Pianist Alkmaar boeken of huren

Pianist gezocht in Alkmaar?

Wilt u graag een pianist in Alkmaar boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren

Thomas tijdens een bruiloftsreceptie

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Amsterdam, Pianist Amsterdam boeken

Tijdens een klassiek concert

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Alkmaar een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist thema feest Thomas alexander als Mozart

Als Wolfgang Amadeus Mozart…

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

Geweldige pianist en echte heer!

“Thomas is een geweldige pianist en een echte heer, een plezier om op het evenement te hebben. Alle gasten gaven commentaar op hoe magisch hij de hele ervaring maakte en een ander element in het evenement bracht dat we anders niet hadden kunnen creëren. Ik zou iedereen sterk aanraden om Thomas te boeken voor elk type show of evenement dat je organiseert.”

Natascha

Eerste keuze!

“Ik heb Thomas Alexander geboekt als pianist om te spelen tijdens een groot privé-etentje bij mij thuis, om het Robijnen-huwelijksfeest van mijn ouders te vieren. Thomas was een aardige en representatieve man en het was een plezier om mee samen te werken, vanaf het eerste contact tot zijn snelle aankomst en gemakkelijke persoonlijkheid tot aan de daadwerkelijke uitvoering. Hij is duidelijk een getalenteerde muzikant en speelde piano met vaardigheid en zwier, waarbij hij zijn muziekkeuze precies goed vermengde met de toon van de avond. Zijn optreden paste perfect bij ons diner, maakte een gemakkelijke conversatie mogelijk, terwijl hij de gasten ook in vervoering bracht met een steeds levendiger repertoire dat ook een paar spontane verzoeken bevatte, tot grote vreugde van zowel onze vrienden als mijn ouders. Een toch al speciale avond…Thomas maakte er echt een magische avond van om nooit te vergeten. Hij is sindsdien het onderwerp van menig gesprek. Hij zal zeker mijn eerste keuze zijn voor toekomstige evenementen en ik kan hem niet sterk genoeg aanbevelen.” 

Olaf

Thomas entertaint zijn publiek met de Bohemian Rahpsody

Speciale plaats in ons hart!

“Thomas speelde piano op onze bruiloft voor de belangrijkste, emotionele en ontroerende delen van de dag. Hij speelde piano terwijl ik met mijn vader door het gangpad liep, hij speelde onze liedjes tijdens de kerkdienst en ook toen we na de ceremonie de grote zaal binnenkwamen om toegejuicht te worden door al onze vrienden en familie. Zijn muziek is uitmuntend. Hij begreep echt de toon en het sentiment achter elk nummer dat we kozen. Mijn man heeft online zoveel artiesten doorzocht, het duurde zo lang om ‘de ware’ te vinden en we zijn zo blij dat we hem tegenkwamen. Aarzel niet om contact op te nemen met Thomas en boek  hem, zijn pianospel zal altijd een heel speciale plaats in ons hart innemen.”

Henriëtte

Diep onder de indruk!

“Om redenen, buiten onze wil om, begon de huwelijksceremonie iets later dan gepland! Thomas heeft geweldig werk geleverd door de tijd in te vullen en de gasten te vermaken met prachtige vertolkingen van beroemde klassieke stukken. Iedereen was diep onder de indruk

Geke


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.

* Geen piano of vleugel aanwezig maar heeft u toch liever een akoestisch instrument i.p.v. een digitale piano? Dan raad ik u aan gebruik te maken van het vakmanschap van Peter Kaldenbach (Stemmen&verhuur) > Zie link hieronder:

https://kaldenbachpiano.nl/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Alkmaar

Pianist gezocht in Alkmaar/ Noord Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Alkmaar:

Wat maakt Alkmaar zo’n leuke stad?

De schitterende stad Alkmaar heeft haar bezoekers veel te bieden. Slenterend door het oude centrum met z’n monumentale panden, gezellige terrasjes, grachten, en musea zul je keer op keer verbaasd zijn over de schoonheid van dit pareltje in het Noorden.

Maar wat zonder twijfel de grootste trekpleister van Alkmaar is, is de in binnen- en buitenland befaamde ‘kaasmarkt’.

Elk jaar weer in de zomer (Apr-Sept) valt deze traditionele markt te bezoeken op het Waagplein tussen 9.30u en 13.00u. Bezoekt u Alkmaar in de zomertijd? Sla dit spektakel dan ook NIET over!

Musea

Ook op het gebied van musea komt Alkmaar verassend veelzijdig uit de verf. Zo vind je er het indrukwekkende Stedelijk museum Alkmaar, gewijd aan kunst en geschiedenis. Maar ook aan kaas (hoe kán het ook anders??) en bier zijn musea gewijd.

Niet in de laatste plaats te vermelden; zéker voor de muziekliefhebber, vind je in Alkmaar het Beatlesmuseum. Sowieso een aanrader, en al helemaal voor fans van de ‘fab Four’.

Iets wat ook niet overgeslagen mag worden is een bezoek aan de prachtige Sint Laurenskerk.

Sint Laurenskerk Alkmaar, Pianist Thomas Alexander

*Tip: Een mooie plek in Alkmaar om een feest of een andere gelegenheid te houden waarbij u ook een pianist kunt boeken is het Gulden Vlies.

Winkelen

De ‘shopaholic’ kan in Alkmaar prima zijn of haar hart ophalen. Zowel de grote winkelketens als kleine unieke winkeltjes zijn in alkmaar goed vertegenwoordigd.

Winkelfanaten doen er goed aan om het stukje ‘d’ Oude Stad te bezoeken.
In dit gedeelte van het centrum komen de leukste winkeltjes en ondernemingen het meeste voor.

Culinair

Ook op culinair gebied zal de stad Alkmaar u beslist niet tegenvallen.
Wandelend door het centrum zult u zó overdonderd worden door het grote aantal gezellige eettentjes dat het moeilijk kiezen is.

Kortom…. Alkmaar is echt genieten!


* Andere mensen bekeken ook:

Pianist Amsterdam
Pianist Haarlem
Pianist Leiden
Pianist boeken/inhuren

Terug naar HOME