Pianist Leuven

Pianist gezocht in Leuven?

Wilt u graag een pianist in Leuven boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Leuven

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leuven, Pianist Leuven boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leuven een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Leuven

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Aanrader voor elk evenement!

– “We organiseerden een zakelijke cocktailreceptie en pianist Thomas Alexander was een geweldige aanvulling op ons evenement. Hij kwam op tijd, was zeer beleefd en speelde prachtig. We vroegen op het laatste moment of we hem een extra uur konden boeken en hij stemde met veel enthousiasme toe. Ik raad Thomas aan voor elk evenement.”

Manuel


Enthousiast meezingen!

– “Bedankt Thomas voor het zo leuk maken van ons jaarlijkse kerstavond-feest. De achtergrondmuziek tijdens cocktails en diner was heerlijk en het beste van alles was het enthousiaste meezingen van onze gasten later op de avond. Erg bedankt!” 

Bartjan

Absoluut een toppianist!

– “Thomas was geweldig. Hij speelde prachtige muziek op onze buffetpiano en iedereen genoot ervan. Hij kwam vroeg opdagen (en we huurden hem zelfs op het laatste moment in), bracht zijn eigen digitale piano mee voor het geval we die nodig hadden… en speelde erg mooie muziek volgens onze verzoeken. Absoluut een toppianist en geeft een kwaliteitsgevoel aan je feest.”

Patrick


100% aan te bevelen!

– “Wat hebben we genoten van deze pianist tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest! Hij was op tijd, zeer goed gekleed inclusief een vlinderdas en gebruikte niet eens bladmuziek! Hij speelde een mix met actuele muziek die mensen herkenden zodra hij begon te spelen. Nam korte pauzes en lette er op dat we achtergrondmuziek hadden als hij dat deed, dus er was nooit stilte. Ik beveel hem 100% aan en zou hem zeker weer boeken.”

Chris


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Leuven

Pianist inhuren in Leuven?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Leuven:

Levendig Leuven

Met de oudste katholieke universiteit van Europa is Leuven natuurlijk een echte studentenstad. Maar Leuven heeft nog veel meer bijzonderheden te bieden.
Zo is het een echte bierstad. Met haar vele cafeetjes en brouwerijen kun je volop genieten van bijzondere Belgische biertjes. Daarnaast kun je tijdens een paar daagjes Leuven volop culturele bezienswaardigheden ontdekken. De binnenstad is een plaatje en er zijn genoeg terrasjes om op neer te strijken.

Nieuwsgierig naar wat er te doen is in Leuven?

Hier een kleine greep uit de leukste bezienswaardigheden:

 • Stadhuis Leuven 
  Een van de mooiste en bekendste gotische stadhuizen ter wereld vind je aan de Grote Markt. Het is een echte aparte bezienswaardigheid en een enorm groot gebouw. Je kunt het dus niet missen!
 • Sint-Pieterskerk
  Tegenover het stadhuis staat de Sint-Pieterskerk. Aan dit ruim duizend jaar oude gebouw werd ongeveer twee eeuwen gewerkt en de twee westtorens zijn tot op heden nog steeds niet helemaal af. Mocht je dit gaan bezichtigen, let dan even op het gouden mannetje naast de klok…hij is bijna levensecht. De kerk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
 • Groot Begijnhof
  Dit begijnhof vind je in het oude centrum van Leuven en stamt uit de dertiende eeuw. Rond de zeventiende eeuw werd het bewoond door maar liefst 360 begijnen. Ook dit gebouw staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
 • M-Museum
  In 2009 werd het Stedelijk Museum omgebouwd tot het hippe en zeer populaire M-Museum. Het is een zeer geliefd museum en je kunt er veel middeleeuwse werken zien uit Leuven tot werken uit de negentiende eeuw.
 • Oude Markt
  Dit plein herbergt de ‘langste toog van Europa’. Met maar liefst 32 cafés en terrassen is het natuurlijk dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig een drankje te doen. Maandelijks vinden er ook marktjes plaats en worden er regelmatig leuke festivals georganiseerd.
 • KU Leuven
  Al sinds 1425 is Leuven in het bezit van de grootste universiteit van België en tevens één van de oudste van Europa: de Katholieke Universiteit Leuven. Overal in de oude binnenstad vind je universiteitsgebouwen. Sommigen hiervan zijn een bezoekje zeker waard.
 • Abdij van Park
  Net buiten het centrum van Leuven ligt deze uit 1129 opgerichte norbertijnenabdij. Na altijd gefungeerd te hebben als belangrijkste abdij van het land is nu de best bewaarde.
 • Kruidtuin
  Deze botanische tuin werd in 1738 aangelegd door studenten geneeskunde van de universiteit. Het heeft een zeer rijke collectie aan kruiden en planten en is zeker zeer interessant om te bezichtigen.
 • Sint-Michielskerk
  Deze kerk met zijn opvallende voorgevel werd in Leuven gebouwd rond het jaar 1650. Veel van de kerk werd verwoest tijden de Tweede Wereldoorlog…behalve de voorgevel. De wederopbouw van de rest van de kerk heeft zo’n 6 jaar geduurd.

Een hapje en een drankje

Studenten en bier…dat is waar men meestal aan denkt bij het woord Leuven, maar niets is minder waar. Al sinds meerdere jaren zit het culinaire aanbod in de stad gigantisch in de lift. De keuze is enorm: van bourgondisch dineren tot flitse koffietentjes en van fine dining tot Michelin-ster restaurants. Een echte hot-spot dus voor de food-lovers!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Antwerpen
Pianist Brussel
Pianist Maastricht
Pianist boeken/inhuren