Pianist Assen boeken of inhuren

Pianist gezocht in Assen?

Pianist Assen: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Assen boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Assen, pianist boeken of inhuren in Assen

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Assen een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Wilt u het instrument waar Thomas op mag spelen van te voren nog even laten stemmen? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Lansink Pianoservice:

https://www.lansinkpianoservice.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Assen

Wat maakt Assen zo aantrekkelijk?

Hoewel Assen natuurlijk vrij noordelijk gelegen is, is het toch maar anderhalf uur rijden van Amsterdam en Schiphol.
Met de auto is Assen dus prima te doen, en aan parkeren bent u voor de hele dag minder kwijt dan in bijvoorbeeld Amsterdam voor een uur!

Drenthe staat bekend als dé wandel – en fietsprovincie van Nederland en de ligging van Assen is dan ook ideaal als uitvalsbasis voor een daguitje naar een van de vele schitterende natuurgebieden in de buurt.

Assen stadsfoto 1 , pianist boeken in Assen

Natuur

Allereerst is de stad Assen zelf erg groen van karakter, maar het heeft in de directe omgeving ook veel te bieden wat mooie natuur betreft.

Wanneer je door Assen wandelt (*aanbevolen wandeling: ‘Stad der Paleizen’) zie je vele wandelparken waar je in alle rust kunt genieten van de lommerrijke omgeving.

Bezoek ook eens de ‘Gouverneurstuin’. Dit schitterende park was ooit de tuin van de gouverneur van Drenthe. In de zomermaanden wordt hier elk jaar beeldende kunst tentoongesteld.

Net buiten de stad vindt u o.a. het Asserbos en de Baggelhuizerplas. Het Asserbos is een van de oudste bossen van Nederland en het gevoel dat u bekruipt wanneer u langs de eeuwenoude bomen loopt is werkelijk met geen pen te beschrijven.

De Baggelhuizerplas daarentegen is uitermate geschikt voor recreatief vertier.
Hier kun je niet alleen heerlijk zwemmen in natuurwater, maar de plas biedt ook een kabelbaan, glijbaan, vlonder en meer.

Ook biedt deze omgeving een volley – en voetbalveld, zodat ook de sportfanaten niets te kort hoeven komen.
Dit hele gebied is supergoed onderhouden en is óók nog eens voorzien van een kiosk, toiletten, picknick en barbecue plaats.

Het TT circuit van Assen

Over sportfanaten gesproken; een van de grootste trekpleisters van Assen is het bekende TT circuit. Dit spektakel trekt jaarlijks vele duizenden mensen.
Wanneer u van plan bent de TT te bezoeken, plan uw uitje dan goed vooruit.
Door de enorme drukte is alles minder goed bereikbaar en de nabije hotels zijn vaak al volgeboekt als u niet op tijd reserveert.

Motorrace op het TT circuit in Assen

Assen horeca

Voor overnachting(en) in Assen is 4-sterren hotel De Bonte Wever een prima keuze. Dit hotel heeft zóveel te bieden dat het eigenlijk meer weg heeft van een resort. Wilt u een pianist op locatie boeken in Assen? Ook hiervoor kunt u prima terecht bij de Bonte Wever.

In de Bonte Wever vindt u onder meer een:

Winkelen

Hoewel Assen een relatief kleine stad is zijn zowel de grote als de kleine winkelketens goed vertegenwoordigd.
Goede plekken om lekker te winkelen in Assen zijn bijvoorbeeld De Brink en ‘T Forum.
Op vrijdag avond is het koopavond in Assen.

Nu bellen