Pianist Leeuwarden boeken

Pianist gezocht in Leeuwarden?

Pianist Leeuwarden: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Leeuwarden boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leeuwarden, pianist boeken of inhuren in Leeuwarden

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leeuwarden een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Komt Thomas spelen op uw éigen piano of vleugel, en laat u die graag nog even van te voren stemmen en/of repareren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://pianostemmen.frl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Leeuwarden

Levendig Leeuwarden

De vroegste vermelding van Leeuwarden stamt al uit de elfde eeuw. Door de eeuwen heen groeide Leeuwarden gestaag en al in 1504 werd het verkozen tot hoofdstad van Friesland. Inmiddels is Leeuwarden een mooie en deftige stad geworden waar je je ook nog eens prima kan vermaken. Laten we eens kijken hoe je tijdens een bezoek aan Leeuwarden het maximale uit je tijd kunt halen…

Leeuwarden oude centrum binnenstad

Bezienswaardigheden Leeuwarden

* Jacobijnerkerk
Iets wat je in Leeuwarden niet mag overslaan is een bezoek aan de grote of ook wel de Jacobijnerkerk. De bouw van deze kerk duurde van 1300 tot 1500 en dit is dan ook het oudste monument van Leeuwarden. Niet alleen is een bezichtiging van de binnen zowel als buitenkant van deze kerk aan te raden; tevens kunt u hier ook genieten van prachtige orgelconcerten.

* Prinsentuin
Een ander schitterend plekje in Leeuwarden waar je even heerlijk op adem kunt komen is de Prinsentuin. Deze tuin werd in de 17e eeuw aangelegd door prins Willem Frederik van Nassau en werd 150 jaar later geschonken aan de bevolking van Leeuwarden. De bijbehorende jachthaven is een ideale passantenplek voor watersportliefhebbers. Net zoals in de Jacobijnerkerk komen ook de muziekliefhebbers hier aan hun trekken; in de zomermaanden worden hier de ‘Prinsentuinconcerten’ gegeven.

* Princessehof

Direct grenzend aan de Prinsentuin vindt je het Princessehof. Dit 18e eeuwse stadspaleis fungeert tevens als museum. Twee exposities op de begane grond geven een leuke kijk op het leven van twee beroemde inwoners van dit paleis, nl Maria Louise Van Hessen-Kassel (Voorouders van de Oranjes), en van de in 1898 in hetzelfde pand geboren graficus M.C. Escher.

Leeuwarden musea

Leeuwarden heeft een aantal leuke lokale musea die zeker een bezoekje waard zijn. Ben jij dus die museumliefhebber? Neem dan eens een kijkje in bijvoorbeeld het:

Culinair genieten in Leeuwarden

In Leeuwarden bruist het in de straten van de culinaire mogelijkheden, maar de Nieuwestad is de bruisendste straat van allemaal. Hier vind je veel gezellige restaurants en cafés, zoals ook rijksmonument De Waag. In dit rijksmonument in nu het geliefde lunchcafé De Stadswaag te vinden.

Wat een zeker zeer bijzondere eet-ervaring zal zijn is een maaltijd nuttigen bij ‘Proefverlof’. Dit eetlokaal serveert biologische gerechten in de oude gevangenis. Ook een aanrader: private dining in één van de oude cellen. Als u in uw eentje gaat eten kunt u een plekje reserveren aan de inmate-tafel. De perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Nu bellen