Pianist Assen boeken of inhuren

Pianist gezocht in Assen?

Wilt u graag een pianist in Assen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Assen

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Assen, Pianist Assen boeken of inhuren

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Assen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Assen

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Geniale pianovaardigheden!

– “Hallo Thomas, ik zou heel graag feedback willen geven over deze boeking voor ons huiskamerconcert. Thomas kwam op tijd, was uitstekend in zijn expertise en professionaliteit, en iedereen gaf zonder uitzondering uiterst positief commentaar op zijn werkelijk GENIALE pianovaardigheden en er waren veel mensen daar die piano konden spelen. Hij was fantastisch; nogmaals een heel erg bedankt van ons allemaal!”

Els


Onze dag heel speciaal gemaakt!

– “De communicatie was uitstekend, responstijden bijna onmiddellijk, als neurotische bruid had ik niet meer kunnen wensen. Thomas was erg behulpzaam en meegaand en begreep hoe belangrijk de kleine dingen zijn op je grote dag en je wilt dat alles perfect is – zelfs tot hij me vroeg of hij een voorkeur had voor welke kleur shirt hij droeg! Klinkt gek, maar het gaf me het gevoel dat hoewel het gewoon een ander optreden voor hem was, hij het op prijs stelde dat het een enorme deal voor me was en wilde helpen om het perfect te maken. Casual is niet cool als het gaat om het organiseren van een bruiloft en de paar e-mails die me geruststelden, waren onbetaalbaar! Hij was erg georganiseerd en professioneel en was blij om zelf aan de slag te gaan en flexibel te zijn omdat ik op de dag werd afgeleid. Thomas heeft onze dag echt heel speciaal gemaakt en ik kan hem niet sterk genoeg aanbevelen!” 

Laura

Niets was teveel moeite!

– “Laat me vermelden dat Thomas’ pianospel, samen met zijn charmante persoonlijkheid en vastberadenheid om te behagen, enorm werd gewaardeerd door niet alleen mij, maar ook door het vooraanstaande publiek van VIP’s die het evenement bijwoonden. Niets was teveel moeite voor hem, en zijn omarming van waar het eerbetoonprogramma over ging, samen met de professionele vaardigheid van zijn pianospel, heeft hem veel bewonderaars gewonnen, waarvan ik alleen maar kan hopen dat dit zich in de toekomst zal vertalen in meer werk voor hem . Geef mijn opmerkingen alstublieft door aan Thomas, samen met mijn eigen dank voor het helpen om het speciale evenement zo gedenkwaardig te maken.”

Mirjam


Blij met de professionaliteit en prestaties!

– “Ik was zeer tevreden over de service van Thomas Alexander. Correspondentie met hem was eenvoudig en alle e-mails werden snel en efficiënt beantwoord(zijn website zelf is overigens enorm gedetailleerd en beantwoordt al vele van uw vragen). De vragen die ik zelf nog had werden snel opgelost. We waren erg blij met de professionaliteit en prestaties van Thomas Alexander . We vroegen hem om een ​​nieuw deuntje te leren voor de eerste dans op onze bruiloft, een begeleiding bij het zingen van onze dochter. Hij zorgde er vooral voor dat hij onze vereisten kende en regelde zelfs een korte repetitie voor de receptiemaaltijd om ervoor te zorgen dat alles goed zou verlopen. Elke gast op de bruiloft merkte op hoe mooi de muziek was en hoe vriendelijk en beleefd Thomas was tijdens de avond. Bedankt Thomas voor het zo speciaal maken van deze grote dag!!”

Anita


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een veelzijdige pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Wilt u het instrument waar Thomas op mag spelen van te voren nog even laten stemmen? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Lansink Pianoservice:

https://www.lansinkpianoservice.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist assen

Pianist inhuren in Assen/Drenthe?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Assen:

Wat maakt Assen zo aantrekkelijk?

Hoewel Assen natuurlijk vrij noordelijk gelegen is, is het toch maar anderhalf uur rijden van Amsterdam en Schiphol.
Met de auto is Assen dus prima te doen, en aan parkeren bent u voor de hele dag minder kwijt dan in bijvoorbeeld Amsterdam voor een uur!

Drenthe staat bekend als dé wandel – en fietsprovincie van Nederland en de ligging van Assen is dan ook ideaal als uitvalsbasis voor een daguitje naar een van de vele schitterende natuurgebieden in de buurt.

Natuur

Allereerst is de stad Assen zelf erg groen van karakter, maar het heeft in de directe omgeving ook veel te bieden wat mooie natuur betreft.

Wanneer je door Assen wandelt (*aanbevolen wandeling: ‘Stad der Paleizen’) zie je vele wandelparken waar je in alle rust kunt genieten van de lommerrijke omgeving.

Bezoek ook eens de ‘Gouverneurstuin’. Dit schitterende park was ooit de tuin van de gouverneur van Drenthe. In de zomermaanden wordt hier elk jaar beeldende kunst tentoongesteld.

Net buiten de stad vindt u o.a. het Asserbos en de Baggelhuizerplas. Het Asserbos is een van de oudste bossen van Nederland en het gevoel dat u bekruipt wanneer u langs de eeuwenoude bomen loopt is werkelijk met geen pen te beschrijven.

De Baggelhuizerplas daarentegen is uitermate geschikt voor recreatief vertier.
Hier kun je niet alleen heerlijk zwemmen in natuurwater, maar de plas biedt ook een kabelbaan, glijbaan, vlonder en meer.

Ook biedt deze omgeving een volley – en voetbalveld, zodat ook de sportfanaten niets te kort hoeven komen.
Dit hele gebied is supergoed onderhouden en is óók nog eens voorzien van een kiosk, toiletten, picknick en barbecue plaats.

Het TT circuit van Assen

Over sportfanaten gesproken; een van de grootste trekpleisters van Assen is het bekende TT circuit. Dit spektakel trekt jaarlijks vele duizenden mensen.
Wanneer u van plan bent de TT te bezoeken, plan uw uitje dan goed vooruit.
Door de enorme drukte is alles minder goed bereikbaar en de nabije hotels zijn vaak al volgeboekt als u niet op tijd reserveert.

Assen Horeca

Voor overnachting(en) in Assen is 4-sterren hotel De Bonte Wever een prima keuze. Dit hotel heeft zóveel te bieden dat het eigenlijk meer weg heeft van een resort. Wilt u een pianist op locatie boeken in Assen? Ook hiervoor kunt u prima terecht bij de Bonte Wever.

In de Bonte Wever vindt u onder meer een:

  • Uitgaanscentrum met meerdere gezellige restaurants
  • Subtropisch zwembad met sauna
  • Bowlingbaan
  • Fitness centrum
  • Vergader en conferentiezalen

Winkelen

Hoewel Assen een relatief kleine stad is zijn zowel de grote als de kleine winkelketens goed vertegenwoordigd.
Goede plekken om lekker te winkelen in Assen zijn bijvoorbeeld De Brink en ‘T Forum.
Op vrijdag avond is het koopavond in Assen.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Groningen
Pianist Leeuwarden
Pianist Zwolle
Pianist boeken/inhuren