Pianist Leiden boeken

Pianist gezocht in Leiden?

Pianist Leiden: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Leiden boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Leiden, pianist boeken of inhuren in Leiden

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Leiden een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Komt Thomas spelen op uw eigen intrument en wil u deze graag nog even van te voren laten stemmen? Dan kan ik u van harte aanbevelen bij Emile Van Leenen Piano’s. Ook kunt u hier terecht voor de huur van akoestische piano’s of vleugels.

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Leiden

Lieflijk Leiden

De gezellige studentenstad Leiden bruist tegenwoordig van het leven. Maar ooit, rond het jaar 800, bestond Leiden maar uit 3 gehuchten. Echter groeide het in de late Middeleeuwen uit tot een van de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Dit was onder andere te danken aan de bekende universiteit, maar eigenlijk meer nog door de textiel-industrie. In Leiden werd namelijk de stof ‘laken’ gemaakt.

Leiden studentenstad met kerst

Musea

De lakenindustrie is tegenwoordig verdwenen uit Leiden en nu is de stad voornamelijk bekend om zijn vele studenten en belangrijke musea zoals o.a. het Naturalis en het Rijksmuseum van Oudheden.

Tevens telt Leiden 9 molens. De bekendste molen is molen De Valk. Deze staat aan de rand van het centrum en is ook een museum.

De Hortus Botanicus is een van de oudste openbare botanische tuinen in Nederland.

Leiden Rembrandtbrug

Bruggen

Ook ontbreekt het water niet in de binnenstad van Leiden. Er zijn vele grachtjes en vaarten waardoor er maar liefst 88 bruggen te vinden zijn. Sommigen hiervan zijn zeer uniek, zoals de Koornbrug. Hier werd vroeger graan verkocht. Maar omdat men het in dit regenachtige landje niet droog konden houden, hebben ze er later een, in Griekse stijl, overdekking op gebouwd.

Aan de rand van Leiden bevinden zich meerdere recreatiegebieden waar naar hartenlust allerlei soorten watersporten beoefend kunnen worden. 

 

Creatieve Geesten

Op de een of andere manier zorgde het schilderachtige Leiden ervoor dat het ook bekende en schilderachtige personen voortbracht zowel als aantrok. Denk maar eens aan Rembrandt van Rijn, Jan Steen en Piet Mondriaan…toeval?  Zo was Albert Einstein hoogleraar aan de Leidse Universiteit en is Leidenaar Armin van Buuren een van de bekendste DJ’s.

Culinair Leiden

Cultuursnuiven kun je dus volop in Leiden…en hiervan krijg je honger! Op culinair niveau kom je zeer zeker ook aan je trekken, want lekker eten…dát kun je in Leiden. Van een sjiek diner tot een snelle hap en van borrelplank tot vegan. Bezoek een van de vele restaurantjes of borrelspots, gegarandeerd dat je er heerlijk zit.

* Tip: Pianist Leiden gezocht voor een bruiloft of chique diner op locatie?
Wellicht is het onderstaand kasteel in het nabijgelegen Oegstgeest dan iets voor u:

https://kasteeloudpoelgeest.com/trouwen-in-een-kasteel/

Leiden - Stad van cultuur

Als je aan de wandel gaat in Leiden zal veel historische cultuur zichtbaar zijn. Overal zijn monumentale gebouwen te vinden of nalatenschappen van de een of anderemeesterschilder.

Tevens ontdek je waarom wetenschappers hier al honderden jaren naartoe trokken en doceerden aan de oudste Universiteit van Nederland.  

Maar Leiden kent ook een rijk cultureel aanbod. De stad telt geweldige culturele activiteiten, festivals en evenementen. Laat je verrassen door een geweldig avondje uit in het theater, ga dansen bij De Nobel of woon een concert bij in de Stadsgehoorzaal of het Volkshuis.

Het meest indrukwekkende theater is natuurlijk de Leidse Schouwburg, tevens het oudste theater van Nederland. Dit theater werd in 1705 geopend. Het oorspronkelijke gebouw is door de jaren heen meerdere malen gerenoveerd, maar de schouwburg is met recht een van de mooiste schouwburgen van Nederland.

Nu bellen