Pianist Alkmaar

Pianist gezocht in Alkmaar?

Wilt u graag een pianist in Alkmaar boeken voor elke gelegenheid?
Dan bent u hier op de juiste plek!

Tegen de klantvriendelijkste tarieven speelt pianist Thomas Alexander met evenveel gemak als plezier op allerlei compleet uiteenlopende evenementen.

Pianist Thomas Alexander, Pianist boeken, Pianist inhuren, Pianist Alkmaar

Van kleine intieme huisconcerten tot grote bedrijfsfeesten

Van een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, tot een uitvaart of crematie waar op een passende manier waardig afscheid wordt genomen van dierbaren…

Of van klassiek tot pianobar met meezingende en dansende mensen eromheen…

Recepties of congressen…

Pianist Alkmaar, Pianist Alkmaar boeken

Met de ervaring die Thomas heeft opgedaan in zowel zijn eigen land (Waar hij nu weer woont) , als in de tien jaar in Amerika en zes in Canada is hij de perfecte pianist om u te helpen van uw gelegenheid in Alkmaar een succes te maken.

Heeft u specifieke wensen?
Van thema-feesten in kostuum tot het instuderen  van liedjes die veel betekenis voor u hebben?

Dit alles en nog veel meer behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Pianist Themafeest, Pianist evenement, Pianist boeken of inhuren, Pianist Alkmaar

Wat zeggen mensen over Thomas?

Een greep uit de reacties:

“Pure eargasm!”

Nacho.

“Thomas, ik ben een beetje jaloers, want voor mij ben je de exponent van alleen maar talent! Ik verbaas me steeds weer over de grote souplesse waarmee je werkelijk ALLES wat je gevraagd wordt, virtuoos, loeprein en transparant, in de meest spreekwoordelijke eenvoud, ‘zomaar’ uit je hoofd, via beide handen naar de toetsen doet glijden. Om het even in welken omgeving ik je tegenkom; in alle gevallen creëer je vol overgave en snelheid de juiste magische sfeer, wanneer jij je onwezenlijk omvangrijk repertoire uit de hoge hoed tovert en het bij herhaling voor mekaar krijgt je publiek te biologeren en mij te fascineren, zelfs laat duizelen. Dat fenomeen maakt, dat ik iedereen moet aanraden op zijn minst toch EEN keer aanwezig te zijn bij een van je optredens, al was het alleen maar om die ervaring op te doen. Thomas jong…; je bent keer op keer overweldigend! Toppie!” 

Max.

“I have seen Thomas perform in Canada, both in larger classical concerts as well as relaxed club settings. Thomas is an enormously talented  and polished pianist, as well as a true entertainer. Those lucky enough to see him in a club/bar will discover his ability to improvise on pretty much any song in any style. Do not hesitate to ask for your favorite, he probably knows it! I have also had the privilige to be Thomas’s  student (we now have remote sessions!) for a few years. I’ve improved my technique with Thomas, but also my musicality, and my ability to channel emotions into my music.”

Victor.

“Een paar dagen geleden gaf Thomas een bijzonder huisconcert waarbij hij speelde op een vleugel van 125 jaar oud. Zijn bijna hemelse vertolking van Schuberts ‘impromptus’raakte het hele gezelschap. Een geniaal pianist. Waarmee het ook nog eens een zeer goed toeven is in gezelschap!

Sandra.


Wat krijgt u wanneer u Thomas inhuurt voor uw evenement?

✅ Een toegewijde en ervaren professionele muzikant
✅ Een  oriëntatie-gesprek waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. (Repertoire, volume, etc)
✅ Een pianist die perfect kan aanvoelen wat er op welk moment gespeeld kan worden.
✅ Een man die 110% geeft om uw speciale dag zo mogelijk nóg specialer te maken.
✅ Zéér klantvriendelijke tarieven.
✅ Beschikbaarheid door heel Nederland en België
✅ Mocht er geen vleugel of piano aanwezig zijn, dan kan Thomas zijn eigen prachtige instrument meenemen.
* Komt Thomas spelen op uw eigen instrument en wil u deze graag vooraf nog even laten stemmen? Dan beveel ik u van harte aan bij:

https://hugodejongpianos.nl/piano-stemmen/

Pianist gezocht, Pianist huren, Pianist boeken bruiloft, Pianist Alkmaar

Pianist inhuren in Alkmaar/ Noord Holland?
Informeer naar de vele mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend de offerte aan (Links in het navigatie menu)

Belt of mailt u liever?
Neem dan contact op via onderstaande info:

06-2608 7099 
info@thomasalexanderpiano.com*Over Alkmaar:

Wat maakt Alkmaar zo’n leuke stad?

De schitterende stad Alkmaar heeft haar bezoekers veel te bieden. Slenterend door het oude centrum met z’n monumentale panden, gezellige terrasjes, grachten, en musea zul je keer op keer verbaasd zijn over de schoonheid van dit pareltje in het Noorden.

Maar wat zonder twijfel de grootste trekpleister van Alkmaar is, is de in binnen- en buitenland befaamde ‘kaasmarkt’.

Elk jaar weer in de zomer (Apr-Sept) valt deze traditionele markt te bezoeken op het Waagplein tussen 9.30u en 13.00u. Bezoekt u Alkmaar in de zomertijd? Sla dit spektakel dan ook NIET over!

Musea

Ook op het gebied van musea komt Alkmaar verassend veelzijdig uit de verf. Zo vind je er het indrukwekkende Stedelijk museum Alkmaar, gewijd aan kunst en geschiedenis. Maar ook aan kaas (hoe kán het ook anders??) en bier zijn musea gewijd.

Niet in de laatste plaats te vermelden; zéker voor de muziekliefhebber, vind je in Alkmaar het Beatlesmuseum. Sowieso een aanrader, en al helemaal voor fans van de ‘fab Four’.

Iets wat ook niet overgeslagen mag worden is een bezoek aan de prachtige Sint Laurenskerk.

Sint Laurenskerk Alkmaar, Pianist Thomas Alexander

*Tip: Een mooie plek in Alkmaar om een feest of een andere gelegenheid te houden waarbij u ook een pianist kunt boeken is het Gulden Vlies.

Winkelen

De ‘shopaholic’ kan in Alkmaar prima zijn of haar hart ophalen. Zowel de grote winkelketens als kleine unieke winkeltjes zijn in alkmaar goed vertegenwoordigd.

Winkelfanaten doen er goed aan om het stukje ‘d’ Oude Stad te bezoeken.
In dit gedeelte van het centrum komen de leukste winkeltjes en ondernemingen het meeste voor.

Culinair

Ook op culinair gebied zal de stad Alkmaar u beslist niet tegenvallen.
Wandelend door het centrum zult u zó overdonderd worden door het grote aantal gezellige eettentjes dat het moeilijk kiezen is.

Kortom…. Alkmaar is echt genieten!

Terug naar HOME