Pianist Hilversum

Pianist gezocht in Hilversum?

Pianist Hilversum: U bent op de juiste plek

Wilt u graag een pianist in Hilversum boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Hilversum, pianist boeken of inhuren in Hilversum

Pianist Thomas Alexander 

Slide
Shadow

Thomas Alexander entertaint zijn publiek met de Bohemian Rhapsody

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Hilversum een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Een kleine greep uit de vele reacties:

Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt als pianist?

* Gebruikt Thomas uw éigen instrument en wil u deze van te voren nog eventjes laten stemmen/reviseren? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://eduardbos.nl/Pianostemmen/

Thomas over zijn werk als pianist

“Muziek speelt vanaf zeer jongs af aan al een grote rol in mijn leven. Nog steeds, al die jaren later, prijs ik mezelf elke keer weer gelukkig dat ik mijn talent met andere mensen mag delen en hun met mijn muziek blij kan maken of ontroeren”
Thomas Alexander

Anderen bekeken ook:

Over Hilversum

Hilversum – het Hollywood van de lage Landen

Al sinds het jaar 900 bestaat het toenmalige agrarische dorpje Hilversum dat in de landstreek Het Gooi is gelegen.  Omgeven door veel groen en natuurgebieden is Hilversum tegenwoordig het bruisende middelpunt. Al meer dan 100 jaar zijn de meeste Nederlandse omroepbedrijven gevestigd in Hilversum en daarom wordt het ook wel omgedoopt tot ‘mediastad’…maar officieel nog steeds een dorp door het ontbreken van stadsrechten.

Door de vele aanwezige tuinen en villa’s in het dorp wordt Hilversum ook wel ‘tuinstad’ of ‘villadorp’ genoemd. Het is dus absoluut een bezoek waard! Neem een kijkje bij het mediapark en ervaar de creativiteit. Naast entertainment is Hilversum ook nog een muzikale trekpleister. Ga eens naar een mooi concert of zoek de ontspanning op in een van de verborgen tuinen. Hilversum biedt rust én amusement.

 
Hilversum stadhuis
Stadhuis van Hilversum

Belangrijkste bezienswaardigheden

Mediastad
De meeste omroepen, zowel publieke als commerciële, kan men vinden in Hilversum. Doe eens een rondleiding langs alle mediagebouwen in Hilversum en ontdek de architectonische hoogstandjes van deze gebouwen. Natuurlijk mag een kijkje op het, na de Tweede Wereldoorlog opgerichte Mediapark, niet ontbreken. Misschien loop je nog wel een BN’er tegen het lijf.

Het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid 
Dit instituut is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ervaar hier een geweldige interactieve media-tentoonstelling en neem actief deel. Film je eigen soap-serie of produceer je eigen geluidseffecten. Verder zijn hier allerlei voorwerpen te bezichtigen uit de geschiedenis van de Nederlandse omroep.

Het Dudok Architectuur Centrum 
Dit centrum geeft je een kijkje in het leven van Marinus Dudok. Deze man ontwierp het wereldberoemde Raadhuis van Hilversum en vele andere architectonische bouwwerken. Als het weer meezit kan de toren van het Raadhuis beklommen worden van waaruit je een adembenemend vergezicht van het dorp aantreft.

Museum Hilversum
In het Museum Hilversum is er veel aandacht voor hedendaagse en vernieuwende kunst. Het museum bevindt zich aan de Kerkbrink in het oude raadhuis.

Winkelcentrum Hilvertshof
Winkelcentrum Hilvertshof is een leuke plek om een middagje te shoppen. Hier vind je enkele verdiepingen vol met kledingzaken van de grote merken, maar ook kleine, lokale ondernemers en winkeltjes. Het in 2017 vernieuwde winkelcentrum heeft ook genoeg aanbod om de inwendige mens te bedienen.

Een hapje en een drankje

Hilversum heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen maar tv-studio’s. Ook kun je je op culinair gebied hier prima vermaken. Van traditionele, heerlijke restaurants midden in de natuur tot hippe, industriële foodhallen. Ook heeft de Gooische hoofdstad gezellige terrasjes en eettentjes. Een speciaal biertje of het echte Gooische bier? In Hilversum kom je prima aan je trekken!

Nu bellen