Pianist Antwerpen boeken of huren

Pianist gezocht in Antwerpen?

Pianist Antwerpen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Antwerpen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Antwerpen, pianist boeken of inhuren in Antwerpen

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Antwerpen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas tijdens het optreden op u eigen instrument en wilt u deze nog vooraf laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij:

https://www.dpianoservice.be/piano-stemmen/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, pianist gezocht
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Antwerpen

Alleraardigst Antwerpen

Aan de oever van de Schelde ligt de grootste gemeente van België: Antwerpen. Hier vind je een zeer omvangrijk havengebied wat, na Rotterdam, het grootste is van Europa.

Een gezellig terrasje of bijzondere bezienswaardigheden? De rijke historie van Antwerpen maken de stad absoluut de moeite waard om te bezoeken. Verken de mooie gebouwen, kerken en talrijke musea. Proef de overheerlijke échte Belgische chocolade of een lekker gebrouwen Antwerps biertje. Antwerpen is de ideale stad voor een weekendje weg.

Antwerpen dankt zijn naam aan een leuke volkslegende. Het vertelt het verhaal van reus DruonAntigoon die heerser was over de stad en de Schelde. Hij eiste veel geld van iedere schipper die over de Schelde wilde varen. Wanneer de schipper dit niet kon of wilde betalen werd zijn hand er af gehakt. Silvius Brabo, een Romeinse krijger, had schoon genoeg van deze brute reus. Hij ging een gevecht met hem aan, won en doodde de reus. Vervolgens hakte hij diens hand af en wierp deze in de Schelde. De bevolking was eindelijk bevrijd van het barbaarse bewind van de reus en noemde de stad ‘Antwerpen’…..afgeleid van ‘hand werpen’. Op de grote Markt staat een bronzen beeld met fontein van Silvius Brabo die de hand van de reus weg werpt.

In Antwerpen vind je tevens de diamantwijk, oftewel ‘Diamond Square Mile’. De stad staat hierom wereldwijd bekend. Diamantairs en juweliers tonen hun mooiste waar en een bont gezelschap van allerlei nationaliteiten loopt druk onderhandelend door de straten op zoek naar een mooie deal.

Sight-seeing Antwerpen

Omdat er in Antwerpen zoveel te zien en te doen is, vind je hieronder een greep uit de bekendste bezienswaardigheden.

*  De Onze Lieve Vrouwekathedraal 
Met een toren van maar liefst 123 meter kun je deze kathedraal niet missen. Zowel buiten als binnen een pracht om te bekijken. Binnen vind je werken van Rubens.

* Het Centraal Station 
Absoluut een must om te bekijken, ook als je niet met de trein reist. Een van de mooiste stations ter wereld. Bovendien staat het station midden in de Diamantwijk. Sinds 1975 is het een officieel beschermd monument.

* De Grote Markt 
De grote markt is het middelpunt van de stad. Hier vind je gezellige terrasjes, restaurants en cafeetjes. De Brabofontein en mooie gildehuizen zijn hier ook te bezichtigen.

* De Antwerpse Zoo 
Dit is een prachtige 19eeeuwse stadsdierentuin. Sinds 1983 een beschermd monument met tevens een grote tuin met bijzondere boomsoorten.

* Het Rubenshuis 
Het Rubenshuis geeft je een beeld van het leven en werken van Peter Paul Rubens, de bekende schilder die het grootste gedeelte in dit huis in Antwerpen woonde en ook overleed.

* Het Diamantmuseum 
Dit museum toont je alles over het bewerken en de winning van diamanten. Als bekendste Diamantstad kan dit museum natuurlijk niet ontbreken. Er is veel moois te bewonderen.

* Chocolate Nation 
De Chocolate Nation het grootste chocolademuseum ter wereld. Treed binnen in de magische wereld van chocolade….leer alles over deze lekkernij. Proef, ruik en geniet!

* De Theaterbuurt
De Theaterbuurt of het Quartier Latin is een wijk in het centrum van Antwerpen in de buurt van de bekende Vogelmarkt. Deze wijk is vooral bekend voor de diverse schouwburgen en de bijbehorende restaurants en cafés. Een gekende uitgangsbuurt waar onder andere ook de Borlaschouwburg te vinden is.

Antwerpen eten

Culinair verrassend Antwerpen

Al sinds de 16de eeuw worden er via de haven kruiden, specerijen, voedingsmiddelen en dranken van over de hele wereld Antwerpen binnen gevaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Antwerpse gastronomie zo divers is. Vele exotische, maar ook Belgische eetgelegenheden zijn er in de stad te vinden. Struin eens over de Groenplaats en de Grote Markt, het Eilandje of op het Zuid….er is gegarandeerd iets voor jouw smaak te vinden!