Pianist Leiden boeken

Pianist gezocht in Leiden?

Wilt u graag een pianist in Leiden boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier aan het juiste adres!

Tegen de voordeligste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Leiden

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leiden, Pianist Leiden boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leiden een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Leiden

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Een waar genot!

– “Als muziekprofessional ben ik verheugd om een ​​briljant talent aan te bevelen, Thomas Alexander, die niet alleen een zeer divers repertoire heeft, maar ook zeer sympathiek en zeer meegaand is voor zijn publiek. Zijn repertoire omvat alles van “Modern” tot “American Songbook” tot “Jazz” tot “klassiek, Chopin” en je vindt voor elk wat wils in zijn spel. Hij is een waar genot!”

Daniël


Betrouwbaar en professioneel!

– “Thomas is een zeer getalenteerde pianist. Hij was gemakkelijk om mee te communiceren voor mijn evenement, luisterde naar mijn verzoeken, arriveerde op tijd en verbaasde mijn gasten met zijn geweldige optreden. Hij is een betrouwbare en professionele muzikant en ik geef mijn hoogste aanbeveling.” 

Ciska

Mooiste pianosolo’s ooit!

– “Thomas arriveerde ruim op tijd voor ons huiskamerconcert en voerde voor onze gasten de mooiste pianosolo’s uit die we ooit hebben gehoord. Gracieus, getalenteerd en boven alle verwachtingen… zelfs na het bekijken van zijn video’s. Als je naar hem kijkt en hem hoort spelen, zou je denken dat je in een concertzaal bent. Bedankt voor het toevoegen van de perfecte touch en het creëren van herinneringen die jarenlang zullen worden gekoesterd. We zullen je zeker meerdere keren gaan boeken!”

Jochem


Meegaand en begripvol!

– “Thomas was erg meegaand en begripvol voor wat nodig was voor onze trouwdag. Onze unieke kleine kapel was perfect voor zijn optreden. Hij was onder de indruk van onze gasten die niets dan goede dingen te zeggen hadden over zijn optreden. Hij communiceerde zelfs met mijn vrouw zonder dat ik het wist en verraste me tijdens een toespraak met een nummer dat niet op onze originele afspeellijst stond. Nogmaals, heel erg bedankt Thomas, we waarderen het enorm dat je onze dag zo veel specialer hebt gemaakt”

Ramon


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Komt Thomas spelen op uw eigen intrument en wil u deze graag nog even van te voren laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij Emile Van Leenen Piano’s. Ook kunt u hier terecht voor de huur van akoestische piano’s of vleugels.

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Leiden

Pianist inhuren in Leiden / Zuid Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Leiden:

Lieflijk Leiden

De gezellige studentenstad Leiden bruist tegenwoordig van het leven. Maar ooit, rond het jaar 800, bestond Leiden maar uit 3 gehuchten. Echter groeide het in de late Middeleeuwen uit tot een van de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Dit was onder andere te danken aan de bekende universiteit, maar eigenlijk meer nog door de textiel-industrie. In Leiden werd namelijk de stof ‘laken’ gemaakt.

Musea

De lakenindustrie is tegenwoordig verdwenen uit Leiden en nu is de stad voornamelijk bekend om zijn vele studenten en belangrijke musea zoals o.a. het Naturalis en het Rijksmuseum van Oudheden.

Tevens telt Leiden 9 molens. De bekendste molen is molen De Valk. Deze staat aan de rand van het centrum en is ook een museum.

De Hortus Botanicus is een van de oudste openbare botanische tuinen in Nederland.

Bruggen

Ook ontbreekt het water niet in de binnenstad van Leiden. Er zijn vele grachtjes en vaarten waardoor er maar liefst 88 bruggen te vinden zijn. Sommigen hiervan zijn zeer uniek, zoals de Koornbrug. Hier werd vroeger graan verkocht. Maar omdat men het in dit regenachtige landje niet droog konden houden, hebben ze er later een, in Griekse stijl, overdekking op gebouwd.

Aan de rand van Leiden bevinden zich meerdere recreatiegebieden waar naar hartenlust allerlei soorten watersporten beoefend kunnen worden. 

Creatieve Geesten

Op de een of andere manier zorgde het schilderachtige Leiden ervoor dat het ook bekende en schilderachtige personen voortbracht zowel als aantrok. Denk maar eens aan Rembrandt van Rijn, Jan Steen en Piet Mondriaan…toeval?  Zo was Albert Einstein hoogleraar aan de Leidse Universiteit en is Leidenaar Armin van Buuren een van de bekendste DJ’s.

Culinair Leiden

Cultuursnuiven kun je dus volop in Leiden…en hiervan krijg je honger! Op culinair niveau kom je zeer zeker ook aan je trekken, want lekker eten…dát kun je in Leiden. Van een sjiek diner tot een snelle hap en van borrelplank tot vegan. Bezoek een van de vele restaurantjes of borrelspots, gegarandeerd dat je er heerlijk zit.

* Tip: Pianist Leiden gezocht voor een bruiloft of chique diner op locatie?
Wellicht is het onderstaand kasteel in het nabijgelegen Oegstgeest dan iets voor u:

https://kasteeloudpoelgeest.com/trouwen-in-een-kasteel/

Leiden, stad van cultuur

Als je aan de wandel gaat in Leiden zal veel historische cultuur zichtbaar zijn. Overal zijn monumentale gebouwen te vinden of nalatenschappen van de een of anderemeesterschilder.

Tevens ontdek je waarom wetenschappers hier al honderden jaren naartoe trokken en doceerden aan de oudste Universiteit van Nederland.  

Maar Leiden kent ook een rijk cultureel aanbod. De stad telt geweldige culturele activiteiten, festivals en evenementen. Laat je verrassen door een geweldig avondje uit in het theater, ga dansen bij De Nobel of woon een concert bij in de Stadsgehoorzaal of het Volkshuis.

Het meest indrukwekkende theater is natuurlijk de Leidse Schouwburg, tevens het oudste theater van Nederland. Dit theater werd in 1705 geopend. Het oorspronkelijke gebouw is door de jaren heen meerdere malen gerenoveerd, maar de schouwburg is met recht een van de mooiste schouwburgen van Nederland.


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Amsterdam
Pianist Den Haag
Pianist Rotterdam
Pianist boeken/inhuren