Pianist Zoetermeer boeken

Pianist gezocht in Zoetermeer?

Wilt u graag een pianist in Zoetermeer boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Zoetermeer

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Zoetermeer, Pianist Zoetermeer boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Zoetermeer een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Zoetermeer

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Geweldige en vriendelijke man met perfecte muziekkeuzes!

– “Thomas was zo prettig om mee te werken. Hij deed het onmogelijke om onze dag speciaal te maken. Hij is een geweldige, vriendelijke man en volgde ons gedurende het hele planningsproces op. Zijn muziekkeuzes waren perfect voor het evenement. Het is een van de beste keuzes die we hebben gemaakt! Veel van  onze gasten deden hun best om na de bruiloft contact met ons op te nemen om te zeggen hoeveel ze genoten hadden van zijn muziek en de sfeer die hij kon creëren. Hij is zo getalenteerd. We zouden hem iedereen ten zeerste aanbevelen!”

Kees


Een 10+!

– “Thomas  was heel professioneel, vriendelijk en meegaand. Ik kan niet genoeg goede dingen over deze man zeggen. Toen we contact zochten, reageerde hij onmiddellijk. Hij vroeg ook wanneer de piano op het evenement voor het laatst was gestemd. Omdat het een paar maanden geleden was, zorgde Thomas ervoor dat een ​​week eerder een pianostemmer langs kwam om er zeker van te zijn dat het goed was afgestemd (en dat was het ook). Hij speelde gedurende de gehele feestavond en studeerde de nodige liedjes voor ons in.. Een echte schat, en ik kan me niet voorstellen dat hij iets beters doet. Hoe versla je een 10+? Bedankt voor alles Thomas.” 

Elvira

Sterk aanbevolen!

– “Thomas was heel gemakkelijk om mee te corresponderen en te werken. De muziek was perfect. Mijn vrouw en ik dansten en genoten van onze serenade voor ons jubileum! We lieten Thomas de liedjes kiezen en zijn selectie was perfect. En hij leerde en speelde ons huwelijkslied… Sterk aanbevolen…”

Chayenne


Verhoogde de hele ervaring!

– “Thomas was absoluut geweldig! Hij speelde tijdens de ceremonie en het cocktailuurtje voor onze bruiloft, en we vonden het fantastisch! We hadden een enigszins vreemd verzoek voor hem, namelijk om een ​​pianoversie te spelen van een oud Pools volkslied dat een speciale betekenis heeft voor de familie van mijn man. Maar hij speelde dit zo ontzettend mooi. Daarna speelde hij een mix van klassieke, pop- en zelfs Disney-hits, en toen een van onze gasten om Queen vroeg, wist hij het en speelde het! Thomas was zo professioneel, responsief en gewoon een plezier om mee te werken. Hij zag er superscherp uit in een smoking en verhoogde de hele ervaring echt met zijn prachtige spel. Hij kan serieus ALLES spelen! Heel erg bedankt uit de grond van ons hart!!!”

Valerie


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Gebruikt Thomas uw éigen instrument en wilt u deze vooraf nog laten stemmen/opknappen? Dan raadt ik u aan eens te kijken op deze site:

https://www.pianoselectservice.nl/index.php/onderhoud

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, p;ianist Zoetermeer

Pianist inhuren in Zoetermeer/ Zuid Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Zoetermeer:

Zinderend Zoetermeer

Ooit ontstaan door het samenvoegen van boerendorpjes met weilanden is Zoetermeer ondertussen uitgegroeid tot een moderne stad met meer dan 100.000 inwoners.

Door de centrale ligging tussen Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam is het een ideale plek om te wonen. Een jonge stad vol ambitie….ruimte om te groeien en te ontwikkelen zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Maar ook studeren en genieten van de stilte en de natuur in de vele groene polders, meren en parken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het één groot architectonisch openluchtmuseum. Zoetermeer heeft dus veel te bieden.

Het zoete meer

Zoals de naam al doet vermoeden ligt er een groot zoetwatermeer in Zoetermeer. Midden in een recreatiegebied ligt het ‘Noord Aa’.  Je vindt maar weinig plekken in de randstad die zoveel natuur hebben als Zoetermeer. In het Noordelijk Plassengebied kun je heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken of vogels spotten. Maar ook om te vissen en bootje te varen is het een droomgebied. Het leuke is dat het meer door allerlei woonwijken loopt waardoor wonen aan het water op een bijzondere manier mogelijk wordt. Ook het Westerpark heeft een prachtige Natuurtuin die absoluut het bezichtigen waard is.

Het moerasbos Prielenbos heeft zich spontaan ontwikkeld omdat de natuur er haar eigen gang kan gaan. Een mooi aangelegd pad met een vlonder zorgt er voor dat je zonder natte schoenen van dit apart stukje bos kunt genieten.

Prachtige kunstroutes

De gemeente Zoetermeer is er een die veel waarde hecht aan de identiteit van de stad. Zij doet dit onder andere door een kunstwerk te laten maken door échte kunstenaars om dit vervolgens te plaatsen bij een (nieuw) bouwproject. Zo wordt het een uniek stukje kunst speciaal voor die plek ontworpen.

Volg eens een kunstroute door Zoetermeer, want ondertussen zijn er al meer dan 180 kunstwerken te ontdekken!

Avondje uit

Heb je zin om ‘s avonds eens lekker uit te gaan? Ook daarvoor kun je prima terecht in Zoetermeer. Wat dacht je van een bioscoop avond? Je kunt hiervoor bij 2 verschillende unieke filmhuizen terecht. Meer zin in cabaret? Dan kun je terecht in het Stadstheater. Hier is het programma-aanbod groot en zowel bestaand als nieuw talent zijn hier te bezichtigen.

Bij de Cultuurpodium Boerderij kun je luisteren naar muzikanten van nationale en internationale komaf. Grote namen betraden hier al het pop podium en na afloop van een concert kan er lekker nagepraat worden in het Podiumcafé.

Drank en spijs

Zoetermeer kent talloze plekjes waar je heerlijk wat kunt eten en/of drinken. Een brasserie…bistro…koffietentje…eethuisje of luxe restaurant…Zoetermeer heeft het allemaal!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Den Haag
Pianist Leiden
Pianist Rotterdam
Pianist boeken/inhuren