Pianist Maastricht boeken

Pianist gezocht in Maastricht?

Pianist Maastricht: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Maastricht boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Maastricht, pianist boeken of inhuren in Maastricht

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Maastricht een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Speelt Thomas op uw éigen instrument en wilt u deze nog laten stemmen/opknappen? Dan raad ik u van harte aan gebruik te maken van de expertise van:

https://www.schetterspianos.com/onderhoud-service

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Maastricht

Magnifiek Maastricht

Deze hoofdstad van de Limburgse provincie heeft wel héél erg veel te bieden. Ooit was Maastricht maar een onbeduidend havenstadje dat aan een doorwaadbare plek aan de Maas lag (Mosae Trajectum in het Latijns) waaraan het zijn naam ontleedt. Later groeide deze stad uit tot een bisschopsstad o.a. dankzij Sint Servaas…pelgrimsstad…nijverheidsstad…en nu is Maastricht een welverdiende ster onder de steden. Je zult je in een ander land wanen want aan o.a. Franse, Belgische en Italiaanse invloeden zal je niet ontkomen.

Prachtige kerken en historische panden sieren de stad en ademen de sfeer van weleer uit. Gezellige pleinen, fascinerende ondergrondse groeves, vele musea en talrijke wijngaarden. Dit alles en nog véél meer maakt dat er aan cultuur snuiven in Maastricht absoluut geen gebrek is. Maak een boottocht over de Maas of bezoek een van de vele exposities. Een avondje theater of een historische stadswandeling, lekker shoppen om vervolgens neer te vlijen op een van de vele gezellige terrassen waar je kunt proeven van het bourgondische leven waar de Zuiderlingen zo om bekend staan. 

 
Maastricht - de Markt

Maastricht zien en beleven

Als je Maastricht voor één dagje bezoekt moet je goed je best doen wil je alle bezienswaardigheden bekijken. Het loopt over van heel veel moois. Hieronder een greep uit de voornaamste bezienswaardigheden:

* Het Vrijthof
Naast het feit dat dit plein bezaaid is met gezellige restaurants en terrasjes zijn er ook vele historische panden te bezichtigen. Denk aan de Romaanse Sint Servaasbasiliek alwaar je de schatkamer van Sint Servaas kunt bezoeken of luisteren naar het gebeier van “Grameer”, de grootste klok die de kerk rijk is (dialect voor ‘grootmoeder’, van Frans ‘grand-mère’). De St. Janskerk, het Spaans Gouvernement, dat nu omgebouwd is tot Museum aan het Vrijthofof het Theater aan het Vrijthof zijn ook allemaal aan dit plein gelegen en een bezoekje meer dan waard.

* De Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming
Een prachtige basiliek aan het gelijknamige Onze-Lieve Vrouweplein, waar menigeen uit Maastricht en verre omtrek een kaarsje komt branden voor steun en kracht, om vervolgens een gezellig terrasje te doen.

* De Markt
Hier staat het prachtige stadhuis dat ontworpen is door Pieter Post, een belangrijke Nederlandse architect en tevens kunstschilder. Tevens is er een standbeeld te vinden van Jan Pieter Minckeleers. Hij vond het lichtgas uit en is in Maastricht vereeuwigd met een altijd brandende fakkel in zijn hand.

* De Sint-Servaasbrug
Deze wordt beschouwd als de oudste brug van Nederland en is een icoon van de stad. De 13-eeuwse stenen boogbrug over de Maas is een rijksmonument.

* Het Bassin
Een prachtige binnenhaven midden in Maastricht waar het goed toeven is door de vele gezellige restaurantjes die gevestigd zijn in de oude opgeknapte werfkelders.

* De Sint Pietersberg
Deze 171 meter hoge heuvel staat bekend om zijn uitgebreide onderaardse gangenstelsels die tevens met een gids te bezoeken zijn. Ben je op zoek naar wat spanning enavontuur?Danis dit zeker aan te bevelen. Ook werd in deze berg tijdens de Tweede Wereldoorlog het schilderij ‘De Nachtwacht’  bewaardom te voorkomen dat het in de handen van de Duitsers belandde.

* Het Bonnefantenmuseum
Dit museum staat vooral bekend om zijn collecties middeleeuwse beeldhouwkunst, Zuid-Nederlandse schilderkunst en hedendaagse kunst.

* Het Natuurhistorisch Museum
Leer hier alles over de boeiende geschiedenis van de Maastrichtse natuur en natuurlijk de alom bekende Mosasaurus.

Maastricht Vrijthof
Maastricht onze lieve vrouwe Basiliek
Maastricht Sint Pietersberg

Bourgondisch Tafelen

Het bourgondische leven staat in Maastricht centraal en natuurlijk vind je dit terug op de menukaarten die bol staan van de smaaksensaties. Probeer eens het ultieme traditionele Maastrichtse gerecht ‘Zoervleis’, geserveerd met frites, of een heerlijk Limburgs kaasplankje met een lokaal wijntje. De Maastrichtenaren maken van tafelen graag een feestje. Of je nu terecht komt in een gezellig eettentje of een sterrenrestaurant…Maastricht ontmoet je altijd aan tafel. Gastvrij genieten met een zachte g!

Nu bellen