkante pleinen aantreft: de Markt en de Burg. Op loopafstand binnen het centrum (opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO) staat de stad bol van de geschiedkundige pracht, waar je je tussen de kronkelende steegjes en romantische grachtjes (rijen) bijna in de middeleeuwen waant.

 

Eten, drinken & overnachten

De Brugse Eiermarkt, net achter de Markt, is de lokale uitgaansplek bij uitstek, dit alles aan betaalbare prijzen. Hier vind je de leukste bruine kroegen. Ook bezit de stad natuurlijk brasserieën en restaurants, waarin de authentiek Vlaamse keuken prominent aanwezig is. Maar evengoed kun je in Brugge heel goed terecht voor een tapas, japans of bijvoorbeeld Indisch diner. Brugge bezit ongekend veel accommodaties om te verblijven wanneer het op authenticiteit en originaliteit aankomt. Veel van de vele historische panden doen nu functie als hotel of comfortabel B&B en wil je eens op een boot overnachten? In Brugge is dat zo maar mogelijk.

Winkelen

Winkelen in Brugge is een ervaring op zich, met een breed aanbod verpreid over de bochtige steegjes. Naast de vele antiekzaakjes die Brugge rijk is, gaat je zeker het grote aantal patisseriën en bierspeciaalzaakjes opvallen. Ze lijken allemaal hetzelfde, maar is dat wel zo? Wie verder kijkt, ontdekt ook nog een aantal unieke winkeltjes die allemaal prima passen bij de stad. Brugge wordt internationaal geroemd omwille van zijn kant. Verspreid over het centrum van de stad liggen verschillende winkeltjes die kantwerk verkopen. Veel daarvan wordt met de machine gemaakt, maar je vindt ook nog altijd handwerk.

Bezienswaardigheden, musea & sightseeing

Brugge heeft schitterende bezienswaardigheden die ook nog eens uniek van aard zijn. De binnenstad is met haar vele mooie gebouwen eigenlijk al een bezienswaardigheid op zich! Maar Brugge is niet enkel een werelderfgoedstad. Naast de talrijke musea en historische monumenten die Brugge telt is er de jongste jaren ook aandacht voor hedendaagse architectuur.

Enkele bezienswaardigheden: *Het Begijnhof; *de Belforttoren; *het Concertgebouw; *de Conzettbrug; *de Heilig Bloedbasiliek; *de Onze Lieve Vrouwe Onthaalkerk; *de St. Salvatorskathedraal; *de Sint-Janshuismolen; *de Koeleweimolen, in dit kort bestek te veel om op te noemen, maar wat kun je anders van de stad met haar Stadhuis uit 1376 verwachten? Zo’n stad heeft nu eenmaal veel te melden.

 

Cultuur

De culturele, groene stad is een alom bekende bestemming voor vele toeristen die er naartoe komen voor het rijke aanbod aan musea en historisch erfgoed. Brugge barst uit haar voegen van de bezienswaardigheden. Aanrader is een bezoek aan een van de vele kerken. Wist je trouwens dat Brugge een chocolademuseum heeft? Ook al hou je niet van zoete lekkenijen, dan is dit toch een bezoek meer dan waard. Tip bij voldoende mooi weer: een rondvaart op de Brugse rijen!

Activiteiten & evenementen

In Brugge kennen ze de ingrediënten voor een goed evenement en dat zie je terug in het grote aanbod kwaliteitsevenementen. Ook ’s-Winters wordt er in Brugge van alles georganiseerd, maar bezoek de stad vooral in de zomer gedurende een van de vele topfestivals.

Nu bellen