Pianist Maastricht boeken

Pianist gezocht in Maastricht?

Wilt u graag een pianist in Maastricht boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt de in Maastricht woonachtige pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Maastricht

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Maastricht, Pianist Maastricht boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Maastricht een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Maastricht

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Top muzikant!

– “Van het pianospel van Thomas mogen genieten tijdens de nazit van de theatershow ‘Vreemde Kostgangers’ van Henny Vrienten, Boudewijn de Groot en George Kooymans in theater Heerlen. Na een super voorstelling was dit toch zeker nog een extra verwennerij. Top muzikant!”

Evelien


Redder in nood!

– “En daar sta je dan….’s avonds de heropening van je supermarkt, belt je ingehuurde muzikant af. Dus snel gaan zoeken op internet voor een ‘last-minute’ vervanger. Ik dacht dat dit wel een onmogelijke taak zou worden, totdat ik Thomas Alexander aan de lijn kreeg. In volle overtuiging gaf hij te kennen een paar uur later in pak, stipt op tijd en met eigen instrument, bij ons in de supermarkt aanwezig te kunnen zijn om er vervolgens een onvergetelijke avond van te maken. Zelfs het feit dat hij 2 uur moest reizen deerde hem niet. Thomas, je was een absolute redder in nood…..super bedankt!!” 

Nico

Ten zeerste aan te bevelen!

– “Gisteren was het de trouwdag van mijn dochter. Thomas speelde piano tijdens de ceremonie. We hebben hem gevraagd nadat we hem hadden horen spelen op de bruiloft van kennissen. Hij was fantastisch. De muziek was perfect; een stijlvolle mix tussen traditioneel repertoire en mooie popballades. Afgezien van zijn muzikale talent is Thomas een ongelooflijk aardige jongen en is hij een genot om mee samen te werken. Zo hielp hij erg goed in het assisteren bij het uitkiezen van het repertoire. Het resultaat was een ceremonie die de smaak en persoonlijkheid van mijn dochter precies weerspiegelde. We waren érg blij met onze keuze voor Thomas en we kunnen hem ten zeerste aanbevelen!”

Carina


Fabelachtig!

– “De pianistische kennis en vaardigheden van Thomas zijn fabelachtig. Met evenveel gemak speelde hij jazzy kerstmuziek zowel als klassiek repertoire. Ook het begeleiden van onze gasten tijdens het zingen van een aantal kerstliedjes deed hij heel goed. Al met al maakte Thomas het verschil tussen ‘gewoon een leuk kerstfeestje’ en een onvergetelijke ervaring!”

Mirjam


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Speelt Thomas op uw éigen instrument en wilt u deze nog laten stemmen/opknappen? Dan raad ik u van harte aan gebruik te maken van de expertise van:

https://www.schetterspianos.com/onderhoud-service

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Maastricht

Pianist inhuren in Maastricht / Limburg?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Maastricht:

Magnifiek Maastricht

Deze hoofdstad van de Limburgse provincie heeft wel héél erg veel te bieden. Ooit was Maastricht maar een onbeduidend havenstadje dat aan een doorwaadbare plek aan de Maas lag (Mosae Trajectum in het Latijns) waaraan het zijn naam ontleedt. Later groeide deze stad uit tot een bisschopsstad o.a. dankzij Sint Servaas…pelgrimsstad…nijverheidsstad…en nu is Maastricht een welverdiende ster onder de steden. Je zult je in een ander land wanen want aan o.a. Franse, Belgische en Italiaanse invloeden zal je niet ontkomen.

Prachtige kerken en historische panden sieren de stad en ademen de sfeer van weleer uit. Gezellige pleinen, fascinerende ondergrondse groeves, vele musea en talrijke wijngaarden. Dit alles en nog véél meer maakt dat er aan cultuur snuiven in Maastricht absoluut geen gebrek is. Maak een boottocht over de Maas of bezoek een van de vele exposities. Een avondje theater of een historische stadswandeling, lekker shoppen om vervolgens neer te vlijen op een van de vele gezellige terrassen waar je kunt proeven van het bourgondische leven waar de Zuiderlingen zo om bekend staan. 

Maastricht zien en beleven

Als je Maastricht voor één dagje bezoekt moet je goed je best doen wil je alle bezienswaardigheden bekijken. Het loopt over van heel veel moois. Hieronder een greep uit de voornaamste bezienswaardigheden:

 • Het Vrijthof
  Naast het feit dat dit plein bezaaid is met gezellige restaurants en terrasjes zijn er ook vele historische panden te bezichtigen. Denk aan de Romaanse Sint Servaasbasiliek alwaar je de schatkamer van Sint Servaas kunt bezoeken of luisteren naar het gebeier van “Grameer”, de grootste klok die de kerk rijk is (dialect voor ‘grootmoeder’, van Frans ‘grand-mère’). De St. Janskerk, het Spaans Gouvernement, dat nu omgebouwd is tot Museum aan het Vrijthofof het Theater aan het Vrijthof zijn ook allemaal aan dit plein gelegen en een bezoekje meer dan waard.
 • De Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming
  Een prachtige basiliek aan het gelijknamige Onze-Lieve Vrouweplein, waar menigeen uit Maastricht en verre omtrek een kaarsje komt branden voor steun en kracht, om vervolgens een gezellig terrasje te doen.
 • De Markt
  Hier staat het prachtige stadhuis dat ontworpen is door Pieter Post, een belangrijke Nederlandse architect en tevens kunstschilder. Tevens is er een standbeeld te vinden van Jan Pieter Minckeleers. Hij vond het lichtgas uit en is in Maastricht vereeuwigd met een altijd brandende fakkel in zijn hand.
 • De Sint-Servaasbrug
  Deze wordt beschouwd als de oudste brug van Nederland en is een icoon van de stad. De 13-eeuwse stenen boogbrug over de Maas is een rijksmonument.
 • Het Bassin
  Een prachtige binnenhaven midden in Maastricht waar het goed toeven is door de vele gezellige restaurantjes die gevestigd zijn in de oude opgeknapte werfkelders.
 • De Sint Pietersberg
  Deze 171 meter hoge heuvel staat bekend om zijn uitgebreide onderaardse gangenstelsels die tevens met een gids te bezoeken zijn. Ben je op zoek naar wat spanning enavontuur?Danis dit zeker aan te bevelen. Ook werd in deze berg tijdens de Tweede Wereldoorlog het schilderij ‘De Nachtwacht’  bewaardom te voorkomen dat het in de handen van de Duitsers belandde.
 • Het Bonnefantenmuseum
  Dit museum staat vooral bekend om zijn collecties middeleeuwse beeldhouwkunst, Zuid-Nederlandse schilderkunst en hedendaagse kunst.
 • Het Natuurhistorisch Museum
  Leer hier alles over de boeiende geschiedenis van de Maastrichtse natuur en natuurlijk de alom bekende Mosasaurus.

Bourgondisch Tafelen

Het bourgondische leven staat in Maastricht centraal en natuurlijk vind je dit terug op de menukaarten die bol staan van de smaaksensaties. Probeer eens het ultieme traditionele Maastrichtse gerecht ‘Zoervleis’, geserveerd met frites, of een heerlijk Limburgs kaasplankje met een lokaal wijntje. De Maastrichtenaren maken van tafelen graag een feestje. Of je nu terecht komt in een gezellig eettentje of een sterrenrestaurant…Maastricht ontmoet je altijd aan tafel. Gastvrij genieten met een zachte g!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Eindhoven
Pianist Nijmegen
Pianist Venlo
Pianist Boeken/inhuren