Pianist Enschede boeken

Pianist gezocht in Enschede?

Wilt u graag een pianist in Enschede boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist enschede

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Enschede, Pianist Enschede boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Enschede een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Enschede

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Gewoon fantastisch!

– “Thomas is gewoon fantastisch. Het enige wat híj nodig heeft is een piano, en het enige dat wíj nodig hadden waren leunstoelen om te relaxen! Deze man speelt alles, beheerst elke stijl en weet dit op een hele leuke en entertainende manier over te brengen op zijn publiek. Boek Thomas, U krijgt er geen spijt van!

Renate


Veelzijdig en inspirerend!

– “Thomas is een zeer veelzijdige en inspirerende pianist. Tijdens ons feestje thuis hier in Enschede was de sfeer perfect, dankzij deze pianist. Ik zou hem zonder aarzeling meteen weer boeken voor wat voor soortgelijke evenementen, hoe groot of klein dan ook!”

Katja

Onvergetelijke dag!

– “Wat een zeer moeilijke dag was, werd een van de beste dagen van het leven van onze familie. Er is geen verfraaiing van mijn kant hier. We hebben mijn moeder 1 jaar geleden op deze dag begraven en in haar eer vierden we een ‘feest van het leven”. Mijn moeders verjaardag kwam er toch aan. Thomas speelde geweldig piano op dit feest. Zijn talent om elk deuntje te kunnen spelen is ongelooflijk. Geniaal zonder twijfel. Onze groep had een breed leeftijdsbereik, van 15 tot 75. We waren allemaal blij. Dansen, zingen en gewoon leven zoals mijn moeder het gewild zou hebben! Je organiseert een feest en geeft het vorm zoals jij dat wilt, maar als je echt een topfeest wilt, raad ik je ten zeerste aan om Thomas in te schakelen. Ik zal deze dag nooit vergeten – niet vanwege het verdriet, maar omdat hij mij, mijn familie en vrienden kon helpen herinneren hoeveel we van mijn moeder hielden, en vooral hoe ze ervan hield om precies dit soort feestjes mee te maken en te organiseren Bedankt namens ons allemaal op Bianca’s feest van het leven!”

Thijs


Uiterst professioneel!

– “Thomas was uiterst professioneel op de crematie van mijn vader. Luisterde en adviseerde erg goed bij de planning en timing van de muziek, en ging perfect om met een last-minute verzoek om mijn nichtje te begeleiden tijdens een persoonlijk gezongen lied.”

Daniela


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Als Thomas op uw eigen instrument speelt en u wilt deze van te voren nog even laten stemmen raad ik u aan eens te kijken op de site van deze lokale pianostemmer:

https://www.piano-enschede.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist enschede

Pianist inhuren in Enschede/ Twente?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com


*Over Enschede:

Verrassend Enschede

Bij een dagje uit zul je niet snel aan Enschede denken. Jammer! Want in Enschede zijn vele leuke activiteiten te ondernemen en tevens zijn er de nodige bezienswaardigheden. Weet je niet waar je moet beginnen? Met onderstaande selectie van tips weet je zeker dat je de leukste plekjes niet mist!

Enschede Pianist boeken

Liggend in het uiterste oosten van de provincie Twente, met Duitsland om de hoek, kom je in het centrum leuke winkeltjes, hippe eettentjes en gezellige cafés en restaurantjes tegen die de sfeer van een echte grensstad uitstralen. 

Stukje historie

Wat opvalt is dat er niet echt veel oude gebouwen aanwezig zijn in Enschede. Het was in het verleden maar een kleine stad die flink getroffen was door de bombardementen van de Tweede  Wereldoorlog. Daarnaast woedden er tussen 1517 en 1862 3 stadsbranden die vrijwel de gehele stad opslokten. Echter gingen de Enschedeërs niet bij de pakken neerzitten. De stad groeide uit tot het belangrijkste middelpunt van textielproductie in geheel Nederland. Zo vervijfvoudigde de plaatselijke bevolking zich en Enschede floreerde als nooit tevoren.

In 2000 was er de verschrikkelijke vuurwerkramp die ook verantwoordelijk was voor de verwoesting van een groot deel van de stad. De zwaarst getroffen wijk Roombeek werd echter geheel opnieuw opgebouwd en hierdoor is er een nieuw en inspirerend stadsdeel ontstaan. Een stadsdeel waar men kan genieten van een levendige en wereldse wijk met volop kunst, cultuur en hedendaagse architectuur. Het Roombeek Cultuurpark herbergt een aantal kunst en cultuurinstellingen die garant staan voor een boeiend dagje uit.

Wat te doen in Enschede

Waar men in Enschede zeker kennis mee moet maken is de mooie synagoge. Sinds 1928 siert dit prachtige monumentale pand de stad. Van buiten ziet dit rijksmonument er al imposant en indrukwekkend uit….van binnen nog veel meer van dit alles. Mozaïeken, geweldig bewerkte glas in lood ramen en Thora rollen. In deze, met grote koepels gebouwde synagoge, kijk je je ogen uit.

Enschede synagoge

In de Museumfabriek word je verrast, steek je zelf je handen uit de mouwen en raakt verwondert. Hier mag je namelijk aan de slag met kunst, moderne technieken of eeuwenoud gereedschap in plaats van het op een afstandje te bekijken. Alles draait hier om creativiteit en interactiviteit.

Enschede bezit ook het Rijksmuseum Twente met de meest uitgebreide en mooiste kunstcollectie van Oost Nederland.  Er vindt een grote afwisseling van tentoonstellingen plaats van zowel moderne als klassieke kunst. 

Het theater bezoeken is altijd een echte belevenis en ook hiervoor kun je terecht in Enschede. Met verscheidene theaters en podia wordt een uitgebreid en gevarieerd programma aangeboden waar menig nationaal en internationaal musici optreden. Laat je bijvoorbeeld meevoeren op de muziek in het Muziekcentrum of meeslepen door prachtig theater in het Wilminktheater.

Heerlijk uit eten & drinken in Enschede

Voor een echte food-belevenis moet je in de Twentsche Foodhal zijn. Hier zijn 8 verschillende soorten keukens te vinden met een ongekend aanbod van gerechten. Voor grote zowel als kleine smulpapen is dit een ideaal uitje voor het gezin. Ruiken, zien en proeven…dat is de Foodhal!

* Tip: Wanneer u een pianist huren wilt op locatie in Enschede, voor bijvoorbeeld een bruiloft of privédiner, overweeg dan ook eens de volgende twee locaties:

In het midden van het centrum vind je de Oude Markt met een breed aanbod van gezellige restaurantjes, hippe cafés en zomaar een hapje. Wandel ook eens door de kleine straatjes rondom de Oude markt…gegarandeerd dat je ook hier een uniek plekje vindt om wat te eten of te drinken.

Enschede foodhal

Nog niet genoeg? Enschede is een echte studentenstad, dus feestjes geven kunnen ze hier wel. Borrelen tot in de late uurtjes of een dansje wagen? Laat je verrassen door Enschede!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Arnhem
Pianist Zwolle
Pianist Kampen
Pianist boeken/inhuren