Pianist Gouda boeken

Pianist gezocht in Gouda?

Pianist Gouda: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Gouda boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Gouda, pianist boeken of inhuren in Gouda

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Gouda een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, pianist gezocht
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Gouda

Gouda smaakt naar meer!

Bij het horen van de naam Gouda kun je maar aan één ding denken….kaas! Gouda kaas is namelijk een van de bekendste kaassoorten ter wereld…en dat al sinds de 14de eeuw. Maar ook de bekende stroopwafels zetten Gouda op de kaart, net als de kaarsen en het bier. En dat is dus waarom Gouda naar meer smaakt.

Gouda cheese, Gouda kaas
Gouda stadhuis

Bezoek de historische binnenstad en je treft hier een grote verscheidenheid aan van winkels en musea waar volgens het oude ambacht nog steeds deze heerlijke streekproducten worden gemaakt.  Beleef, ontdek en proef Gouda….dat wil je zeker niet missen!

 

Beleef Gouda

* Goudse Waag

Voor de Waag in Gouda, op de kaasmarkt, werd gedurende enkele eeuwen de Goudse kaas verhandeld. Uit de hele omgeving kwamen boeren met hun kazen naar deze markt. Ze vervoerden de kazen op kaasbrikken door paarden getrokken. Doordat men in de tweede helft van de 20ste eeuw overging op fabrieksmatig kaas bereiden kwam er een einde aan de kaasmarkt. Tegenwoordig wordt er van begin april tot eind augustus nog op donderdagochtend een kaasmarkt gehouden. Dit ter ere van de oude traditie en omdat het natuurlijk reuze interessant is om dit eens mee te maken.
Tegenwoordig is het in 1668, door Pieter Post ontworpen, authentieke gebouw van De Goudse Waag ingericht als Kaas- en Ambachtsmuseum. Hier kun je alles leren over het maken en verhandelen van kaas.

* Goudse koek

De befaamde Goudse koek is de stroopwafel. Wie heeft hier niet al eens heerlijk van gesnoept? Doordat de armen vroeger geen geld hadden voor een duurdere koek heeft men de stroopwafel ontdekt. Het oudste bekende recept van deze wafel uit Gouda stamt uit het begin van de 19de eeuw. Deze koek is in heel Gouda in alle soorten en maten te proeven.

* Sint-Janskerk

De Sint-Janskerk bestond al in 1280, maar na een grote brand in 1552 is deze geheel herbouwd. Deze, maar liefst 123 meter lange kerk, is de langste kerk van Nederland. In de kerk zijn prachtige gebrandschilderde ramen te bezichtigen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Deze Goudse Glazen zijn beroemd over de hele wereld.

* Oude stadhuis

Het oude stadhuis werd zwaar beschadigd door een stadsbrand in 1438. Er werd een nieuw stadhuis gebouwd op het marktveld dat een volledig vrije ligging had. Later, in 1961, werd er aan de rechtergevel een prachtig mechanisch klokkenspel aangebracht met mechanische poppen. Elke 2 minuten over het halve uur en hele uur kun je dit ingenieuze schouwspel bekijken. 

Genieten met een grote G in Gouda

Langs de grachten en in de steegjes rondom de Sint-Janskerk, op de Markt en in de romantische tuin van het Museumcafé kun je volop culinair genieten in Gouda. Je vindt hier namelijk een keur aan gezellige terrasjes, restaurants en cafés. Neem plaats en Geniet!

* Tip: Pianist boeken op locatie in Gouda? Bekijk dan eens de twee onderstaande opties:

Shoppen? Deze straatjes mag je niet missen!

In de middeleeuwse straatjes rondom de Markt tref je de meest verrassende en leukste winkeltjes aan. In de Zeugstraat, Naaierstraat, Wilhelminastraat en de Stoofsteeg liggen unieke winkels, van antiek en curiosa tot aan de leukste kinderkleding .De Groenendaal is de eerste Fairtrade-straat van Nederland waar u eerlijk kunt winkelen, met grote keuze uit allerlei goede tweedehands producten, van kleding tot aan woninginrichting, design en meer. Sla vooral de Tiendeweg en de Nieuwe Haven niet over. Hier vind je historische straatjes met een aantal authentieke en ambachtelijke winkeltjes. Je vindt het allemaal in Gouda!