Pianist Groningen

Pianist gezocht in Groningen?

Wilt u graag een pianist in Groningen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Groningen

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Groningen, Pianist Groningen boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Groningen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Groningen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Absoluut aan te bevelen!

– “Thomas was perfect. Hij was professioneel en vriendelijk en voegde iets heel speciaals toe aan onze grote dag. Ik was verbaasd over het scala aan muziek dat hij kon spelen en onze gasten merkten op wat een genot hij was, zowel om naar te luisteren als naar te kijken, aangezien hij er duidelijk van hield om piano te spelen en zulke prachtige muziek te maken. Hij was punctueel, slim en meegaand en ik zou hem absoluut aan iedereen aanbevelen. Bedankt Thomas!”

Alwin


Spijker op z’n kop!

– “Je vraagt ​​je af of je Thomas Alexander wilt boeken voor jouw evenement? Dan is mijn advies aan jou om hem meteen te boeken! Thomas is een ongelooflijk getalenteerde pianist en hij overtrof al onze verwachtingen toen hij op onze bruiloft speelde. Hij was gewoon fantastisch en in termen van het vastleggen van de juiste sfeer die we wilden voor onze bruiloft, sloeg hij absoluut de spijker op zijn kop. We vroegen om een ​​mix van moderne muziek en ballads, easy-listening en film/tv thema tunes. Onze gasten hielden absoluut van hem en toen mensen erachter kwamen dat hij ook verzoeken deed, liet hij ze letterlijk in de rij staan ​​… en hij kan alles spelen wat je maar kunt bedenken. Als klap op de vuurpijl is Thomas ook een heel aardige vent en deed hij zijn uiterste best om onze dag speciaal te maken. We hadden niets meer kunnen vragen en ik zou zeggen dat het geld dat we aan Thomas hebben uitgegeven de beste investering was die we voor de hele bruiloft hebben gedaan. We proberen nu een ander evenement te bedenken dat we kunnen houden, zodat we hem kunnen boeken om weer voor ons te komen spelen!” 

Zoë

Overweldigend en fantastisch!

– “WAUW. Je was geweldig – kan je niet genoeg bedanken voor afgelopen zaterdag. Ik geef toe, ik had wat zenuwen over de vraag of de pianobar opzet zou werken (ongebruikelijk op een bruiloft), maar toen ik de zaal binnenkwam en iedereen met je hoorde zingen, nummers aanvragen en dansen alsof het een disco was, was ik overweldigd. Je spel was fantastisch en, net zo belangrijk, de manier waarop je met onze gasten omging en de set ‘bewerkte’ was tevens fantastisch. Voor een dag met geweldige herinneringen denk ik dat het succes van de pianobar misschien wel het beste is, en bedankt dat ik dat laatste nummer met je mocht zingen – het is een van mijn favoriete nummers. Ik denk dat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben gekregen en je hebt echt bijgedragen om onze dag zo prachtig mooi te maken.”

Elsa


Heel erg bedankt!

– “Hallo Thomas…even een berichtje om je heel erg te bedanken voor je fantastische pianospel op ons 25-jarig huwelijksfeest! Vanaf het begin heb je ons enorm geholpen, en we waren erg blij met hoe je ‘betrokken raakte’ en zulke waardevolle suggesties deed voorafgaand aan onze feestdag. Omdat we meer ‘pop’muziekhadden gekozen, wisten we niet zeker hoe het zich zou vertalen in een pianosolo, en jouw geruststelling hierover was van onschatbare waarde. Je stond ontzettend open voor onze ideeën. Onnodig te zeggen dat je pianospel fantastisch was, en de muziek die we hadden gekozen klonk fantastisch. Veel van onze gasten gaven ook aan hoeveel ze genoten van het uitgebreide repertoire. We waren onder de indruk van hoe netjes gekleed je was en duidelijk de moeite deed om bij het soort evenement te passen – dit is zo belangrijk. Je was attent, beleefd, spraakzaam en erg leuk.”

Noëlle


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Komt Thomas pianospelen op uw éigen instrument en wilt u deze van te voren nog graag laten stemmen/reviseren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://www.steenhuispiano.nl/service/piano-stemmen/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Groningen

Pianist inhuren in Groningen?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Groningen:

Geweldig Groningen

Hoewel Groningen officiëel de jongste stad van Nederland is, valt dit niet zo een-twee-drie op te merken. Wandelend door de stad zie je om de haverklap nog schitterende Patriciërshuizen van 4 á 5 honderd jaar oud, toen de stad Groningen tijdens de gouden eeuw hoogtij vierde. Ook de pittoreske half verborgen begijnenhofjes zullen tijdens een goede stadswandeling niet onopgemerkt blijven. Maar wat heeft deze bijzondere stad nog meer te bieden?

Bezienswaardigheden Groningen

 • Martinitoren

  De Martinitoren (ook wel D’Olle Grieze, in de volksmond) mag met recht de trots van Groningen genoemd worden. Met z’n 96,8m haalt-ie de 100m nét niet maar dat mag de pret niet drukken.
  Bijzonder aan de Martinitoren zijn o.a. de luidklokken – in de toren bevindt zich een gelui van 12 klokken; na de Domtoren in Utrecht het grootste van Nederland. Het beklimmen van dit bijzondere monument is ook mogelijk – bereik na 255 treden de top en beloon uzelf met een schitterend uitzicht over de stad Groningen en omtrek.
 • Forum Groningen

  Recentelijk opende het Forum Groningen zijn deuren. Dit gebouw is een schoolvoorbeeld van de mogelijkheden van moderne architectuur en bevat onder meer een bioscoop, een bibliotheek, meerdere restaurants en verscheidene exposities. Het uitzicht vanaf het dak is, hoewel niet zo hoog als de Martinitoren toch ook zeker de moeite waard!
 • Hoornse Plas

  Het mooie van een relatief geïsoleerde stad als Groningen is dat er nog veel mooie natuur in de nabije omgeving te vinden is.
  De Hoornse plas is hier een goed voorbeeld van. Niet alleen kan je hier mooie wandelingen maken, maar tijdens warm zomers weer kan er ook een lekkere duik genomen worden.

Groningen musea

Een kunst en/of museumliefhebber hoeft in Groningen niet veel moeite te doen om een leuke tentoonstelling te vinden. Hieronder een greep uit de Groningse musea:

 • Groninger museum
 • Noordelijk Scheepvaartmuseum
 • Universiteitsmuseum groningen
 • GRID Graphic museum Groningen
 • Victory museum 1940-1945
 • Gallery Noord

Culinair genieten in Groningen

Een ander voordeel van Groningen als studentenstad is dat uit eten gaan redelijk betaalbaar is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u niet ook luxe en gastronomisch kunt gaan dineren; deze stad heeft het namelijk allemaal! Vanzelfsprekend vindt u in het centrum genoeg gezellige en knusse restaurantjes, maar andere leuke en aparte buurten in Groningen om te eten zijn o.a. de Oosterpoortbuurt, de Korrewegwijk en de Oranjebuurt.

* TIP: Pianist in Groningen boeken op locatie? voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique diner kunt u zeer goed terecht bij:

Het Schimmelpenninckhuys


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Assen
Pianist Leeuwarden
Pianist Zwolle
Pianist boeken/inhuren