Pianist gezocht in Brussel?

Pianist Brussel: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Brussel boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Brussel, pianist boeken of inhuren in Brussel

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Brussel een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Brussel

Bruisend Brussel

Wie erover denkt een bezoek te brengen aan Brussel moet dit zeker doen. Deze veelzijdige en bruisende stad is de perfecte mengeling tussen modern en historisch. Doe daar bovenop nog een gezellige mix van allerlei culturen en je krijgt een van de meest veelzijdige steden van België.

Dankzij de aanwezigheid van het Europese Parlement, de vele ambassades en consulaten is Brussel niet alleen de hoofdstad van Europa, maar ook een bonte verzameling van mensen van allerlei pluimage. Van diplomaten in pakken tot vintage lovers…van shop-aholics tot Art Nouveau aanbidders…het verzamelt zich allemaal in de vele cafeetjes en restaurants die Brussel rijk is. Verder nog een indrukwekkend aanbod van musea, parken, culturele bezienswaardigheden en culinaire parels…dan moet je toch bekennen dat Brussel álles heeft om een bezoek aan te brengen, én natuurlijk om een pianist te boeken!

Brussel zonsondergang
Brussel manneken pis
Brussel Atomium

Manneken Pis en meer...

* Manneken pis
Als je het over Brussel hebt is er natuurlijk één ding dat je direct te binnen schiet, namelijk Manneken Pis. Dit beeldje van een plassend mannetje is wereldwijd bekend en hét symbool geworden van de Brusselse volkscultuur. Volgens de overlevering zou dit jongetje in al zijn onschuld over een brandend lont geplast hebben waardoor hij een enorme ontploffing van een kruitvat heeft vookomen. Sinds 1619 laat hij midden in het centrum van Brussel dagelijks zien hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

* Sint Michiels/Sint Goedele kathedraal
Hij is niet te missen in het centrum van Brussel…de 114 meter hoge toren van de Sint Michiels en de Sint Goedele kathedraal. Deze in Frans-Gotische stijl gebouwde kathedraal is een eerbetoon aan de heilige Goedele en de aartsengel Michaël. Het geoefende oog zal in deze kathedraal tekenen herkennen van de Notre Dame in Parijs.

* Atomium
Al van verre afstand is het 102 meter hoge Atomium zichtbaar. Het enorme kunstwerk stelt de atomen van een ijzermolecuul voor maar dan gigantisch vergroot. Je kunt door het kunstwerk een wandeling maken. De bollen zijn verbonden middels buizen waarin je allerlei informatie vindt over de Wereldtentoonstelling van 1958. Ooit de aanleiding voor het bouwen van het Atomium.

* Chocolade
Wanneer je Brussel zegt zeg je….CHOCOLADE.  Je zult er in de stad Brussel niet aan ontkomen, op elke hoek vind je chocolade. De vele chocolatiers verkopen de bekendste bonbon met zachte vulling genaamd ‘de Belgische Praline’. Het is een begrip in Brussel en wijde omstreken. Jean Neuhaus vond deze praline uit in 1912 en ondertussen zijn er wereldwijd zo’n 1500 Neuhaus-chocolatiers.

 * Muziekinstrumentenmuseum
Het leukste museum van Brussel is toch wel het Muziekinstrumentenmuseum. Alleen al het oude Art Nouveau warenhuis waarin het museum huist is een lust voor het oog. In het museum zijn er meer dan 9000 bijzondere en oude muziekinstrumenten te vinden. Bij de entree is een koptelefoon te verkrijgen en hiermee kun ieder instrumentbeluisteren….je oren zullen overuren maken! Even uitrusten kan op de bovenste verdieping alwaar zich een restaurant bevindt met tevens een adembenemend uitzicht over de stad.

Shop walhalla

Een prachtig overdekt winkelcentrum dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat is de Koninklijke St. Hubertusgalerijen. Struin door de galerijen en verwonder je over de sjieke en exclusieve winkels die in dit eerste overdekte winkelcentrum van begin 19de eeuw gevestigd zijn.

Chaussée d’Ixelles is ronduit de bekendste straat om te winkelen in Brussel. Het is een van de meest diverse winkelstraten door de aanwezigheid van vele exotische eetwinkels, cafés, boetiekjes, maar ook de standaardketens zijn hier vertegenwoordigd. 

De Avenue Louise laat u zien dat Brussel het hart is van het Europese Parlement. Een aaneenschakeling van chique kledingmerken, ambassades en prachtige culturele gebouwen van bijzondere architectuur zorgen ervoor dat dit een van de duurste straten is die te vinden is in Brussel. Dat dit de Champs-Élysées van Brussel genoemd wordt zal u dan ook niet verbazen. 

 

De wijk Marollen is voor Brussel wat de Jordaan is voor Amsterdam. Een wandeling door deze volksbuurt brengt u terug in de tijd. Door de oude cafés, galeries en winkels met vintage spullen behoudt deze wijk zijn authentieke stijl. Iedere dag is er een rommelmarkt bij Place du Jeu de Balle waar er vast nog een antieke schat voor u verborgen ligt als je goed  snuffelt tussen de curiosa.

Brussel shoppen en winkelen, Brussel chcolaterie

Bourgondisch Brussel

Natuurlijk is een terrasje vinden op de Grote Markt niet moeilijk. U heeft hier een meer dan ruime keuze aan bijzondere restaurants en cafeetjes. 

* Tip: Wanneer u een pianist boeken wilt in Brussel voor bijvoorbeeld een huwelijk of een chique privéfeest, dan is dit wellicht een goede locatie voor u:

https://www.chaletrobinson.be/nl/

Het bourgondische Brusselse leven kunt u proeven in de Rue des Bouchers (Beenhouwersstraat). Deze straat vol met eetgelegenheden en restaurants is absoluut dé plek om te proeven van de typische Belgische keuken. Bestel mosselen of een portie Vlaamse frites…pintje erbij en uw smaakbeleving is compleet!

Nu bellen