Pianist Enschede boeken

Pianist gezocht in Enschede?

Pianist Enschede: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Enschede boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Enschede, pianist boeken of inhuren in Enschede

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Enschede een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Als Thomas op uw eigen instrument speelt en u wilt deze van te voren nog even laten stemmen raad ik u aan eens te kijken op de site van deze lokale pianostemmer:

https://www.piano-enschede.nl/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Enschede

Verrassend Enschede

Bij een dagje uit zul je niet snel aan Enschede denken. Jammer! Want in Enschede zijn vele leuke activiteiten te ondernemen en tevens zijn er de nodige bezienswaardigheden. Weet je niet waar je moet beginnen? Met onderstaande selectie van tips weet je zeker dat je de leukste plekjes niet mist!

Liggend in het uiterste oosten van de provincie Twente, met Duitsland om de hoek, kom je in het centrum leuke winkeltjes, hippe eettentjes en gezellige cafés en restaurantjes tegen die de sfeer van een echte grensstad uitstralen.

 
Enschede Stadhuis
Stadhuis Enschede
Pianist Enschede stadspagina foto 1

Stukje historie

Wat opvalt is dat er niet echt veel oude gebouwen aanwezig zijn in Enschede. Het was in het verleden maar een kleine stad die flink getroffen was door de bombardementen van de Tweede  Wereldoorlog. Daarnaast woedden er tussen 1517 en 1862 3 stadsbranden die vrijwel de gehele stad opslokten. Echter gingen de Enschedeërs niet bij de pakken neerzitten. De stad groeide uit tot het belangrijkste middelpunt van textielproductie in geheel Nederland. Zo vervijfvoudigde de plaatselijke bevolking zich en Enschede floreerde als nooit tevoren.

In 2000 was er de verschrikkelijke vuurwerkramp die ook verantwoordelijk was voor de verwoesting van een groot deel van de stad. De zwaarst getroffen wijk Roombeek werd echter geheel opnieuw opgebouwd en hierdoor is er een nieuw en inspirerend stadsdeel ontstaan. Een stadsdeel waar men kan genieten van een levendige en wereldse wijk met volop kunst, cultuur en hedendaagse architectuur. Het Roombeek Cultuurpark herbergt een aantal kunst en cultuurinstellingen die garant staan voor een boeiend dagje uit.!

Wat te doen in Enschede

Waar men in Enschede zeker kennis mee moet maken is de mooie synagoge. Sinds 1928 siert dit prachtige monumentale pand de stad. Van buiten ziet dit rijksmonument er al imposant en indrukwekkend uit….van binnen nog veel meer van dit alles. Mozaïeken, geweldig bewerkte glas in lood ramen en Thora rollen. In deze, met grote koepels gebouwde synagoge, kijk je je ogen uit.

In de Museumfabriek word je verrast, steek je zelf je handen uit de mouwen en raakt verwondert. Hier mag je namelijk aan de slag met kunst, moderne technieken of eeuwenoud gereedschap in plaats van het op een afstandje te bekijken. Alles draait hier om creativiteit en interactiviteit.

 

Enschede bezit ook het Rijksmuseum Twente met de meest uitgebreide en mooiste kunstcollectie van Oost Nederland.  Er vindt een grote afwisseling van tentoonstellingen plaats van zowel moderne als klassieke kunst. 

Het theater bezoeken is altijd een echte belevenis en ook hiervoor kun je terecht in Enschede. Met verscheidene theaters en podia wordt een uitgebreid en gevarieerd programma aangeboden waar menig nationaal en internationaal musici optreden. Laat je bijvoorbeeld meevoeren op de muziek in het Muziekcentrum of meeslepen door prachtig theater in het Wilminktheater.

Heerlijk uit eten & drinken in Enschede

Voor een echte food-belevenis moet je in de Twentsche Foodhal zijn. Hier zijn 8 verschillende soorten keukens te vinden met een ongekend aanbod van gerechten. Voor grote zowel als kleine smulpapen is dit een ideaal uitje voor het gezin. Ruiken, zien en proeven…dat is de Foodhal!

* Tip: Wanneer u een pianist huren wilt op locatie in Enschede, voor bijvoorbeeld een bruiloft of privédiner, overweeg dan ook eens de volgende twee locaties:

In het midden van het centrum vind je de Oude Markt met een breed aanbod van gezellige restaurantjes, hippe cafés en zomaar een hapje. Wandel ook eens door de kleine straatjes rondom de Oude markt…gegarandeerd dat je ook hier een uniek plekje vindt om wat te eten of te drinken.

Nog niet genoeg? Enschede is een echte studentenstad, dus feestjes geven kunnen ze hier wel. Borrelen tot in de late uurtjes of een dansje wagen? Laat je verrassen door Enschede!

Enschede uit eten
Nu bellen