Pianist Antwerpen boeken of huren

Pianist gezocht in Antwerpen?

Wilt u graag een pianist in Antwerpen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Antwerpen

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Antwerpen, Pianist Antwerpen boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Antwerpen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Antwerpen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

De ideale pianist!

– “Als Thomas begint met spelen maakt dat zoveel mooie emoties los. Het is een geweldig mens en muzikant. Zijn gevoel en liefde voor muziek is fantastisch. Doe daarbij zijn gedrevenheid, talent om te improviseren en het inspelen op onze wensen…en je hebt de ideale pianist voor je feestje! Top Thomas, bedankt!!””

Dianne


Zeer prettig contact!

– “Onze bruiloft was helemaal compleet met het pianospel van Thomas. In de voorbereiding was het contact zeer prettig en heeft Thomas een aantal nummers op ons verzoek ingestudeerd. Tevens was hij prima op tijd en hebben we nergens naar om hoeven kijken!” 

Leontine

De juiste sfeer!

– “Thomas is een geweldige pianist die zelfs iedereen aan het zingen en dansen kreeg tijdens ons jaarlijkse bedrijfsgala in Antwerpen. Dit met liedjes van Coldplay, disco klassiekers en verzoeknummers. Thomas weet de juiste sfeer te zetten..”

Abel


Onvergetelijke avond!

– “Bij vrienden uitgenodigd voor een huiskamerconcert van Thomas ivm de aanschaf van hun nieuwe vleugel. Het verbazingwekkende pianospel van deze man is eigenlijk niet in woorden uit te drukken….dit moet je meemaken! Van intrigerende klassieke stukken tot hedendaagse verzoeknummers…en dan maar niet te spreken over zijn improvisatie talent. Hij combineert ter plekke verschillende verzoeknummers tot 1 geheel…zonder bladmuziek….je mond valt er van open. Een onvergetelijke avond meegemaakt!”

Simone


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas tijdens het optreden op u eigen instrument en wilt u deze nog vooraf laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij:

https://www.dpianoservice.be/piano-stemmen/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Antwerpen

Pianist inhuren in Antwerpen?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Antwerpen:

Alleraardigst Antwerpen

Aan de oever van de Schelde ligt de grootste gemeente van België: Antwerpen. Hier vind je een zeer omvangrijk havengebied wat, na Rotterdam, het grootste is van Europa.

Een gezellig terrasje of bijzondere bezienswaardigheden? De rijke historie van Antwerpen maken de stad absoluut de moeite waard om te bezoeken. Verken de mooie gebouwen, kerken en talrijke musea. Proef de overheerlijke échte Belgische chocolade of een lekker gebrouwen Antwerps biertje. Antwerpen is de ideale stad voor een weekendje weg.

Antwerpen dankt zijn naam aan een leuke volkslegende. Het vertelt het verhaal van reus DruonAntigoon die heerser was over de stad en de Schelde. Hij eiste veel geld van iedere schipper die over de Schelde wilde varen. Wanneer de schipper dit niet kon of wilde betalen werd zijn hand er af gehakt. Silvius Brabo, een Romeinse krijger, had schoon genoeg van deze brute reus. Hij ging een gevecht met hem aan, won en doodde de reus. Vervolgens hakte hij diens hand af en wierp deze in de Schelde. De bevolking was eindelijk bevrijd van het barbaarse bewind van de reus en noemde de stad ‘Antwerpen’…..afgeleid van ‘hand werpen’. Op de grote Markt staat een bronzen beeld met fontein van Silvius Brabo die de hand van de reus weg werpt.

In Antwerpen vind je tevens de diamantwijk, oftewel ‘Diamond Square Mile’. De stad staat hierom wereldwijd bekend. Diamantairs en juweliers tonen hun mooiste waar en een bont gezelschap van allerlei nationaliteiten loopt druk onderhandelend door de straten op zoek naar een mooie deal.

Sight-seeing Antwerpen

Omdat er in Antwerpen zoveel te zien en te doen is, vind je hieronder een greep uit de bekendste bezienswaardigheden.

 • De Onze Lieve Vrouwekathedraal 
  Met een toren van maar liefst 123 meter kun je deze kathedraal niet missen. Zowel buiten als binnen een pracht om te bekijken. Binnen vind je werken van Rubens.
 • Het Centraal Station 
  Absoluut een must om te bekijken, ook als je niet met de trein reist. Een van de mooiste stations ter wereld. Bovendien staat het station midden in de Diamantwijk. Sinds 1975 is het een officieel beschermd monument.
 • De Grote Markt 
  De grote markt is het middelpunt van de stad. Hier vind je gezellige terrasjes, restaurants en cafeetjes. De Brabofontein en mooie gildehuizen zijn hier ook te bezichtigen.
 • De Antwerpse Zoo 
  Dit is een prachtige 19eeeuwse stadsdierentuin. Sinds 1983 een beschermd monument met tevens een grote tuin met bijzondere boomsoorten.
 • Het Rubenshuis 
  Het Rubenshuis geeft je een beeld van het leven en werken van Peter Paul Rubens, de bekende schilder die het grootste gedeelte in dit huis in Antwerpen woonde en ook overleed.
 • Het Diamantmuseum 
  Dit museum toont je alles over het bewerken en de winning van diamanten. Als bekendste Diamantstad kan dit museum natuurlijk niet ontbreken. Er is veel moois te bewonderen.
 • Chocolate Nation 
  De Chocolate Nation het grootste chocolademuseum ter wereld. Treed binnen in de magische wereld van chocolade….leer alles over deze lekkernij. Proef, ruik en geniet!
 • De Theaterbuurt
  De Theaterbuurt of het Quartier Latin is een wijk in het centrum van Antwerpen in de buurt van de bekende Vogelmarkt. Deze wijk is vooral bekend voor de diverse schouwburgen en de bijbehorende restaurants en cafés. Een gekende uitgangsbuurt waar onder andere ook de Borlaschouwburg te vinden is.

Culinair verrassend Antwerpen

Al sinds de 16de eeuw worden er via de haven kruiden, specerijen, voedingsmiddelen en dranken van over de hele wereld Antwerpen binnen gevaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Antwerpse gastronomie zo divers is. Vele exotische, maar ook Belgische eetgelegenheden zijn er in de stad te vinden. Struin eens over de Groenplaats en de Grote Markt, het Eilandje of op het Zuid….er is gegarandeerd iets voor jouw smaak te vinden!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Gent
Pianist Brussel
Pianist Breda
Pianist boeken/inhuren