Pianist Gent

Pianist gezocht in Gent?

Wilt u graag een pianist in Gent boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Gent

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Gent, Pianist Gent boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Gent een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Gent

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Ontspannen sfeer!

– “Thomas speelde piano op het 81ste verjaardagsfeestje van mijn moeder. Omdat mijn moeder dementie heeft, was het belangrijk om iemand te vinden die haar favoriete liedjes uit de jaren 50 kent en een ontspannen sfeer kan aanmoedigen. Ze had een heerlijke tijd en genoot van het meezingen met haar favoriete liedjes. Hij paste heel goed bij ons en hield mijn moeder betrokken en onze gasten vermaakt. Thomas was zeer goed voorbereid met een goede lijst met nummers en een zeer aangename houding die het feest tot een succes maakte.”

Jurgen


Zeer breed repertoire!

– “We hadden Thomas geboekt om te spelen op ons bedrijfskerstfeest en wat was het een succes. Hij ontving ons met kerstmuziek toen we binnenkwamen en ging daarna over op een zeer breed repertoire met liedjes waarmee we konden meezingen. We begonnen met Bohemian Rhapsody en wat hadden we plezier! Thomas was erg meegaand en een geweldige pianist. We zouden hem zo weer inhuren!” 

Camiel

Tot tranen toe geroerd!

– “We hebben Thomas ingehuurd om op de Steinway vleugel van mijn grootmoeder te spelen voor het gouden jubileum van mijn ouders. Hij gaf de avond een magische sfeer en bracht familieleden tot tranen met een stuk van Beethoven, een persoonlijke favoriet van onze overleden oom. Onze gasten zeiden de hele avond dat ze van de muziek genoten, en mijn vader, een scherpzinnige muziekliefhebber, merkte me de volgende dag op hoe fantastisch Thomas speelde. Thomas is een zeer begaafd muzikant en u hoeft absoluut niet te twijfelen om hem te boeken.”

Maaike


Fantastische ervaring!

– “Thomas is absoluut de beste keuze voor een pianist voor feesten en evenementen. Hij speelt niet alleen mooie muziek, maar heeft ook veel ervaring met feesten als de mijne. Hij kent alle nummers die we hebben aangevraagd, weet wanneer hij moet stoppen, starten, het volume moet verhogen of versnellen of vertragen. Thomas heeft de ervaring, tact en het vermogen om te werken met alles wat zich voordoet. Bovendien is hij uiterst vriendelijk en flexibel. Ik beveel Thomas ten zeerste aan – hij is echt de beste keuze voor een feest. Van start tot finish was het een echte fantastische ervaring. Magnifiek!”

Michelle


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Gent

Pianist inhuren in Gent?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Gent:

Gemoedelijk Gent

Al in de Keltische tijd was er sprake van bewoning in de monding van de Schelde en de Leie en hieruit ontstond de stad Gent, afstammend van het Keltische woord Ganda(monding).

Eeuwenlang was Gent de belangrijkste stad voor de productie van laken, vlas en katoen.

Deze rijkelijk bloeiende industrie en de, reeds vanaf de zevende eeuw aanwezige abdijen van Sint Baafs en Sint Pieters, hielpen de stad mee groeien en vormen.

En zo is Gent vandaag de dag uitgegroeid tot een heerlijke, gemoedelijke stad die zeer toegankelijk en overzichtelijk is. Zeker als je er als toerist een paar daagjes wil vertoeven. In het grotendeels autovrije historische centrum is hierdoor een rust ontstaan die ergens anders vrijwel niet te vinden is. Voeg die rust toe aan de Gentse gemoedelijkheid en je hebt een heerlijke ontspannen sfeer voo reen stad.  

Verder heeft Gent heel veel te bieden op het gebied van historische gebouwen en pleinen, vele musea en heerlijke terrasjes en restaurants.

Gent zien en beleven

Ga op ontdekking in Gent en laat je verwonderen door de vele bezienswaardigheden die, door de heerlijke compactheid van de stad, allemaal op loopafstand liggen. Hier een kleine greep uit plekken die je absoluut gezien moet hebben:

  • Belfort

Als je een van een geweldig uitzicht over Gent wil genieten is het absoluut een aanrader om de 95 meter hoge belforttoren te beklimmen. Bovenop de toren staat een draak die over de stad waakt.

  • Sint Baafs kathedraal

Deze kathedraal, die oorspronkelijk uit de 12de eeuw stamt, is historisch zeer waardevol doordat er in de kerk prachtige kunstwerken te bewonderen zijn. Zoals bijvoorbeeld “De aanbidding van het Lam Gods” van Jan van Eyck. Verder bevinden zich in de toren 7 klokken met een gezamenlijk gewicht van maar liefst 5500kg. Dat geeft heel wat om naar te luisteren.

  • Oude dokken

Op zoek naar een kunstzinnige plek aan het water? De Oude Dokken doen tegenwoordig dienst als podium voor tentoonstellingen, concerten en allerlei andere gelegenheden. Ook is er o.a. een eetgelegenheid en een strand te vinden.

  • De Graslei en Korenlei

De binnenwateren van Gent vormen samen met rivier de Leie een prachtige afwisseling in het stadsbeeld van Gent. Het staat rondom deze wateren vol met historische gebouwen uit de Middeleeuwen en in de zomer zijn er genoeg terrasjes om vanaf de waterkant te kunnen genieten.

  • Musea

Verlies je lekker in de vele musea van Gent zoals o.a. het Museum voor Schone Kunsten, Kunsthal Sint Pietersabdij, Design Museum Gent, Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen of leer over de historie en het ontstaan van Gent in het Stadsmuseum. Als je goed zoekt vind je er vast nog een paar meer.

  • Vlaamse Opera

Om een opera-gebouw met allure te zien is een bezoek aan de Vlaamse Opera een absolute must. Het is een zeer royaal, bijna koninklijk gebouw met ruim 1000 zitplaatsen. Bekijk eens de 3 meter doorsnee kroonluchter in de Theaterzaal…een lust voor het oog.

Shoppen

Lekker snuffelen in winkeltjes? Ook hiervoor zit je goed in Gent. Naast de meer gangbare winkels in de Lange Munt en de Veldstraat moet je beslist ook eens in de kleine zijstraatjes een kijkje nemen. Brocante, strips, antiek en veel andere snuisterijtjes zul je vast tegenkomen in de Baudelostraat, Oudburgen de Serpenstraat. Zoek je wat meer hedendaags? Breng een bezoekje aan het nieuwe winkelcentrum in industriële stijl bij Dok Noord.

Culinair Gent

Een echte lekkerbek? Dan tref je het zeker in Gent. Gent staat voor goed leven, eten en drinken zoals een echte Bourgondiër betaamt. Laat je verrassen door de culinaire diversiteit van de stad en verwen je smaakpapillen in één van de vele veggie-restaurants waar Gent zo bekend om staat. Wijnbars, cafés, cocktailbars en sterrenrestaurants…je vindt het allemaal in Gent. Proef en geniet!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Antwerpen
Pianist Brugge
Pianist Brussel
Pianist boeken/inhuren