Pianist Groningen

Pianist gezocht in Groningen?

Pianist Groningen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Groningen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Groningen, pianist boeken of inhuren in Groningen

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Groningen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Komt Thomas pianospelen op uw éigen instrument en wilt u deze van te voren nog graag laten stemmen/reviseren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://www.steenhuispiano.nl/service/piano-stemmen/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Groningen

Geweldig Groningen

Hoewel Groningen officiëel de jongste stad van Nederland is, valt dit niet zo een-twee-drie op te merken. Wandelend door de stad zie je om de haverklap nog schitterende Patriciërshuizen van 4 á 5 honderd jaar oud, toen de stad Groningen tijdens de gouden eeuw hoogtij vierde. Ook de pittoreske half verborgen begijnenhofjes zullen tijdens een goede stadswandeling niet onopgemerkt blijven. Maar wat heeft deze bijzondere stad nog meer te bieden?

Groningen gekleurde huizen

Bezienswaardigheden Groningen

* Martinitoren
De Martinitoren (ook wel D’Olle Grieze, in de volksmond) mag met recht de trots van Groningen genoemd worden. Met z’n 96,8m haalt-ie de 100m nét niet maar dat mag de pret niet drukken.
Bijzonder aan de Martinitoren zijn o.a. de luidklokken – in de toren bevindt zich een gelui van 12 klokken; na de Domtoren in Utrecht het grootste van Nederland. Het beklimmen van dit bijzondere monument is ook mogelijk – bereik na 255 treden de top en beloon uzelf met een schitterend uitzicht over de stad Groningen en omtrek.

 

* Forum Groningen
Recentelijk opende het Forum Groningen zijn deuren. Dit gebouw is een schoolvoorbeeld van de mogelijkheden van moderne architectuur en bevat onder meer een bioscoop, een bibliotheek, meerdere restaurants en verscheidene exposities. Het uitzicht vanaf het dak is, hoewel niet zo hoog als de Martinitoren toch ook zeker de moeite waard!

* Hoornse Plas

Het mooie van een relatief geïsoleerde stad als Groningen is dat er nog veel mooie natuur in de nabije omgeving te vinden is.
De Hoornse plas is hier een goed voorbeeld van. Niet alleen kan je hier mooie wandelingen maken, maar tijdens warm zomers weer kan er ook een lekkere duik genomen worden.

Groningen musea

Een kunst en/of museumliefhebber hoeft in Groningen niet veel moeite te doen om een leuke tentoonstelling te vinden. Hieronder een greep uit de Groningse musea:

Culinair genieten in Groningen

Een ander voordeel van Groningen als studentenstad is dat uit eten gaan redelijk betaalbaar is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u niet ook luxe en gastronomisch kunt gaan dineren; deze stad heeft het namelijk allemaal! Vanzelfsprekend vindt u in het centrum genoeg gezellige en knusse restaurantjes, maar andere leuke en aparte buurten in Groningen om te eten zijn o.a. de Oosterpoortbuurt, de Korrewegwijk en de Oranjebuurt.

* TIP: Pianist in Groningen boeken op locatie? voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique diner kunt u zeer goed terecht bij:

Het Schimmelpenninckhuys

Nu bellen