Pianist gezocht in Gent?

Pianist Gent: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Gent boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Gent, pianist boeken of inhuren in Gent

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Gent een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Gent

Gemoedelijk Gent

Al in de Keltische tijd was er sprake van bewoning in de monding van de Schelde en de Leie en hieruit ontstond de stad Gent, afstammend van het Keltische woord Ganda(monding).

Eeuwenlang was Gent de belangrijkste stad voor de productie van laken, vlas en katoen.

Deze rijkelijk bloeiende industrie en de, reeds vanaf de zevende eeuw aanwezige abdijen van Sint Baafs en Sint Pieters, hielpen de stad mee groeien en vormen.

En zo is Gent vandaag de dag uitgegroeid tot een heerlijke, gemoedelijke stad die zeer toegankelijk en overzichtelijk is. Zeker als je er als toerist een paar daagjes wil vertoeven. In het grotendeels autovrije historische centrum is hierdoor een rust ontstaan die ergens anders vrijwel niet te vinden is. Voeg die rust toe aan de Gentse gemoedelijkheid en je hebt een heerlijke ontspannen sfeer voo reen stad.  

 

Verder heeft Gent heel veel te bieden op het gebied van historische gebouwen en pleinen, vele musea en heerlijke terrasjes en restaurants.

Gent zien en beleven

Ga op ontdekking in Gent en laat je verwonderen door de vele bezienswaardigheden die, door de heerlijke compactheid van de stad, allemaal op loopafstand liggen. Hier een kleine greep uit plekken die je absoluut gezien moet hebben:

* Belfort

Als je een van een geweldig uitzicht over Gent wil genieten is het absoluut een aanrader om de 95 meter hoge belforttoren te beklimmen. Bovenop de toren staat een draak die over de stad waakt.

* Sint Baafs kathedraal

Deze kathedraal, die oorspronkelijk uit de 12de eeuw stamt, is historisch zeer waardevol doordat er in de kerk prachtige kunstwerken te bewonderen zijn. Zoals bijvoorbeeld “De aanbidding van het Lam Gods” van Jan van Eyck. Verder bevinden zich in de toren 7 klokken met een gezamenlijk gewicht van maar liefst 5500kg. Dat geeft heel wat om naar te luisteren.

* Oude dokken

Op zoek naar een kunstzinnige plek aan het water? De Oude Dokken doen tegenwoordig dienst als podium voor tentoonstellingen, concerten en allerlei andere gelegenheden. Ook is er o.a. een eetgelegenheid en een strand te vinden.

* De Graslei en Korenlei

De binnenwateren van Gent vormen samen met rivier de Leie een prachtige afwisseling in het stadsbeeld van Gent. Het staat rondom deze wateren vol met historische gebouwen uit de Middeleeuwen en in de zomer zijn er genoeg terrasjes om vanaf de waterkant te kunnen genieten.

* Musea

Verlies je lekker in de vele musea van Gent zoals o.a. het Museum voor Schone Kunsten, Kunsthal Sint Pietersabdij, Design Museum Gent, Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen of leer over de historie en het ontstaan van Gent in het Stadsmuseum. Als je goed zoekt vind je er vast nog een paar meer.

* Vlaamse Opera

Om een opera-gebouw met allure te zien is een bezoek aan de Vlaamse Opera een absolute must. Het is een zeer royaal, bijna koninklijk gebouw met ruim 1000 zitplaatsen. Bekijk eens de 3 meter doorsnee kroonluchter in de Theaterzaal…een lust voor het oog.

Shoppen

Lekker snuffelen in winkeltjes? Ook hiervoor zit je goed in Gent. Naast de meer gangbare winkels in de Lange Munt en de Veldstraat moet je beslist ook eens in de kleine zijstraatjes een kijkje nemen. Brocante, strips, antiek en veel andere snuisterijtjes zul je vast tegenkomen in de Baudelostraat, Oudburgen de Serpenstraat. Zoek je wat meer hedendaags? Breng een bezoekje aan het nieuwe winkelcentrum in industriële stijl bij Dok Noord.

pianist Gent stadspagina foto 1
pianist gent stadspagina foto 2

Culinair Gent

Een echte lekkerbek? Dan tref je het zeker in Gent. Gent staat voor goed leven, eten en drinken zoals een echte Bourgondiër betaamt. Laat je verrassen door de culinaire diversiteit van de stad en verwen je smaakpapillen in één van de vele veggie-restaurants waar Gent zo bekend om staat. Wijnbars, cafés, cocktailbars en sterrenrestaurants…je vindt het allemaal in Gent. Proef en geniet!

Nu bellen