Pianist Hilversum

Pianist gezocht in Hilversum?

Wilt u graag een pianist in Hilversum boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak en plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Hilversum

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Hilversum, Pianist Hilversum boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Hilversum een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Hilversum

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

– “Pure eargasm!”

Nacho

– “Thomas, ik ben een beetje jaloers, want voor mij ben je de exponent van alleen maar talent! Ik verbaas me steeds weer over de grote souplesse waarmee je werkelijk ALLES wat je gevraagd wordt, virtuoos, loeprein en transparant, in de meest spreekwoordelijke eenvoud, ‘zomaar’ uit je hoofd, via beide handen naar de toetsen doet glijden. Om het even in welken omgeving ik je tegenkom; in alle gevallen creëer je vol overgave en snelheid de juiste magische sfeer, wanneer jij je onwezenlijk omvangrijk repertoire uit de hoge hoed tovert en het bij herhaling voor mekaar krijgt je publiek te biologeren en mij te fascineren, zelfs laat duizelen. Dat fenomeen maakt, dat ik iedereen moet aanraden op zijn minst toch EEN keer aanwezig te zijn bij een van je optredens, al was het alleen maar om die ervaring op te doen. Thomas jong…; je bent keer op keer overweldigend! Toppie!” 

Max

– “I have seen Thomas perform in Canada, both in larger classical concerts as well as relaxed club settings. Thomas is an enormously talented  and polished pianist, as well as a true entertainer. Those lucky enough to see him in a club/bar will discover his ability to improvise on pretty much any song in any style. Do not hesitate to ask for your favorite, he probably knows it! I have also had the privilige to be Thomas’s  student (we now have remote sessions!) for a few years. I’ve improved my technique with Thomas, but also my musicality, and my ability to channel emotions into my music.”

Victor

– “Een paar dagen geleden gaf Thomas een bijzonder huisconcert waarbij hij speelde op een vleugel van 125 jaar oud. Zijn bijna hemelse vertolking van Schuberts ‘impromptus’raakte het hele gezelschap. Een geniaal pianist. Waarmee het ook nog eens een zeer goed toeven is in gezelschap!

Sandra


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Gebruikt Thomas uw éigen instrument en wil u deze van te voren nog eventjes laten stemmen/reviseren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://eduardbos.nl/Pianostemmen/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Hilversum

Pianist inhuren in Hilversum/ Noord Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Hilversum:

Hilversum – het Hollywood van de lage Landen

Al sinds het jaar 900 bestaat het toenmalige agrarische dorpje Hilversum dat in de landstreek Het Gooi is gelegen.  Omgeven door veel groen en natuurgebieden is Hilversum tegenwoordig het bruisende middelpunt. Al meer dan 100 jaar zijn de meeste Nederlandse omroepbedrijven gevestigd in Hilversum en daarom wordt het ook wel omgedoopt tot ‘mediastad’…maar officieel nog steeds een dorp door het ontbreken van stadsrechten.

Door de vele aanwezige tuinen en villa’s in het dorp wordt Hilversum ook wel ‘tuinstad’ of ‘villadorp’ genoemd. Het is dus absoluut een bezoek waard! Neem een kijkje bij het mediapark en ervaar de creativiteit. Naast entertainment is Hilversum ook nog een muzikale trekpleister. Ga eens naar een mooi concert of zoek de ontspanning op in een van de verborgen tuinen. Hilversum biedt rust én amusement.

Belangrijkste bezienswaardigheden

Mediastad
De meeste omroepen, zowel publieke als commerciële, kan men vinden in Hilversum. Doe eens een rondleiding langs alle mediagebouwen in Hilversum en ontdek de architectonische hoogstandjes van deze gebouwen. Natuurlijk mag een kijkje op het, na de Tweede Wereldoorlog opgerichte Mediapark, niet ontbreken. Misschien loop je nog wel een BN’er tegen het lijf.

Het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid 
Dit instituut is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ervaar hier een geweldige interactieve media-tentoonstelling en neem actief deel. Film je eigen soap-serie of produceer je eigen geluidseffecten. Verder zijn hier allerlei voorwerpen te bezichtigen uit de geschiedenis van de Nederlandse omroep.

Het Dudok Architectuur Centrum 
Dit centrum geeft je een kijkje in het leven van Marinus Dudok. Deze man ontwierp het wereldberoemde Raadhuis van Hilversum en vele andere architectonische bouwwerken. Als het weer meezit kan de toren van het Raadhuis beklommen worden van waaruit je een adembenemend vergezicht van het dorp aantreft.

Museum Hilversum
In het Museum Hilversum is er veel aandacht voor hedendaagse en vernieuwende kunst. Het museum bevindt zich aan de Kerkbrink in het oude raadhuis.

Winkelcentrum Hilvertshof
Winkelcentrum Hilvertshof is een leuke plek om een middagje te shoppen. Hier vind je enkele verdiepingen vol met kledingzaken van de grote merken, maar ook kleine, lokale ondernemers en winkeltjes. Het in 2017 vernieuwde winkelcentrum heeft ook genoeg aanbod om de inwendige mens te bedienen.

Een hapje en een drankje

Hilversum heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen maar tv-studio’s. Ook kun je je op culinair gebied hier prima vermaken. Van traditionele, heerlijke restaurants midden in de natuur tot hippe, industriële foodhallen. Ook heeft de Gooische hoofdstad gezellige terrasjes en eettentjes. Een speciaal biertje of het echte Gooische bier? In Hilversum kom je prima aan je trekken!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Almere
Pianist Utrecht
Pianist Zeist
Pianist boeken/inhuren