Pianist Gouda boeken

Pianist gezocht in Gouda?

Wilt u graag een pianist in Gouda boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Gouda

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Gouda, Pianist Gouda boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Gouda een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Gouda

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Speelt werkelijk álles!

– “Voor de 50e verjaardag van mijn man had ik Thomas geboekt als pianist bij ons thuis in Gouda. Wat een fenomeen! Werkelijks álles wat hem gevraagd werd kon hij spelen, van klassiek tot populair en HOE… Zelfs Jan Vayne of Wibi kan er niet aan tippen

Margot


Sterren van de hemel!

– “Op de begrafenis van onze vader wilden wij graag een pianist boeken die bekend was met de muziek van Einaudi. Telefonisch al speelde Thomas wat stukjes voor en dat gaf voor ons meteen de doorslag. Op de begrafenis kwam Thomas goed verzorgd in pak en speelde de sterren van de hemel. Deze mooie muzikale afscheidsgroet heeft de begrafenis zeker een extra cachet gegeven. Dankjewel Thomas!”  

René

Leukste entertainment in jaren!

– “Via het internet kwamen wij bij Thomas uit om een pianist te boeken tijdens onze jaarlijkse bedrijfsnetwerk borrel in Gouda. Urenlang hebben we met z’n allen rond de vleugel staan meezingen. Dit was verreweg het leukste entertainment dat we in al deze jaren hebben gehad en gaan dit nog vaak herhalen!!

Anouk


Extra troost!

– “Tijdens de afscheidsdienst van een goede vriend in Gouda speelde pianist Thomas Alexander tijdens de ceremonie…Zijn prachtige en emotionele spel had me enorm geraakt. Wat was dit mooi en bijzonder! Dus toen ik zelf voor de taak stond om het afscheid van een dierbare te regelen wist ik direct bij wie ik moest zijn om dit heel bijzonder en gedenkwaardig te maken. Dankjewel Thomas, voor het geven van deze extra troost tijdens zulke verdrietige momenten!

Rozina


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Gouda

Pianist inhuren in Gouda/ Zuid Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Gouda

Gouda smaakt naar meer!

Bij het horen van de naam Gouda kun je maar aan één ding denken….kaas! Gouda kaas is namelijk een van de bekendste kaassoorten ter wereld…en dat al sinds de 14de eeuw. Maar ook de bekende stroopwafels zetten Gouda op de kaart, net als de kaarsen en het bier. En dat is dus waarom Gouda naar meer smaakt.

Bezoek de historische binnenstad en je treft hier een grote verscheidenheid aan van winkels en musea waar volgens het oude ambacht nog steeds deze heerlijke streekproducten worden gemaakt.  Beleef, ontdek en proef Gouda….dat wil je zeker niet missen!

Beleef Gouda

 • Goudse Waag

  Voor de Waag in Gouda, op de kaasmarkt, werd gedurende enkele eeuwen de Goudse kaas verhandeld. Uit de hele omgeving kwamen boeren met hun kazen naar deze markt. Ze vervoerden de kazen op kaasbrikken door paarden getrokken. Doordat men in de tweede helft van de 20ste eeuw overging op fabrieksmatig kaas bereiden kwam er een einde aan de kaasmarkt. Tegenwoordig wordt er van begin april tot eind augustus nog op donderdagochtend een kaasmarkt gehouden. Dit ter ere van de oude traditie en omdat het natuurlijk reuze interessant is om dit eens mee te maken.
  Tegenwoordig is het in 1668, door Pieter Post ontworpen, authentieke gebouw van De Goudse Waag ingericht als Kaas- en Ambachtsmuseum. Hier kun je alles leren over het maken en verhandelen van kaas.
 • Goudse koek

  De befaamde Goudse koek is de stroopwafel. Wie heeft hier niet al eens heerlijk van gesnoept? Doordat de armen vroeger geen geld hadden voor een duurdere koek heeft men de stroopwafel ontdekt. Het oudste bekende recept van deze wafel uit Gouda stamt uit het begin van de 19de eeuw. Deze koek is in heel Gouda in alle soorten en maten te proeven.
 • Sint-Janskerk

  De Sint-Janskerk bestond al in 1280, maar na een grote brand in 1552 is deze geheel herbouwd. Deze, maar liefst 123 meter lange kerk, is de langste kerk van Nederland. In de kerk zijn prachtige gebrandschilderde ramen te bezichtigen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Deze Goudse Glazen zijn beroemd over de hele wereld.
 • Oude stadhuis

  Het oude stadhuis werd zwaar beschadigd door een stadsbrand in 1438. Er werd een nieuw stadhuis gebouwd op het marktveld dat een volledig vrije ligging had. Later, in 1961, werd er aan de rechtergevel een prachtig mechanisch klokkenspel aangebracht met mechanische poppen. Elke 2 minuten over het halve uur en hele uur kun je dit ingenieuze schouwspel bekijken. 

Genieten met een grote G in Gouda

Langs de grachten en in de steegjes rondom de Sint-Janskerk, op de Markt en in de romantische tuin van het Museumcafé kun je volop culinair genieten in Gouda. Je vindt hier namelijk een keur aan gezellige terrasjes, restaurants en cafés. Neem plaats en Geniet!

* Tip: Pianist boeken op locatie in Gouda? Bekijk dan eens de twee onderstaande opties:

Shoppen? Deze straatjes mag je niet missen!

In de middeleeuwse straatjes rondom de Markt tref je de meest verrassende en leukste winkeltjes aan. In de Zeugstraat, Naaierstraat, Wilhelminastraat en de Stoofsteeg liggen unieke winkels, van antiek en curiosa tot aan de leukste kinderkleding .De Groenendaal is de eerste Fairtrade-straat van Nederland waar u eerlijk kunt winkelen, met grote keuze uit allerlei goede tweedehands producten, van kleding tot aan woninginrichting, design en meer. Sla vooral de Tiendeweg en de Nieuwe Haven niet over. Hier vind je historische straatjes met een aantal authentieke en ambachtelijke winkeltjes. Je vindt het allemaal in Gouda!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Rotterdam
Pianist Utrecht
Pianist Zoetermeer
Pianist boeken/inhuren