Pianist Leeuwarden boeken

Pianist gezocht in Leeuwarden?

Wilt u graag een pianist in Leeuwarden boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Leeuwarden

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leeuwarden, Pianist Leeuwarden boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leeuwarden een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Leeuwarden

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Gewoon een meesterpianist!

– “Thomas is gewoon een meesterpianist! Niet alleen dat, hij ging tot het uiterste om ervoor te zorgen dat aan al onze muzikale wensen werd voldaan. Hij is alles wat je verwacht. Precies zoals je ziet op zijn video’s, maar dan nog beter. Als je de kans hebt Thomas te boeken, doe het!”

Mark


Super om mee samen te werken!

– “Beste Thomas, kerel…. Je maakte mijn avond tot een fantastisch spektakel! Je muziek was fantastisch en je bent gewoon SUPER om mee samen te werken. Ik wil je nogmaals enorm bedanken en hoop dat het niet de laatste keer was dat ik je zag. Ook van mijn gasten krijg je de hartelijke groeten; ze hebben je show en kunsten enorm bewonderd! Succes!” 

John

Eersteklas evenement!

– “We hadden het genoegen Thomas te laten spelen op onze cocktailparty. Hij is een professionele, vriendelijke en goede pianist. Hij was in staat om veel verschillende muziekgenres en verzoeknummers te spelen. Al onze gasten genoten enorm van zijn muziek en hij maakte van ons feest een eersteklas evenement! Bedankt Thomas!”

Priscilla


Geweldige huwelijksochtend!

– “Sommige mensen vergeten misschien hoe muziek een sfeer kan creëren. Veel krachtiger dan kleuren, bloemen of versieringen. Thomas zijn professionaliteit, aanpassingsvermogen en vooral zijn MUZIKALITEIT, maakten onze hele huwelijksochtend gewoon geweldig!”

Ellen


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Komt Thomas spelen op uw éigen piano of vleugel, en laat u die graag nog even van te voren stemmen en/of repareren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://pianostemmen.frl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Leeuwarden

Pianist inhuren in Leeuwarden/ Friesland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Leeuwarden:

Levendig Leeuwarden

De vroegste vermelding van Leeuwarden stamt al uit de elfde eeuw. Door de eeuwen heen groeide Leeuwarden gestaag en al in 1504 werd het verkozen tot hoofdstad van Friesland. Inmiddels is Leeuwarden een mooie en deftige stad geworden waar je je ook nog eens prima kan vermaken. Laten we eens kijken hoe je tijdens een bezoek aan Leeuwarden het maximale uit je tijd kunt halen…

Bezienswaardigheden Leeuwarden

 • Jacobijnerkerk

  Iets wat je in Leeuwarden niet mag overslaan is een bezoek aan de grote of ook wel de Jacobijnerkerk. De bouw van deze kerk duurde van 1300 tot 1500 en dit is dan ook het oudste monument van Leeuwarden. Niet alleen is een bezichtiging van de binnen zowel als buitenkant van deze kerk aan te raden; tevens kunt u hier ook genieten van prachtige orgelconcerten.
 • Prinsentuin

  Een ander schitterend plekje in Leeuwarden waar je even heerlijk op adem kunt komen is de Prinsentuin. Deze tuin werd in de 17e eeuw aangelegd door prins Willem Frederik van Nassau en werd 150 jaar later geschonken aan de bevolking van Leeuwarden. De bijbehorende jachthaven is een ideale passantenplek voor watersportliefhebbers. Net zoals in de Jacobijnerkerk komen ook de muziekliefhebbers hier aan hun trekken; in de zomermaanden worden hier de ‘Prinsentuinconcerten’ gegeven.
 • Princessehof

  Direct grenzend aan de Prinsentuin vindt je het Princessehof. Dit 18e eeuwse stadspaleis fungeert tevens als museum. Twee exposities op de begane grond geven een leuke kijk op het leven van twee beroemde inwoners van dit paleis, nl Maria Louise Van Hessen-Kassel (Voorouders van de Oranjes), en van de in 1898 in hetzelfde pand geboren graficus M.C. Escher.

Leeuwarden musea

Leeuwarden heeft een aantal leuke lokale musea die zeker een bezoekje waard zijn. Ben jij dus die museumliefhebber? Neem dan eens een kijkje in bijvoorbeeld het:

 • Fries Museum 
 • Natuurmuseum Fryslân 
 • Museumhuis van Eysinga
 • t Andere Museum
 • Pier Pander Museum 

Culinair genieten in Leeuwarden

In Leeuwarden bruist het in de straten van de culinaire mogelijkheden, maar de Nieuwestad is de bruisendste straat van allemaal. Hier vind je veel gezellige restaurants en cafés, zoals ook rijksmonument De Waag. In dit rijksmonument in nu het geliefde lunchcafé De Stadswaag te vinden.

Wat een zeker zeer bijzondere eet-ervaring zal zijn is een maaltijd nuttigen bij ‘Proefverlof’. Dit eetlokaal serveert biologische gerechten in de oude gevangenis. Ook een aanrader: private dining in één van de oude cellen. Als u in uw eentje gaat eten kunt u een plekje reserveren aan de inmate-tafel. De perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Assen
Pianist Groningen
Pianist Zwolle
Pianist boeken/inhuren