Pianist Zoetermeer boeken

Pianist gezocht in Zoetermeer?

Pianist Zoetermeer: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Zoetermeer boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zoetermeer, pianist boeken of inhuren in Zoetermeer

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zoetermeer een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Gebruikt Thomas uw éigen instrument en wilt u deze vooraf nog laten stemmen/opknappen? Dan raad ik u aan eens te kijken op deze site:

https://www.pianoselectservice.nl/index.php/onderhoud

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Zoetermeer

Over Zoetermeer

Ooit ontstaan door het samenvoegen van boerendorpjes met weilanden is Zoetermeer ondertussen uitgegroeid tot een moderne stad met meer dan 100.000 inwoners.

Door de centrale ligging tussen Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam is het een ideale plek om te wonen. Een jonge stad vol ambitie….ruimte om te groeien en te ontwikkelen zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Maar ook studeren en genieten van de stilte en de natuur in de vele groene polders, meren en parken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het één groot architectonisch openluchtmuseum. Zoetermeer heeft dus veel te bieden.

Zoetermeer natuur, groene polder in Zoetermeer
Zoetermeer Westerpark

Het Zoete Meer

Zoals de naam al doet vermoeden ligt er een groot zoetwatermeer in Zoetermeer. Midden in een recreatiegebied ligt het ‘Noord Aa’.  Je vindt maar weinig plekken in de randstad die zoveel natuur hebben als Zoetermeer. In het Noordelijk Plassengebied kun je heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken of vogels spotten. Maar ook om te vissen en bootje te varen is het een droomgebied. Het leuke is dat het meer door allerlei woonwijken loopt waardoor wonen aan het water op een bijzondere manier mogelijk wordt. Ook het Westerpark heeft een prachtige Natuurtuin die absoluut het bezichtigen waard is.

Het moerasbos Prielenbos heeft zich spontaan ontwikkeld omdat de natuur er haar eigen gang kan gaan. Een mooi aangelegd pad met een vlonder zorgt er voor dat je zonder natte schoenen van dit apart stukje bos kunt genieten.

Prachtige kunstroutes

De gemeente Zoetermeer is er een die veel waarde hecht aan de identiteit van de stad. Zij doet dit onder andere door een kunstwerk te laten maken door échte kunstenaars om dit vervolgens te plaatsen bij een (nieuw) bouwproject. Zo wordt het een uniek stukje kunst speciaal voor die plek ontworpen.

Volg eens een kunstroute door Zoetermeer, want ondertussen zijn er al meer dan 180 kunstwerken te ontdekken!

Avondje uit

Heb je zin om ‘s avonds eens lekker uit te gaan? Ook daarvoor kun je prima terecht in Zoetermeer. Wat dacht je van een bioscoop avond? Je kunt hiervoor bij 2 verschillende unieke filmhuizen terecht. Meer zin in cabaret? Dan kun je terecht in het Stadstheater. Hier is het programma-aanbod groot en zowel bestaand als nieuw talent zijn hier te bezichtigen.

Bij de Cultuurpodium Boerderij kun je luisteren naar muzikanten van nationale en internationale komaf. Grote namen betraden hier al het pop podium en na afloop van een concert kan er lekker nagepraat worden in het Podiumcafé.

Drank & Spijs

Zoetermeer kent talloze plekjes waar je heerlijk wat kunt eten en/of drinken. Een brasserie…bistro…koffietentje…eethuisje of luxe restaurant…Zoetermeer heeft het allemaal!

Nu bellen