Pianist gezocht in Leuven?

Pianist Leuven: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Leuven boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leuven, pianist boeken of inhuren in Leuven

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leuven een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Leuven

Levendig Leuven

Met de oudste katholieke universiteit van Europa is Leuven natuurlijk een echte studentenstad. Maar Leuven heeft nog veel meer bijzonderheden te bieden.
Zo is het een echte bierstad. Met haar vele cafeetjes en brouwerijen kun je volop genieten van bijzondere Belgische biertjes. Daarnaast kun je tijdens een paar daagjes Leuven volop culturele bezienswaardigheden ontdekken. De binnenstad is een plaatje en er zijn genoeg terrasjes om op neer te strijken.

Leuven binnenstad café's en restaurants

Nieuwsgierig naar wat er te doen is in Leuven?

Hier volgt een kleine greep uit de leukste bezienswaardigheden:

* Stadhuis Leuven 
Een van de mooiste en bekendste gotische stadhuizen ter wereld vind je aan de Grote Markt. Het is een echte aparte bezienswaardigheid en een enorm groot gebouw. Je kunt het dus niet missen!

* Sint-Pieterskerk
Tegenover het stadhuis staat de Sint-Pieterskerk. Aan dit ruim duizend jaar oude gebouw werd ongeveer twee eeuwen gewerkt en de twee westtorens zijn tot op heden nog steeds niet helemaal af. Mocht je dit gaan bezichtigen, let dan even op het gouden mannetje naast de klok…hij is bijna levensecht. De kerk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

* Groot Begijnhof
Dit begijnhof vind je in het oude centrum van Leuven en stamt uit de dertiende eeuw. Rond de zeventiende eeuw werd het bewoond door maar liefst 360 begijnen. Ook dit gebouw staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

* M-Museum
In 2009 werd het Stedelijk Museum omgebouwd tot het hippe en zeer populaire M-Museum. Het is een zeer geliefd museum en je kunt er veel middeleeuwse werken zien uit Leuven tot werken uit de negentiende eeuw.

* Oude Markt
Dit plein herbergt de ‘langste toog van Europa’. Met maar liefst 32 cafés en terrassen is het natuurlijk dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig een drankje te doen. Maandelijks vinden er ook marktjes plaats en worden er regelmatig leuke festivals georganiseerd.

* KU Leuven
Al sinds 1425 is Leuven in het bezit van de grootste universiteit van België en tevens één van de oudste van Europa: de Katholieke Universiteit Leuven. Overal in de oude binnenstad vind je universiteitsgebouwen. Sommigen hiervan zijn een bezoekje zeker waard.

* Abdij van Park
Net buiten het centrum van Leuven ligt deze uit 1129 opgerichte norbertijnenabdij. Na altijd gefungeerd te hebben als belangrijkste abdij van het land is nu de best bewaarde.

* Kruidtuin
Deze botanische tuin werd in 1738 aangelegd door studenten geneeskunde van de universiteit. Het heeft een zeer rijke collectie aan kruiden en planten en is zeker zeer interessant om te bezichtigen.

* Sint-Michielskerk
Deze kerk met zijn opvallende voorgevel werd in Leuven gebouwd rond het jaar 1650. Veel van de kerk werd verwoest tijden de Tweede Wereldoorlog…behalve de voorgevel. De wederopbouw van de rest van de kerk heeft zo’n 6 jaar geduurd.

Een hapje en een drankje

Studenten en bier…dat is waar men meestal aan denkt bij het woord Leuven, maar niets is minder waar. Al sinds meerdere jaren zit het culinaire aanbod in de stad gigantisch in de lift. De keuze is enorm: van bourgondisch dineren tot flitse koffietentjes en van fine dining tot Michelin-ster restaurants. Een echte hot-spot dus voor de food-lovers!

Nu bellen